ورود

View Full Version : سوال: پیش نیازهای JSP

deopen
شنبه 11 دی 1389, 13:19 عصر
سلام - این ترم برنامه نویسی مبتنی بر وب برداشتم - و باید JSP رو تا حدی یادبگیرم - خودم یک اطلاعاتی راجع به جاوا دارم - فصلهای زیر از کتاب دیتل رو میدونم :
از فصل یک تا فصل 19 بغیر از GUI که شامل برنامه نوسیه جنریک - کلکسیونها - مباحث شی گرایی و استریم ها میشه .
فصل های زیر رو مطالعه نکردم که شامل :
شبکه- JDBC - Servlet - JSP - output formating
پیش زمینه ای هم در رابطه با برنامه نویسیه وب ندارم - و باید مباحث زیر رو ok بشم :
قواعد کلی JSP اکشنهای استاندارد - scriptlets - decalrations - HttpSession - Expression به همراه مدیریتشون - مدیریت session - listener .
کله اینا میشه 200 صفحه که 100 صفحش راجع به مدیریت session هاست - بغیر از اینها گویا نیاز به یادگیریه مقدمات XML هم هست .

پیشنهاد شما چیه ؟ آیا با همین کتاب دیتل شروع کنم یا مستقیما برم سراغ JSP - قبل از شروع JSP چیز دیگری هم لازم هست ؟
لازم به ذکر است که زمان من کمتر از 2 هفته است .

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون .

javaphantom
شنبه 11 دی 1389, 22:54 عصر
دوست عزیز شما با این زمانی کمی که دارید به نظر من امکان موفقیتتون برای یاد گیری jsp خیلی کمه . من خودم ۳ سال طول کشید که یک چیزایی از JSP بفهمم که هنوزم نفهمیدم. ولی خوب من که ملاک نیستم :لبخند: شما تلاشتو بکن

mazdadoost
یک شنبه 12 دی 1389, 10:30 صبح
سلام :
جواب کوتاهش میشه این :تو این دو هفته یه Hello world خوب رو با jsp یاد بگیرید و تمرین کنید .
سعی نکنید همه مباحث رو با هم به مغزتون وارد کنید . این مهمه که همون برنامه Hello world رو بدون کمک IDE پیاده کنید. در مرحله بعدی هم چند تا برنامه ساده برای مدیریت پارامتر های URLو POST در Http بنویسید.
به نظرم اینجا (http://www.jsptut.com/) برای این دو هفته خوب باشه.
موفق باشی.