View Full Version : ایجاد button از نوع html و تعریف event onclick برای button ایجاد شده
zamoozegar
چهارشنبه 15 دی 1389, 11:49 صبح
سلام
من می خوام از runtime به هر تعدادی که خواستم button از نوع html ایجاد کنم(البته کنتر لهایی از نوع runat=server هم در ان فرم دارم) و بتوانم برای ان button ها event onclick تعریف کنم تا این event بتواند تابعی که window.open() را اجرا می کند صدا بزند. می خواهم همهی این کار ها runtime انجام شود.
zamoozegar
چهارشنبه 15 دی 1389, 12:40 عصر
function CreateTextbox() {
var i=0
for (i; i <= 2; i++) {
var box = document.getElementById("divCreateTextbox");
var curr = 'txt' + getId();
var inp = document.createElement('input');
inp.type = 'text';
inp.name = 'textfield';
inp.setAttribute("maxlength", '10');
inp.setAttribute("id", curr);
box.appendChild(inp);
inp.setAttribute('onkeyup', 'moveOnMax(this)');
box.appendChild(document.createElement("br"));
inp.focus();
}
}
این کد رو باید در تگ head نوشت اما اولا event کار نمی کنه و دوما من می خوام اینا رو توی code bihind بنویسم(این مثاله یه text هست اما فرقی نمی کنه با button) چون باید هر button را در سلولی از جدولی که داینامیک ایجاد شده بذارم
اما نمی دونم چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
کمکم کنید.
javad.nic63
چهارشنبه 15 دی 1389, 13:50 عصر
اول یه div بنداز توی صفحه htmlت و runatش رو server و یه id مثلاً textboxdiv بهش بده. بعد توی صفحه کدنویسی به این صورت عمل کن.
for (int i=1;i<10;i++)
{
string str= "<tr><td><input type='button' onkeyup='moveOnMax(this)' /></td></tr>"
}
textboxdiv.InnerHtml = "<table>"+ str + "</table>";
کد بالا باعث میشه یه table ایجاد بشه با 10 خط که داخل هرکدومش یه button هست. به همین صورت همه چه می تونی توی اون دایوت بندازی. موفق باشی
zamoozegar
چهارشنبه 15 دی 1389, 16:36 عصر
ممنون.
اگه کنترل text به این div اضافه کنم ،این کنترل که سمت مشتری می باشد و من در کد به اون دسترسی ندارم چطوری اطلاعاتی که کاربر وارد می کنه را در دیتابیسم ذخیره کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ehsanvahab
چهارشنبه 15 دی 1389, 20:25 عصر
باید اونارو به شکل Post از صفحه بگیری
Request.Form[اسم کنترل Text]
من پیشنهاد میکنم اسم کنترل هاتو از قبل بدونی یا یه پیشوندی براش بزاری که بتونی توسط اون شناساییش کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.