ورود

View Full Version : حرفه ای: چگونه می توانم یک وب سایت را به عنوان صفحه خانگی در اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم و سافاری ست کنم

SSoleimani
چهارشنبه 15 دی 1389, 01:55 صبح
با سلام
من میخواهم یک وب سایت را به عنوان صفحه خانگی در اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم و سافاری با ++C ست کنم. میشه لطفآ به من کمک کنید؟

mehdi.mousavi
چهارشنبه 15 دی 1389, 14:57 عصر
با سلام من میخواهم یک وب سایت را به عنوان صفحه خانگی در اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم و سافاری با ++C ست کنم. میشه لطفآ به من کمک کنید؟

سلام.
در IE، کلید زیر در Registry صفحه Home شما رو نشون میده:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\Start Pageدر Firefox، تنظیمات مربوطه در فایلی به اسم prefs.js در شاخه Application Date ی Firefox وجود داره:

C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\pbxkqx94.defaultدق ت کنید که نام فولدر انتهایی ممکنه هر چیزی باشه، اما .default در اون ثابته و میتونید بر این اساس Folder مربوطه رو انتخاب کنید. در فایل مزبور، خطی وجود داره که تعیین کننده URL به Home Page مورد نظره:

user_pref("browser.startup.homepage", "http://yahoo.com");اون دو Browser دیگه رو روی اینترنت جستجو کنید، تا ببینید این اطلاعات رو کجا نگهداری میکنن و بر اساس اون کد مورد نظر رو بنویسید.

موفق باشید.

SSoleimani
پنج شنبه 16 دی 1389, 22:31 عصر
میشه لطفآ کد ++VC رو به من بدین. من ویژوال بیسیک برنامه نویسی کردم و از ++VC چیزه زیادی بلد نیستم.
با تشکر