View Full Version : IDE های مختلف در جاوا
iman_reih
دوشنبه 13 دی 1389, 15:50 عصر
سلام
جاوا به عنوان یک زبان برنامه نویسی خیلی قوی و مستحکم علاوه بر تمام خصوصیات بارزی که دارد در داشتن IDE های بسیار قوی و هوشمند معروف است که سعی میکنم چندین IDE رو در اینجا معرفی کنم:
Eclipse
این IDE معروف که اکثر برنامه نویس ها در هر زبان به اون ارادت خاصی دارند به نظر من جز بهترین و برتربن IDE در هر زبان است چون علاوه بر این که یک IDE جاوایی است و حدود هزاران پلاگین که support میکنه از هر زبان برنامه نویسی به غیر از .net پشتیبانی میکنه و کار برنامه نویس رو خیلی راحت میکنه در کار کردن با framework ها و از جمله خصوصیات اون نسبت به دیگر IDE های جاوا سبک بودن است و لازم نیست که از رم بالا و سرعت cpu بالا استفاده بشه.
و از جمله خصوصیات مهم و ارزشمند free بودن آن است که اکثر برنامه نویس ها رو تحت تاثیر قرار میده.
در حال حاضر آخرین نسخه این IDE به نام Helios میباشد.
میتوانید جدیدترین انواع مختلف eclipse رو از لینک زیر دانلود منید :
http://www.eclipse.org/downloads/
و برای استفاده از پلاگین های مختلف میتونید سری به این لینک بزنید:
http://www.eclipseplugincentral.net/
L u k e
دوشنبه 13 دی 1389, 16:05 عصر
خیلی ممنون
این Eclipse ویرایشگر Html واسه Jsp داره ؟
iman_reih
دوشنبه 13 دی 1389, 20:02 عصر
خیلی ممنون
این Eclipse ویرایشگر Html واسه Jsp داره ؟
بله داره تقریبا تمام نیازهای یک برنامه نویس وب رو برطرف میکنه. کافی است که یک new project بسازی و بعدش روی project کلیلک راست کنی و بعد از گزینه new هم میتونی HTML file رو انتخاب کنی و هم JSP File.
iman_reih
چهارشنبه 22 دی 1389, 10:17 صبح
سلام
NetBeans
امروز میخواهم یکی دیگر از IDE های معروف جاوا رو معرفی کنم به نام NetBeans, این IDE هم جزو نرم افزار های متن باز و آزاد میباشد (Open Source) و جزو خود پروژه های شرکت اوراکل (سان قدیم) یعنی شرکت بوجود آورنده جاوا میباشد ولی بر خلاف تصور پیش آمده netbeans طرفدار زیادی ندارد و اغلب برنامه نویشان حرفه ای اصلا" از netbeans استاده نمیکنند و استفاده از اون رو هم توصیه نمیکنن. و NetBeans هم برای بیشتر زبان های برنامه نویسی نسخه خودش را دارد مثل : C/C++ , Python, php, ... که میشه این عامل رو یک از عوامل معروف کننده netbeans در بین انواع برنامه نویسان دانست. از نکات قوت دیگه نت بین میشه به محیط برنامه نویسی موبایل یا همون J2ME در کنار وب و دسکتاپ بدون نیاز به plugin خاصی اشاره کرد که از نقاط ارزنده این IDE میباشد.
برخی از مشکلات netbenas :
1. بسیار سنگین میباشد و معمولا روی دستگاه های بروز و سریع با RAM بالا خوب کار میکند. و حجم بالایی از مقدار حافظه رم رو میگیره.
2. بیشتر کد ها و روند برنامه نویسی رو خودش پیش میبره و اجازه ویرایش رو هم در اکثر موارد نمیدهد که این امر به نظر من بر خلاف اصولی است که یک برنامه نویس جاوا به اون اعتقاد دارد.
3. بیشتر کارهای که انجام میدهد در محیط visually است یعنی برنامه نویسی بجای آنکه بیشتر کد بزند باید با کلیلک کردن روند برنامه نویسی رو پیش ببره که این برای یک برنامه نویس واقعا عذاب آوره که در اعضای این عمل حجم بسیار زیادی کد تولید میشود که میشه برای تغییر باید ساعت ها وقت صرف کرد.
برخی از مزیت های netbeans :
1. برای ساختن desktop application مناسب میباشد. چون از محیط visually بسیار قوی بر خوردار میباشد و برای استفاده از swing مناسب میباشد.
2. برای برنامه نویسی جنبه آموزشی هم دارد. یعنی برنامه نویس میتواند با مرور کدهای ایجاد شده مفاهیم جدید را بیاموزد.
3. برای برنامه نویسان مبتدی و تازه کار جالب و آموزنده میباشد.
4. پشتیبانی خوبی برای J2ME یا همون برنامه نویسی موبایل دارد.
میتوان آخرین نسخه این IDE رو از لینک زیر برای انواع زبان ها دانلود کرد:
http://netbeans.org/downloads/
iman_reih
یک شنبه 03 بهمن 1389, 09:29 صبح
به نام خدا
همانطور که میدانید جاوا به عنوان یک زبان برنامه نویسی نه فقط دنیای برنامه نویسی رو متحول کرده است بلکه از نظر من یک فلسفه و یک طرز تفکر را به وجود میاورد که معمولا برنامه نویس جاوا رو از برنامه نویسی به سمت مهندسی نرم افزار و امنیت میبرد و این به خاطر استحکام و زیبایی معماری پیاده سازی شده توسط جاوا میباشد.
جاوا به عنوان زبانی که قوی ترین IDE ها رو تحت اختیار دارد و شهرت زیادی در این زمینه دارد که برنامه نویس را در پروژه های عظیم یاری میکند و یک دوستی رو بین برنامه نویس و IDE بوجود میاورد.
امروز قصد معرفی IDE به نام Intellij IDEA را دارم.
Intellij IDEA
این IDE بسیار محبوب را میتوان یکی از قوی ترین و هوشمند ترین IDE های جاوا دانست که شهرت بسیار زیادی در دنیای برنامه نویسی دارد همانطور که از اسمش معلوم است یک IDE هوشمند میباشد و بر خلاف IDE هایی که در بالا به بحث پرداختیم فقط بصورت اختصاصی بر روی جاوا فعالیت میکند و در بیشتر پروژه های عظیم و حرفه ای از این IDE استفاده میشود چون :
1. سرعت برنامه نویسی را بسیار افزایش میدهد : به خاطر داشتن shortcut های بسیار زیاد و کارآمد و آسان مانند پیاده سازی اتوماتیک شروط و حلقه ها و معرفی متد و متغییر به صورتی که برنامه نویس در زمان استفاده از IDEA نیازی به استفاده از mouse پیدا نمیکند.
2. هوشمند بودن : این هوشمند بودن را میتوان در تمام چرخه برنامه نویسی اعم از develop و debug و ... دانست بطوریکه اگر در زمان برنامه نویسی از منطقی نا معلوم و پیچیده استفاده شود و راه مناسب تری هم وجود داشته باشد IDEA خود این منطق رو با منطق های ساده تر میتواند جایگزین کند و راه های مناسب تری رو پیشنهاد میکند. و در زمان DEBUG گزینه های بسیار مفید و کارآمد رو پیشنهاد میکند و دز زمان بروز مشکل با دید Log Console تولید شده معمولا" براحتی میتوان مشکل ایجاد شده را برطرف کرد.
ادامه دارد ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.