ورود

View Full Version : نمایش متن دلخواه بر روی فیلم در حال پخش

devil00x
دوشنبه 13 دی 1389, 17:30 عصر
سلام به همه دوستان.
من می خام با مدیا پلیر دلفی روی یک پانل فیلم نمایش بدم و می خام یک سری متن خاص که کاربر مشخص میکنه در زمان های خاص نمایش بدم اما وقتی یک label روی پانل میزارم زمان پخش فیلم label دیگه نمایش داده نمیشه.
لطفا اگه کسی راه حلی میدونه راهنمایی کنه.

devil00x
شنبه 18 دی 1389, 14:31 عصر
من با statictext تونستم این کار رو تقریبا جواب بگیرم اما مشکل transparent داره یعنی backcolor روی statictext وجود داره و جالب نشون نمیده؟
لطفا کمک کنید.

Mask
شنبه 18 دی 1389, 14:52 عصر
از پرنت خود statictext چرا استفاده نمیکنی؟

Felony
شنبه 18 دی 1389, 19:36 عصر
میتونید از کامپوننت VideLab استفاده کنید .

devil00x
سه شنبه 21 دی 1389, 10:51 صبح
دوست عزیز از کامپوننتی که معرفی کردید ممنونم، اما این کامپوننت نتونست نیاز من رو براورده کنه میشه اگه کامپوننت دیگه ای میشناسید در این راستا جهت کار با ویدوئو و امثال اینها معرفی بفرمایید.

devil00x
چهارشنبه 22 دی 1389, 08:09 صبح
من کامپوننت videograbber رو پیدا کردم اما باز هم جواب کارم رو نداد لطفا یکی کمک کنه.

Felony
چهارشنبه 22 دی 1389, 08:25 صبح
VideoLab قوی ترین کامپوننت برای کار با ویدئو در دلفی هست ، تا جایی که یادمه تو Demo های همراهش هم برای همین کار یک نمونه داره .

جواد ملاولی
پنج شنبه 23 دی 1389, 16:03 عصر
من کامپوننت videograbber رو پیدا کردم اما باز هم جواب کارم رو نداد لطفا یکی کمک کنه.
شما دقیقا دنبال چی هستی؟ کامپوننت video grabber کاملا این قابلیت رو داره.
ضمنا کامپوننت Media Player SDK هم یک کامپوننت بسیار قوی با امکانات فوق العاده است که این قابلیت رو هم داره.

devil00x
دوشنبه 27 دی 1389, 08:59 صبح
با تشکر از دوستان.
احساس می کنم مشکلم با اون دو کامپوننت حل بشه.

devil00x
شنبه 20 فروردین 1390, 11:34 صبح
ببخشید که تاپیک نسبتا قدیمی رو بالا اوردم،
مشکل من با همون videolab که جناب تاجیک فرمودند نسبتا حل شد.
و اما مشکل جدید:
من با مدیا پلیر خود دلفی فایل صوتی رو پخش میکنم که متن همون فایل صوتی رو روی فیلم نمایش میدم.
چندتا فایل صوتی دارم باید بین فیلم صدای فیلم قطع بشه و فایل صوتی و متن مربوط به اون فایل صوتی نمایش داده بشه.
حالا هر بار که این کار رو میکنه یعنی به مرحله mediaplayer.open , mediaplayer.play میرسم فیلم یک لحظه pause میشه و دوباره پخش میشه نمی تونم درک کنم که چرا این اتفاق می افته.
فیلم رو با کامپوننت videolab پخش میکنم.
لطفا اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه راهنمایی کنه!؟

devil00x
یک شنبه 21 فروردین 1390, 07:51 صبح
دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!
من با کامپوننت auidoplayer خود auidolab هم استفاده کردم با اون هم همین حالت سکته رو به فیلم میده؟!!؟!!
لطفا راهنمایی کنید چطور این حالت رو از فیلم بگیرم که یک آن stop نشه....