View Full Version : سوال: ایجاد شبکه مجازی در vmware
manij_mhm
چهارشنبه 15 دی 1389, 16:14 عصر
سلام.
من می خوام red hat ایی رو که توی وی ام ور صورت مجازی قرار گرفته (البته نصب نکردم، فایل .vmx اش رو کپی کردم) با ویندوز 7 که روی سیستمم نصب شبکه کنم!
توی نت گشتم توی این سایت هم سرچ کردم اما هر کاری کردم نشد.
ممنون می شم کمک کنید.
با تشکر.
razeghi_loved
چهارشنبه 15 دی 1389, 23:17 عصر
باید پروتکول هر کدوم رو داشته باشی یعنی ماکروسافتی ،لینوکسی رو بشناد و برعکس
خودم هم خیلی گشتم که اصلا چه طوری ما دوتا کلاینت داریم یکی ماکروسافتی یکی لینوکسی به هم وصل کنیم من هم پیدا نکردم
لطفاً اگر کسی جواب می ده راهنمای فارسی ارایه کند
manij_mhm
پنج شنبه 16 دی 1389, 18:51 عصر
یعنی کسی نمی تونه کمک کنه؟
ip ویندوز اصلی و مجازی رو مثل دو pc واقعی مستقل که شبکه می کنیم باید set کنم؟ اینکه بخوام توی یک رنج قرارشون بدم نیازی به تنظیم vmnet1 , vmnet8 نیست؟
manij_mhm
پنج شنبه 16 دی 1389, 18:56 عصر
باید پروتکول هر کدوم رو داشته باشی یعنی ماکروسافتی ،لینوکسی رو بشناد و برعکس
خودم هم خیلی گشتم که اصلا چه طوری ما دوتا کلاینت داریم یکی ماکروسافتی یکی لینوکسی به هم وصل کنیم من هم پیدا نکردم
لطفاً اگر کسی جواب می ده راهنمای فارسی ارایه کند
ممنون بابت توجهتون ولی متوجه نشدم که گفتید دو پروتکل نیازه!!!
طریقه شبکه xp مجازی و 7 با redhat مجازی و 7 تفاوتی داره؟؟؟
reza_edu
جمعه 17 دی 1389, 14:39 عصر
شما باید به مسیر زیر بری . net رو تغیر بدی از اون دو کی برای هاست هست یکی برای net که شما باید از net و ip اون استفاده کنی.
start->allprogram->Vmware->virtual Network Editor
razeghi_loved
جمعه 17 دی 1389, 14:40 عصر
رد هت باید پروتکول ویندوز رو بشناسه من هم تئوری خوندم و هنوز عملی کار نکردم اما باید هر دو با یک زبان حرف بزنند به نام tcp/ip
manij_mhm
جمعه 17 دی 1389, 15:01 عصر
ممنون از پاسختون.
برای تست xp رو نصب کردم و فقط ای پی اون رو با 7 توی یه رنج قرار دادم. ping می کنم جواب میده! اما روی redhat هر کاری کردم نشد! روی bridge ست کردم اما نمی دونم ایراد کار از کجاست .
احتمال می دم از تنظیمات شبکه redhat باشه.
من تا حالا با شبکه لینوکس کار نکردم. تنظیماتش رو بلد نیستم. چون ویندوز مجازی رو کپی کردم از تنظیماتش هم مطمئن نیستم .اگه بتونید کمک کنید ممنون می شم.
reza_edu
جمعه 17 دی 1389, 15:43 عصر
داداش ردهت رو برای دومین تنظیم کردی یا ورک گروپ؟ رو win7 dns نصب کردی؟
manij_mhm
جمعه 17 دی 1389, 16:49 عصر
مشکل اینجاست که اصلا تنظیماتش رو بلد نیستم!!!!!!!!
با ورک گروپ احتمالا! نه نصب نکردم. فقط ip ست کردم.:لبخند:
همینش هم کار نمی کنه!!!! xp کار می کرد اما الان فقط از xp به 7 ping میشه برعکسش نمیشناسه!!!!!!!!!! قبلا کارمی کرد، دستکاری اش کردم :لبخند:دیگه نمیشناسه.
