PDA

View Full Version : سوال: مشكل در دريافت پيام delivery كامپيونت kylixsms

mohammadsaleh
دوشنبه 13 دی 1389, 10:21 صبح
سلام دوستان . من با استفاده از كامپيونت كيليكس تحت vb برنامه اي ساختم براي ارسال پيامك . متاسفانه در ارسال هاي گروهي فقط براي دو پيام آخر دليوري مي آيد . مي خواهم بدونم مشكل از كجاست . از كامپيونت است يا تنظيمات خاصي بايد انجام بشه تا رسيدن همه پيامها به مقصد گزارش بشه .

پيروز باشيد

sg.programmer
یک شنبه 10 بهمن 1389, 07:47 صبح
برای پیام های گروهی مشکل داره
This property shows whether a delivery report is needed or not. If the property value is set to 1, a delivery report is requested, otherwise not needed. In case of a concatenated message, only the last sub-message will return a delivery report. Note that the delivery speed can be decreased if the property value is set to 1. When sending a batch of messages, you are recommended to set the property value to 0. However, if you want to make sure that each message has been received, you must set it to 1. The default value is 0.

Mahbod Rad
جمعه 22 بهمن 1389, 17:20 عصر
سلام دوستان . من با استفاده از كامپيونت كيليكس تحت vb برنامه اي ساختم براي ارسال پيامك . متاسفانه در ارسال هاي گروهي فقط براي دو پيام آخر دليوري مي آيد . مي خواهم بدونم مشكل از كجاست . از كامپيونت است يا تنظيمات خاصي بايد انجام بشه تا رسيدن همه پيامها به مقصد گزارش بشه .

پيروز باشيد

سلام
کایلیکس در این مورد مشکل داره و اگر شما یک بسته ارسال گروهی داشته باشید نمیتواند همزمان هم عملیات ارسال را انجام دهد و هم دلیوری هایی که دریافت کرده است.
خودش پیشنهاد کرده است در صورتی که ارسال انبوه دارید و میخواهید دلیوری داشته باشید زمان بین دو ارسال را روی سه ثانیه تنظیم کنید. و این مدت زمانی است که سیستم شما و کمپوننت کایلیکس میتواند نفس بکشد و دلیوریها و پیامهای دریافتی را نمایش دهد. البته با این کار شما زمان ارسال کل را افزایش میدهید مثلاً برای یک ارسال 1000 پیامی زمان ارسال را 3000 ثانیه افزایش میدهید. البته یک مشکل فنی دیگر هم پیش میآید که اگر خواستید موضوع را باز تر کنم.
موفق باشید

s_pahlavan
سه شنبه 29 شهریور 1390, 20:33 عصر
سلام
میتونید بیشتر توضیح بدید.من مدت زیادیه که کارم گیره همین مشکله.راستی خصوصیت SendInterval نمیتونه کمکی کنه؟