ورود

View Full Version : پیدا کردن رمز عبور

razeghi_loved
سه شنبه 14 دی 1389, 07:59 صبح
من یه بانک دارم که وقتی واردش می شه از من نام و رمز عبور می خواهد می خواستم بدونم چه طوری می تونم از این رمز عبور کنم
آخه من با یه برنامه می تونم رمزی که خود اکسس می زاره روی فایل رو به راحتی پیدا کنم اما اگر خود کاربر داخل برنامه اش نوشته باشه چی چه طوری می شه؟

Profesorjd
سه شنبه 14 دی 1389, 08:19 صبح
با سلام
1- ( يك تذكر داخل پرانتزي :‌ قبلاً‌ جناب قرباني هر كس بدون جستجو تاپيك ميزد اخطار ميداد . متأسفانه تاپيك‌هايي دارن درست ميشوند كه قبلاً‌ بسيار در مورد آنها بحث شده است )
2- اگر كاربر فرمي درست كرده كه رمز مي‌گيرد :
الف) اگر شناسه و پسورد ساده باشد با گرفتن دكمه شيفت ( اگر بسته نباشد ) وارد منوي ديزاين ميشويد و ميتوانيد جدول مربوطه را كه در آن كاربري و پسورد هست را ببينيد .
ب) اگر شناسه و پسورد با كد نويسي ايجاد شده باشد وارد Vba برنامه شويد ميتوانيد كد برنامه را پيدا كنيد .
ج) اگر شناسه و پسورد طي فيلد گرفته ميشود و با كد نويسي تبديل مي‌شود يا دكد آن در ماژولها موجود است كه به كد ميرسيد و اگر موجود نيست كه با برنامه نويسش تماس بگيريد
3- بيشتر از اين توضيح دادن هم درست نيست و هم زحمت برنامه نويس هدر دادن است و هم كمي هم همت شما را مي‌طلبد
براي تمامي مواردي را كه هم بيان كرده‌ام هم در سايت نمونه هست و هم مفصل بحث شده است

mohamad goodarzi
سه شنبه 14 دی 1389, 08:35 صبح
رمزي كه كاربر گذاشته در يك جدول ذخيره شده است اگر بدون كد شدن ذخيره شده باشد كه با اينپورت شدن مشكل حل مي شودولي مطمئنا" كدشده كه با استفاده از نرم افزار Passware Kit Enterprise 9.3 به محيط برنامه نويسي فرم مذكور وارد شويدونحويه كد شدن مشخص است حالا هر يوزر وپسفوردي خواستيد به دلخواه تغيير دهيد