reza_edu
جمعه 17 دی 1389, 19:08 عصر
اگه میخوای per to per کار کنی یه بحثه اگه میخوای دمین داشته باشی یه بحث البته اول این رو مشخص کن که میخوای سرور کدوم باشه سیستم عامل شرکت ماکروسافت یا سیستم عامل open source (حالا هرکدوم فرقی نمیکنه) چون شما میخوای با رد هت کار کنی فرض میگیریم رد هت . این توضیح رو بدم که اکثر دوستان حرفه ای که من با اونها در تماس بودن پیشنهاد میکردن که سرور linux base باشه چون کنترل بیشتر روشه (پورت ها ) بخاطر این میگن امنیتش بالاست از نظر من میگم فعلا شما رو برنامه مجازی سازیت یه win server r2 2003 نصب کن تا بتونی راهنمائی که میگیری حرفه ای تر باشه اینجوری اگه یه سیستم عامل رو که کامل تره یاد بگیری هم تو بیرون بدردت میخوره(سرکار) هم میشه با کمی تغییرات همون رو روی دیگر سیستم عامل های ماکروسافت هم پیاده سازیکنی اما بازم اگه دوست نداشتی بگو تا هون 7 رو توضیح بدم پس سه چیز رو مشخص کن :
1. برای چه نوع شبکه ای میخوای این کار رو انجام بدی (per to per یا domain)
2. چه سیستم عامل هائی (البته از گفته هات میشه فهمید ) ولی دقیق مشخص کنی بد نیست
3. اگه از دمین میخوای استفاده کنی کدوم سیستم عامل سرور باشه
اگه درام یکم سوال زیاد میپرسم ناراحت نشو میخوام هدفت مشخص شده باشه چون قبل از هرکار بهتره این مسائل رو مشخص کنی اینم میدونم که این کارت جنبه یاد گرفتن داره اما کار اصولی پیش بره بهتره ( دوستان دیگه هم ناراحت نشن بگن چرا انقدر داری لفت میدی یدفه جواب بده بنده خدا کارش راه بیفته میخوام به جنبه های دیگه هم فکر کنه بعد عمل کنه).
manij_mhm
جمعه 17 دی 1389, 19:50 عصر
اتفاقا سرور 2008 هم نصب کردم!
من توی شبکه مبتدی ام خوشحال میشم روش کار کنیم. (البته چند روزی بیشتر وقت ندارم برای انجامش!)
من میخوام یه وب اپاچی راه اندازی کنم روی لینوکس! بعد برای تستش باید از روی یه کلاینت تستش کنم. ویندوز اصلی 7 و روی vmware ، ردهت و xp و mandriva و سرور نصبه. اگه سیستم عامل دیگه ایی هم نیاز باشه مشکلی نیست. ولی سرور باید لینوکس باشه کلاینت هم هر کدوم باشه فزقی نداره!
شروع کنیم ...
اگه اشتباه نکنم per to per برای دو تا ماشین باشه درسته؟ با دمین تا حالا کار نکردم یه توضیحی (خلاصه)هم در مورد اون بدید ممنون میشم:لبخند:.
ممنون.
reza_edu
جمعه 17 دی 1389, 20:13 عصر
دلیل پرسشم هم تو عکس زیر پیداست. این تنظیمات مهم هست چون لینوکس (تا اونجاکهمن بلدم ) عین ویندوز راحت نیست کارکردن با هاش.
64692
manij_mhm
جمعه 17 دی 1389, 20:22 عصر
من امروز mandriva لینوکس رو نصب کردم ! این تنظیمات توش یعنی من ندیدم!!!!!!!!!!!!
خب شما فرق per to per رو با domain بگید تا یکیشو انتخاب کنیم! (من فقط می دونم per to per برای شبکه کردن 2 تا ماشینه بیشتر از 2 تا میشه؟) (با دمین خوبه؟)
سیستم عامل ها: 7 و redhat
سرور هم redhat
razeghi_loved
جمعه 17 دی 1389, 21:35 عصر
اصلا ما از این می گذریم ما الان می خواهیم یه لینوکس رو با ویندوز شییر کنیم چه طوری؟
reza_edu
شنبه 18 دی 1389, 00:12 صبح
الان که دارم میخونم دیر وقت هست بعد توضیح میدم اما فعلا اینو نگاه کنید:
http://www.yolinux.com/TUTORIALS/LinuxTutorialNetworking.html
http://www.ibm.com/developerworks/linux/library/l-lan.html
شرمنده دیگه بعدا توضیح میدم خست هستم.
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:39 صبح
من یک چیز رو اینجا نمیفهمم. شما میخوای نتورک روی اینا نصب کنی. یعنی فرض میخوای از xp redhat رو ping کنی یا میخوای مثل میگم یک شرح روی xp درست کنی و از redhat بهش عکس داشته باشی یا بلعکس. من این چند تا سوال جواب رو خوندم ولی هنوز نفهمیدم چیکار میخوای کنی.
