PDA

View Full Version : سوال: مشکل با برنامه های دلفی در شبکه ای با اکتیو دایرکتوری

nasr
چهارشنبه 15 دی 1389, 08:38 صبح
سلام

من برنامه هایی که با دلفی می نویسم و از دیتابیس استفاده کردم وقتی در شبکه ای که اکتیو دایرکتوری داره اجرا می کنم ، اجرا نمیشه و خطا میده. درحالی که اگه یوزر کاربر ها را Admin سیستم خودشون کنم برنامه اجرا میشه

ممنون میشم اگه کمک کنید

vcldeveloper
چهارشنبه 15 دی 1389, 16:27 عصر
1- معلوم نیست چه خطایی میده.
2- معلوم نیست با استفاده از چه ابزاری به بانک اطلاعاتی مربوطه متصل میشید.
3- معلوم نیست نوع بانک اطلاعاتی چی بوده.
4- معلوم نیست از کدوم بخش از برنامه تان اشکال گرفته میشه.
5- معلوم نیست از چه نسخه ایی از دلفی استفاده کردید.
6- خیلی چیزهای دیگه هم هستند که معلوم نیستند.

خسته شدم از بس اینجا تذکر دادم که موقع سوال پرسیدن، کمی روی سوال تان وقت بزارید، و سعی کنید سوال را به شکل درست بپرسید. من وقتی همچین سوال هایی می بینم، اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که؛ چرا باید برای کسی که حاضر نیست برای رفع مشکل خودش 5 دقیقه وقت بزاره، و مشکلش را به طور دقیق مطرح کنه، من 30 دقیقه وقت بزارم تا مشخص بشهاصلا مشکلش چی هست؟!

nasr
شنبه 18 دی 1389, 08:19 صبح
1- معلوم نیست چه خطایی میده.
2- معلوم نیست با استفاده از چه ابزاری به بانک اطلاعاتی مربوطه متصل میشید.
3- معلوم نیست نوع بانک اطلاعاتی چی بوده.
4- معلوم نیست از کدوم بخش از برنامه تان اشکال گرفته میشه.
5- معلوم نیست از چه نسخه ایی از دلفی استفاده کردید.
6- خیلی چیزهای دیگه هم هستند که معلوم نیستند.

خسته شدم از بس اینجا تذکر دادم که موقع سوال پرسیدن، کمی روی سوال تان وقت بزارید، و سعی کنید سوال را به شکل درست بپرسید. من وقتی همچین سوال هایی می بینم، اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که؛ چرا باید برای کسی که حاضر نیست برای رفع مشکل خودش 5 دقیقه وقت بزاره، و مشکلش را به طور دقیق مطرح کنه، من 30 دقیقه وقت بزارم تا مشخص بشهاصلا مشکلش چی هست؟!

1 - وقتی میگم از دیتابیس که استفاده می کنم خطا می ده یعنی Connection Failed میده
2- وقتی از ابزاری نام نبردم یعنی من با اکثر ابزار ها مشکل دارم
3- با DBISAM و SQLServer (200T,2005,2008,2008R2) و پارادوکس باز هم بگم که وقتی اسم دیتابیس را نیاوردم یعنی با اکثر دیتابیس های رایج مشکل دارم
4- مثل مورد 1 :: وقتی میگم از دیتابیس که استفاده می کنم خطا می ده یعنی Connection Failed میده
5- 7-8-2009-2010 فکر نمی کردم که ذهن شما ممکن است به سمت دلفی 5 یا 6 بره
6- خوشحال میشم موارد نامعلوم دیگر را هم بفرمایید تا جواب بدم.

ممنون

vcldeveloper
شنبه 18 دی 1389, 13:24 عصر
1 - وقتی میگم از دیتابیس که استفاده می کنم خطا می ده یعنی Connection Failed میده
2- وقتی از ابزاری نام نبردم یعنی من با اکثر ابزار ها مشکل دارم
3- با DBISAM و SQLServer (200T,2005,2008,2008R2) و پارادوکس باز هم بگم که وقتی اسم دیتابیس را نیاوردم یعنی با اکثر دیتابیس های رایج مشکل دارم
4- مثل مورد 1 :: وقتی میگم از دیتابیس که استفاده می کنم خطا می ده یعنی Connection Failed میده

ما اینجا نمی تونیم با پیش فرض های موجود در ذهن شما جواب بدیم. وقتی پیش فرضی در ذهن تون دارید، باید بیان کنید. از طرف دیگه، کسی وقت اضافی هم نداره که همه حالات ممکن رو تست کنه، و ببینه شما در کدوم حالت دچار مشکل میشید. پیام هایی مثل Connection Failed هم ممکنه متناسب با نوع بانک اطلاعاتی، همراه داده های اضافی ارسال بشند.

وقتی از ابزاری نام نبردم یعنی من با اکثر ابزار ها مشکل دارم
اکثر ابزارها برای من جواب نمیشه، من ممکنه با ADO تست کنم، و وصل بشه، اون وقت جنابعالی مدعی بشید که منظورتون ADO نبوده، بلکه BDE بوده! سوال رو درست بپرسید.

7 وضعیتش کاملا با 2009 و 2010 فرق میکنه. 7 از درایورهای قدیمی تر استفاده میکنه، 7 ANSI هست، 7 از DataSnap قدیمی استفاده میکنه، 7 از dbExpress قدیمی استفاده میکنه. 8 هم که کاملا مضحک هست، چون دلفی 8 فقط کد دات نت تولید میکنه، اون هم با دلفی دات نت که کاملا منسوخ شده.

هر وقت حوصله کردید که سوال تان را درست، واضح، و مشخص بپرسید، بیاید اینجا و سوال تان را مطرح کنید.