ورود

View Full Version : مشکل با کنترل wizard (جهت ثبت اطلاعات قدم به قدم)

khz-web1
سه شنبه 14 دی 1389, 01:59 صبح
سلام

من می خوام با استفاده از کنترل wizard یک ثبت نام قدم به قدم راه بندازم...
سوالی که دارم اینکه...
ما 5 نوع step type داریم auto , complete , finish , start, step
فرض کنید که برای حالت اول که start باشه بخوهیم خوش آمد گوئی بدهیم...
و در حالت step کد درج نام و نام خانوادگی را در بانک ثبت کنیم ... مشکلی که وجو داره واسه ی یک step دیگه نمیشه کد دیگه گزاشت و فرضا اطلاعات دیگری رو گرفت

Protected Sub Wizard1_NextButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.WizardNavigationEventArg s) Handles Wizard1.NextButtonClick

End Sub
لطفا دوستان راهنمایی کنند در کدام رویداد این کارو انجام بدم

ricky22
سه شنبه 14 دی 1389, 20:25 عصر
سلام.
جواب من خیلی به سوال شما مرتبط نیست.
اما :
توصیه می کنم از کنترلهای JQuery استفاده کنید :)
http://techlaboratory.net/labs/SmartWizard/index.htm
http://www.wbotelhos.com/stepy/
موفق باشید.
کلا کلمه کلید Jquery wizard نتایج مفصلی به همراه اموزش در بر خواهد داشت.

khz-web1
سه شنبه 14 دی 1389, 21:23 عصر
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم ولی JQUERY برای کار من مناسب نیست(با دردسر روبه رو می شوم) ....
اگر راه حلی دارید که برای ثبت نام قدم به قدم مناسب باشه لطفا ارائه بدید
من استفاده از VIEW و MULTIVIEW به ذهنم رسید ولی نمی دونم چرا موقع ارسال به پایگاه داده دوبار مقدار رو به پایگاه داده ارسال می کنه...

<asp:Button id="Button2" runat="server" Text="next step" OnClick="Button2_Click" /> &nbsp;
<asp:Button id="Button3" runat="server" Text="finish" OnClick="Button3_Click" Width="113px" />
<br /><br />

<asp:MultiView id="MultiView1" runat="server" ActiveViewIndex=0>
<asp:View id="View1" runat="server">
<asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" Width="218px"></asp:TextBox></asp:View>
<asp:View id="View2" runat="server">
<asp:ListBox ID="ListBox1" runat="server" DataSourceID="SqlDataSource1" DataTextField="roles"
DataValueField="roles"></asp:ListBox><asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:testroleConnectionString %>" SelectCommand="SELECT [roles] FROM [Table_roles]">
</asp:SqlDataSource>
</asp:View>
<asp:View id="View3" runat="server">
Content Here (View 3)...
</asp:View>
</asp:MultiView>

در VIEW اول یه TEXTBOX گزاشتم که با زدن دکمه NEXT اطلاعات باکس به پایگاه داده های ارسال می کنه و در VIEW دوم یه LISTBOX هستش که مقدار ثبت شده رو نشون میده...
مشکل همینه که در VIEW اول دوبار اطلاعات رو به پایگاه داده ارسال می کنه...
با تشکر