ورود

View Full Version : ساخت قالب مثل كنترل پنل پلسك

mohsen musavi
دوشنبه 13 دی 1389, 15:35 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي
مي خواستم يك قالب مثل كنترل پانل پلسك ايجاد كنم كه منو سمت راست باشه.بنر كوچيك بالا و محتوا هم در سمت چپ لود بشه. يعني وقتي بر روي گزينه هاي سمت راست كليك مي كنم اون صفحه در سمت چپ لود بشه و فقط سمت چپ رفرش بشه.

ravand
دوشنبه 13 دی 1389, 17:47 عصر
برای اینکه شما بتونی قالبی بسازی که فقط سمت چپ صفحه رفرش بشه باید از قاب استفاده کنی. کمتر سایتی رو دیدم دیگه از قاب استفاده کنه ولی این قاب هم به جاش خوبه کسی استفاده کنه . من توی وبلاگم بحثی در موردش دارم ولی منوهای قالب در سمت راست هست . توی گوگل گشتم این سایت رو براتون پیدا کردم: http://www.rasekhoon.net/Article/Show-50013.aspx البته اینو بگم که این کدها توی سایت بلاگفا کار نمی کنه و یه جورایی محدود شده فکر کنم به خاطر اینکه برای تبلیغات ازش استفاده میشه.

zednet
دوشنبه 13 دی 1389, 22:20 عصر
با استفاده از کد زیر می توانید یک Layout شبیه چیزی که می خواستید داشته باشید.

<frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0" rows="50,*">
<frame border="0" frameborder="0" framespacing="0" src="top.html" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" noresize></frame>
<frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0" cols="210,*">
<frame border="0" frameborder="0" framespacing="0" name="leftFrame" src="left.html" scrolling="auto" noresize></frame>
<frame border="0" frameborder="0" framespacing="0" name="workFrame" src="main.html" marginheight="7" marginwidth="7" scrolling="auto" noresize></frame>
</frameset>
</frameset>

برای راحتی شما نمونه این Layout را طراحی کردم.

-= موفق باشید =-