ورود

View Full Version : انتخاب یک سطر از دیتاگرید

babakmsq
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 12:34 عصر
با سلام خدمت همه دوستان عزیز . من تازه در این سایت عضو شدم و امیدوارم بتوانم دوستان خوبی پیدا کنم و اطلاعاتمان را رد و بدل کنیم .
من یک دیتا گرید دارم و می خواهم وقتی کاربر روی آن کلیک می کند تنها یک سطر انتخاب شود و خانه مربوط به ستون در حالت انتخاب قرار نگیرد و وقتی که کاربر روی سطر دابل کلیک می کند یک ایونت به آن نسبت دهم .

reham
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 14:35 عصر
در مورد کلیک که رویداد داره .
datagrid1.click

تو این رویداد کدهای مورد نظرتو بنویس.

babakmsq
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 20:11 عصر
فکر می کنم منظورم رو متوجه نشدین . می خوام وقتی کاربر با کلید های بالا و پایین تو گرید حرکت می کنه فقط بتونه بین سطرها جابجا بشه و کلا یه سطر انتخاب بشه و خونه ها انتخاب نشن . حالا وقتی کاربر موقعی که یه سطر انتخاب شده ، کلید space رو می زنه یه فرم جدید باز شه . ضمنا من توی موضوعات سرچ کردم ولی چیزی نبود .

bashir_nashi
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 21:26 عصر
فکر کنم قبلا مطرح شده ولی کدی که من برای این کار استفاده می کنم رو برات میزارم :

Private Sub DataGrid1_CurrentCellChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles DataGrid1.CurrentCellChanged
SendKeys.Send("{Esc}")
DataGrid1.Select(DataGrid1.CurrentRowIndex)
Me.Refresh()
End Sub

Private Sub datagrid1_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles DataGrid1.MouseUp
Dim pt = New Point(e.X, e.Y)
Dim hti As DataGrid.HitTestInfo = DataGrid1.HitTest(pt)
If hti.Type = DataGrid.HitTestType.Cell Then
DataGrid1.CurrentCell = New DataGridCell(hti.Row, hti.Column)
DataGrid1.Select(hti.Row)
End If
End Sub

Private Sub DataGrid1_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles DataGrid1.KeyUp
If AllT.Text <> "0" Then
DataGrid1.Select(DataGrid1.CurrentRowIndex)
End If
End Sub

با استفاده از هر سه این رویداد ها هنگام کلیک یا فشردن کلیدهای جهت یک سطر کامل انتخاب می شود

babakmsq
دوشنبه 31 مرداد 1384, 08:14 صبح
بشیر جان برای راهنمایی خوبت خیلی ممنونم .