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 07:27 صبح
من یک چیز رو اینجا نمیفهمم. شما میخوای نتورک روی اینا نصب کنی. یعنی فرض میخوای از xp redhat رو ping کنی یا میخوای مثل میگم یک شرح روی xp درست کنی و از redhat بهش عکس داشته باشی یا بلعکس. من این چند تا سوال جواب رو خوندم ولی هنوز نفهمیدم چیکار میخوای کنی.
من باید وب اپاجی رو روی لینوکس راه اندازی کنم. بعد برای تست باید از یه ماشین دیگه (چه ماشینی فرقی نداره) ادرس ip ماشین این لینوکس رو توی ie که بدم صفحه وب لینوکس بالا بیاد. برای این کار باید ماشینی که روش لینوکس نصبه رو توی یه شبکه قرار بدم!!! برای همین می خوام از vmware استفاده کنم تا یه شبکه مجازی درست کنم.
منظورتونو ار :
یک شرح روی xp درست کنی و از redhat بهش عکس داشته باشی یا بلعکس.
رو هم متوجه نشدم.
reza_edu
شنبه 18 دی 1389, 10:19 صبح
اگه برنامه اپاچی رو بخوای رو سیستم عامل ویندوز نصب کنی و از لینوکس بهش وصل شی میتونم کمکت کنم اما اگه بخوای رو لینوکس با آپاچی کار کنی اونو من نمیدونم چون تابحال کار نکردم اما رو تنضیمات شبکه لینوکس میتونم کمک کنم- متنش رو بنویسم میزارم الانم نمیگم چون خودمم از رو یه کتاب باکمک اون تونستم شبکه کنم دوباره دارم میخونم تا چیزیکه میگم درست باشه(یه موقع چرتو پرت نگم بدتر گیج بشی) امیدوارم دوستان دلخور نشن چون میخوام کمک کنم دارم دوباره خودمم یه نگاه به کتابه میندازم:لبخندساده:
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 10:29 صبح
باشه ممنون.
باید روی لینوکس اجرا کنم. من خیلی از اپاچی هم نمی دونم. یه سری دستور و یه برنامه بود از اینترنت دانلود کردم اجرا که شد به صورت local صفحه رو load می کنه!!!! حالا باید بذارمش روی شبکه!!!
ممنون میشم اگه اول شبکه رو درست کنیم. بعد اگه بشه کمک کنید که اپاچی رو روی ویندوز اجرا کنم، خودم روی linux سعی می کنم تغییرش بدم.
razeghi_loved
شنبه 18 دی 1389, 12:35 عصر
برای نصب آپاچی روی ویندوز برو wamp رو دانلود کن
reza_edu
شنبه 18 دی 1389, 14:34 عصر
سلام میخوام دو کتاب رو معرفی کنم که خود من با خوندن اونا تونستم با لینوکس رد هت اشنا بشم گفتم بگم تا اگه دوست داشتی خودت اونارو از کتابخونه بگیری و بخونی فکر کنم داشته باشن اما بازم اگه نمیخواستی بگو تا خودم اونقسمت های رو که لازم داری بهت بگم یکم سرم شلوغه از یه طرف پروژه ترم آخرم هست که باید انجام بدم از یه طرفه دیگه این چهر شنبه و پنج شنبه دو تا امتحان دارم چون ترم آخرم هستم برام مهمه واسه همینه که یکم دقیقجواب نمیتونم بدم . اما این دو کتاب اولی که خیلی کامله و تموم نبیاز هات رو جواب میده دومی هم برای آشنائی با سیستم عامل لینوکس به زبون ساده بد نیست حالا اسم کتاب ها
:1-راهنمای جامع red hat linux 9
مترجمین : سید امیر حسین رضوی ، ملیحه دهقان ، معصومه حزین
ناشر انتشارات آصال * ناشر همکار انتشارات آریا پژوه
نوبت چاپ سوم - تابستان 1383
بها 4000 تومان
مرکز پخش : کتاب پایتخت
تلفن :6967768-6953075
2.آموزش گام بگام سیستم عامل لینوکس
تالیف: رمضان عباس نژاد
ناشر علوم رایانه
چاپ دوم بهار 1388
بها 6000 تومان
البته برای شبکه فقط اولی رو توصیه میکنم ون دومی نویسنده بجای نحوه ایجاد شبکه اومده توپلوژی هارو معرفی کرده بخونی هم بدنیست البته اگه کارت برای شبکه نباشه چون شبکش افتزاه هست(فصل دهمش هست)
امیدوارم درک کنی که چرا کم توضیح میدم چون خودمم از کتاب اولی یاد گرفتم الانم امتحاناته :گریه::گریه:
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 14:44 عصر
مشکل اینجاست که وقت تهیه و خوندنشون رو ندارم! من هم فردا امتحان دارم. باشه مشکلی نیست . به هر حال ممنون. اگه از دوستان کس دیگه ایی هم بتونه کمک کنه ممنون می شم.
