View Full Version : ارتباط با sqlserver از راه دور
vahid301
شنبه 11 دی 1389, 16:52 عصر
با سلام
میخواستم بدونم چطور میشه از راه دور از طریق خط تلفن(ترجیحا اینترنت نباشه) به sql server مرکزی وصل بشم و اطلاعات را وارد پایگاه بکنم در مورد ras شنیدم اما نمیدونم چه تجهیزاتی سخت افزاری میخواد , در ضمن تعداد کامپیوتر هایی که وصل میشند زیاده و سرعت هم مهمهhttp://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2819%29.gif
razeghi_loved
شنبه 11 دی 1389, 21:36 عصر
تو فروم در این مورد بحث شده اما کافیه روی سیستم اون طرف یک اکانت کامینگ بسازی و تو ویندوز یه نام و رمز درست کنی همین حالا از سیستم خودت شماره تلفن اون سیستم رو بگیر با همون نام و رمز همین
اگر نمی دونی چه طوری اکانت رو بسازی بگو تا مراحل رو برات بزارم
newvadood
شنبه 11 دی 1389, 22:12 عصر
با سلام
میخواستم بدونم چطور میشه از راه دور از طریق خط تلفن(ترجیحا اینترنت نباشه) به sql server مرکزی وصل بشم و اطلاعات را وارد پایگاه بکنم در مورد ras شنیدم اما نمیدونم چه تجهیزاتی سخت افزاری میخواد , در ضمن تعداد کامپیوتر هایی که وصل میشند زیاده و سرعت هم مهمهhttp://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2819%29.gif
تلفن احتمالا جواب نمیده
حالا همه این کاربرها با هم از یه جا وصل می شن یا جاهای مختلف؟
hraeissi
یک شنبه 12 دی 1389, 09:30 صبح
در انجمن دیگه پاسختون رو دادم بهترین راه استفاده از اینترنت و زدن tunnel است
vahid301
یک شنبه 12 دی 1389, 15:48 عصر
تو فروم در این مورد بحث شده اما کافیه روی سیستم اون طرف یک اکانت کامینگ بسازی و تو ویندوز یه نام و رمز درست کنی همین حالا از سیستم خودت شماره تلفن اون سیستم رو بگیر با همون نام و رمز همین
اگر نمی دونی چه طوری اکانت رو بسازی بگو تا مراحل رو برات بزارم
ممنون اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید
vahid301
یک شنبه 12 دی 1389, 15:49 عصر
در ضمن کاربرها از جاهای مختلف وصل میشن
razeghi_loved
یک شنبه 12 دی 1389, 15:58 عصر
برو قسمت نتورک کانکشن بعد آخرین گزینه رو بزن و همین طوری برو جلو خودت متوجه می شی که چی ازت می خواهد البته این کار رو باید رو سیستمی انجام بدی که می خواهی بهش وصل بشی یعنی همون بانک اطلاعاتی، بعد برو تو سیستمی که می خواهی کلاینت باشه و به بانک وصل بشه یه اکانت معمولی درست کن مصل همین کارتهای اینترنت و نام و رمز رو همونی بزار تو که سیستم سرورت قرار دادی و کانکت بزن
باز متوجه نشدی بگو تا مرحله به مرحله عکس بگیرم بزارم
این لینک هم بد توضیح نداده خوبه البته تو ویندوز 2003 هستش
http://www.alexnolan.net/articles/incoming_connections.htm
http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/iseries/v5r4/index.jsp?topic=%2Frzajr%2Frzajrincomingxp.htm
علیرضا حسن زاده
یک شنبه 12 دی 1389, 16:01 عصر
اگه IP ولید دارید که مشکلتون حله می تونید Remote رو برای SQL فعال کنید و با شماره پورتی که اختصاص می دید(پیش فرض 1433) و نام کاربری/کلمه عبور به SQL وصل بشین
اما چون شما می خواین از طریق خط تلفن وص بشید همون IPیی که سرور داره میشه براتون به منزله IP ولید و با همون روشی که گفتم می تونید کار کنید اما در استفاده از خط تلفن این نکته رو باید مد نظر داشته باشید که برا اتصال بیش از یک کاربر در هر لحظه باید تجهیزات مربوطه رو هم داشته باشید یه چیزی شبیه همین ISP ها که Dialup ارائه میدن و چندین کاربر میتونن همزمان کار کنن(فکر کنم هزینش براتون زیاد باشه)
من این کار رو با سیستم خودم کردم و برای تست یه اینترنت 128-512 گرفتم و از ISP یک IP Valid هم گرفتم و سیستمی که داشتم جواب داد و مشکلم حل شد تنها مشکل سیستم خودم بود که باید همیشه روشن نگه داشته می شود
برای کاهش هزینه و رفع مشکل یه VPS گرفتم با ماهی 20هزار تومان الان خیلی راحت دارم سرویسم رو ارائه می دم
اگر در این مورد کمک یا راهنمایی خواستی در خدمتم(PM بدین)
vahid301
یک شنبه 12 دی 1389, 16:44 عصر
اگه IP ولید دارید که مشکلتون حله می تونید Remote رو برای SQL فعال کنید و با شماره پورتی که اختصاص می دید(پیش فرض 1433) و نام کاربری/کلمه عبور به SQL وصل بشین
اما چون شما می خواین از طریق خط تلفن وص بشید همون IPیی که سرور داره میشه براتون به منزله IP ولید و با همون روشی که گفتم می تونید کار کنید اما در استفاده از خط تلفن این نکته رو باید مد نظر داشته باشید که برا اتصال بیش از یک کاربر در هر لحظه باید تجهیزات مربوطه رو هم داشته باشید یه چیزی شبیه همین ISP ها که Dialup ارائه میدن و چندین کاربر میتونن همزمان کار کنن(فکر کنم هزینش براتون زیاد باشه)
من این کار رو با سیستم خودم کردم و برای تست یه اینترنت 128-512 گرفتم و از ISP یک IP Valid هم گرفتم و سیستمی که داشتم جواب داد و مشکلم حل شد تنها مشکل سیستم خودم بود که باید همیشه روشن نگه داشته می شود
برای کاهش هزینه و رفع مشکل یه VPS گرفتم با ماهی 20هزار تومان الان خیلی راحت دارم سرویسم رو ارائه می دم
اگر در این مورد کمک یا راهنمایی خواستی در خدمتم(PM بدین)
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید چون خیلی بکارم میاد
علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 15 دی 1389, 17:16 عصر
هر کجاش رو که متوجه نشید بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.