PDA

View Full Version : به روز رساني سايت توسط اطلاعات ديگر سايت ها

heysam
یک شنبه 12 دی 1389, 09:24 صبح
با سلام
من نمي دونم عنوان تايپيك رو درست انتخاب كردم يا نه ولي در پايين توضيح مي دم.
عزيزان من قصد راه اندازي يه سايت درباره بازارهاي مالي (اقتصادي) را دارم . مي خوام يه اطلاعات خاصي از سايت هاي مرجع در اين زمينه در سايت خودم به صورت اتوماتيك قرار بگيره .البته فقط كافيه در طول روز فقط يك بار اطلاعات رو بگيره (آپديت بشه)
مثال مي زنم : مثلا من مي خوام جدولي كه در لينك زير هستش رو در سايتم داشته باشم .البته بازم ميگم اين جدول فقط كافيه يكبار در روز آپديت بشه و نرخ روز جاري رو دريافت بكنه :
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=USGG10YR:IND

حالا سئوال من اينه آيا چنين كاري امكان پذير هست؟
آيا براي اين كار اسكريپت خاصي وجود داره و يا لازمه فقط كد خاصي رو در صفحه سايت قرار بدم.

ممنون ميشم كمك كنيد.:خجالت:

Keramatifar
یک شنبه 12 دی 1389, 13:39 عصر
دوست عزیز
معمولا گرفتن اطلاعات از سایت ها به دو روش انجان میشه، یا rss در اختیار شما می ذارن و یا یک اسکریپت میدن که شما توی سایتت میذاری و اطلاعات رو بصورت اتوماتیک از اون سایت دریافت می کنه

heysam
یک شنبه 12 دی 1389, 16:42 عصر
جناب كرامتي خيلي ممنون اين سايت كه لينكش رو در بالا گذاشتم اين امكان rss رو نداره .
ولي ميشه اطلاعات رو در يك فايل اكسل دريافت كرد .آيا برنامه اي هست كه بشه اعداد نمايش داده شده در يك فايل اكسل رو بخونه و در سايت به طور خودكار نمودارش رو رسم كنه.
ممنون ميشم جواب بدين.

Keramatifar
یک شنبه 12 دی 1389, 17:00 عصر
نیاز به اینکار نیست
خیلی سایت ها هستند که script نمودارهای فارکس رو در اختیارتون می ذارن، من خودم 2 سال پیش توی یک پروژه ازش استفاده کردم.
فکر کنم توی این سایت یه چیزایی پیدا بشه
http://www.ac-markets.com/

heysam
سه شنبه 14 دی 1389, 10:48 صبح
خيلي ممنون جناب كرامتي ولي اون اسكريپت يا نمدار ها و جداولي كه اين سايت ها ارائه مي دن به صورت رايگان ابزار واقعا الكي هستش كه همه جا ميشه گير آورد شما وارد اون سايتي كه من بالا آدرسش رو دادم بشين بالاي 30000 سيمبول مختلف داره .
بازم تشكر از جواب دادنتون فكر مي كنم بايد از سايت هاي ارائه فيد مثل feed43 استفاده كنم .يا اينكه روزانه بصورت دستي اطلاعات رو وارد كنم

hamidre13
سه شنبه 14 دی 1389, 12:30 عصر
می تونی از ای فریم کمک بگیری!!
در واقع منظورم این هستش که همون قسمتی از سایت رو که به اطلاعتش نیاز داری در سایت خودت نشون بدی!
البته این روش رو در صورتی امتحان کن که نخوای از فید یا اسکیریپت ها استفاده کنی !