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 15:49 عصر
settings وما روی redhat چی هست. بریج باشه یعنی داره از طریق کامپیوتر خودت به router یا dhcp وصل میشه و ip در خواست میکنه یعنی اینکه انگار یک مکهین دیگه اونجا هست. مثل اگر ip کامپیوتر خودت هست ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ و router هست ۱۹۲.۱۶۸.۰.۲۵۴ . dhcp هم همین هست. این یعنی اینکه اگر redhat شما networkesh به صورت bridge ست شده باشه (از توی VM) redhat خودش باید ip بگیره. برای اینکه بفهمی ip چی داره از تو command redhat بزن ifconfig. اگر میخوای خودت ست کنی یا بزن system-config-network یا از طریق ifconfig. برای نصب آپاچی و غیره اینرو میتونی زمانی که داری سیستم رو نصب کنی بگی بهش. ولی باید دستی استارت کنی
برای آپاچی
chkconfig httpd on
services httpd start
برای مایاسکل
chkconfig mysqld on
services mysqld start
بعدش پسورد mysql رو باید ست کنی
mysqladmin -u root password password jadid
این تا اینجا برای webserver
از تو ویندوز هم ببین میتونی ip redhat رو پینگ کنی یعنی. اگر میتونی ولی هنوز به webserver دسترسی نداری
services iptables stop
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 15:59 عصر
یعنی نیازی به ست کردن ip نداره وقتی روی bridge!!!!!!!!!!!
نه از redhat نه از 7 ping نمیشه! مگه نباید به redhat یه ip توی رنج 7 بدم؟ vmnet1, vmnet8 نیازی به تنظیمات ندارند؟؟
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 16:39 عصر
خوب لطف کن جواب سوالات منرو بده لطفا.
۱. از چه نسخه vmware داری استفاده میکنی. player / server
۲. ستینگ network machineهایت که اینستال کردی چی هست
۳. machineاصلی خودت به چه صورت به internet/network وصل میشه
۴. ip machineخودت dhcp هست یا دستی...
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 16:54 عصر
من فقط VMware Workstation 7.0.0 build-203739رو نصب کردم.
منظورتونو از مکهین متوجه نشدم!! قبلا هم گفتم توی شبکه مبتدی ام:لبخند:
دستی هم ip می دم. دقیقا مثل وقتی که دو pc با یه کابل به هم وصل می شن!!!!!! یعنی فقط ip ها رو روی هر دو تا ماشین روی یه رنج قرار می دم.
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 17:06 عصر
یعنی اگر دستی ip ندی چی میشه. حالا اون مهم نیست. شما اگر ستینگ network دستگاه رو bridge بذاری مشکل پیش نمیاد. بعدش مطمئن باش که ip machineها تو یک رنج هست
مثل اگر دستگاه اصلی
۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ هست با subnet ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰
redhat باید باشه ۱۹۲.۱۶۸.۰.۲ (یا هر چی که میذاری) با subnet ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰
در مورد dns اینا هم که توضیح دیگه نمیخواد. اگر به این صورت باشه ۱۰۰% باید کار کنند. حالا این که پینگ نمیشه firewall رو ۷ رو چک کن و مطمئن باش که خاموش هست. هم چنین iptables رو مطمئن باش که خاموش کردیش تو redhat چون نقش فایروال رو بعضی میکنه
manij_mhm
شنبه 18 دی 1389, 19:05 عصر
خوب دقیقا همین کارو کردم ولی جواب نمی ده! روی bridge تنظیمه و ip هم توی یک رنج هستن اما ping نمی شه.
iptable رو چه جوری خاموش کنم؟:لبخند:
روی xp امتحان کردم ping می شد اما حالا فقط از xp به 7 ping میشو برعکس نمیشه.
hghyami
یک شنبه 19 دی 1389, 00:53 صبح
service iptables stop
motmaen sho ke firewall xp va 7 khamoosh hsatan. dar zemn az redhat bebin mitooni baghiya ro ping koni yana.
manij_mhm
شنبه 25 دی 1389, 15:55 عصر
با xp , 7 مشکل حل شد . ممنون .
ولی تنظیمات red hat رو بلد نیستم. اگه بخوام ip رو به صورت اتوماتیک بگیره باید چی کار کنم مثلا برای 7 -> .... . 65106
ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.