View Full Version : مشکل با key
ahmadi3d_ali
چهارشنبه 15 دی 1389, 23:53 عصر
سلام
نمی دونم توجه کردید یا نه ولی وقتی در ویندوز دکمه ی arrow up و arrow left را نگه دارید و بعد Space را بزنید
Space کار نمی کنه!
این داخل دلفی یا حتی خود ویندوز یا هر جای دیگری این مشکل هست! می تونید تست کنید! کسی راه حلی بلد هست!
(مثلا یه Notepad باز کنید بعد کاری که گفتم را انجام بدید می بینید اونجا هم space کار نمی کنه! )
ممنون !
pezhvakco
پنج شنبه 16 دی 1389, 08:38 صبح
فکر کنم دارین اشتبه می کنین ؟
چون من امتحان کردن (Delphi, Word, Notepad و همین سایت) راحت کار میکنه این Space در ترکیب با مکان نما ها ...
حالا این چه ربطی به دلفی داره !
ahmadi3d_ali
پنج شنبه 16 دی 1389, 18:46 عصر
!!!!!!!!!!
ببینید! شما الان وقتی اول دکمه ی arrow up را فشار میدید و نگه میدارید! بعد در همین حال دکمه ی arrow left را نگه می دارید! و در همین حال که این دو تا را نگه داشتید Space میزنید! space کار می کنه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
من 2 تا کامپیوتر دارم! روی دوتاش تست کردم! ولی کار نکرد! مطمئن هستید در چنین حالتی space را فشار دادید! ؟!؟!
ممنون
pezhvakco
پنج شنبه 16 دی 1389, 19:18 عصر
اول دکمه ی arrow up را فشار میدید و نگه میدارید! بعد در همین حال دکمه ی arrow left را نگه می دارید! و در همین حال که این دو تا را نگه داشتید Space میزنید
در این حالت کار نمی کنه .
احتمالا به خاطر اینکه کلید Space یک فاصله به راست ایجاد می کنه و کلید چپ مکان نما را یکی به چپ میرانه، این قفل کردن بوجود میاد .
حالا چرا این کار رو می خوای انجام بدی و ربط این به دلفی چیه ؟
ahmadi3d_ali
شنبه 18 دی 1389, 12:34 عصر
یه بازی ماشین را در نظر بگیر که .ی خوای با Arrows گار کنه! (wasd را بی خیال!) طرف فلش جلو را گرفته برای سرعت بعد فلش چب را بعد space میزنه برای ترمز!!! کار نمی کنه! ...
ربطشم به پاسکال اینه که فرض کن بازی با دلفی نوشته شده!
ممنون
Mask
شنبه 18 دی 1389, 14:57 عصر
مجبور نیستی ترمز رو در اسپیس بزاری؟
ahmadi3d_ali
یک شنبه 19 دی 1389, 14:40 عصر
خیلی خیلی ساده اس سوال من! فقط مشکل را اگه بلدید راه حلش را بگید! نه اینکه دکمه عوض کن یا اصلا بازی نساز! :لبخند:
در کل فقط هر کسی بلد هست بگه چطور مشکل را حل کنم من فقط و فقط تو این حالت باید space ام کار کنه!
نمی تونم جاش را عوض کنم! ممنون
ahmadi3d_ali
دوشنبه 20 دی 1389, 12:17 عصر
یعنی هیچ کسی نیست کمک کنه این 3 تا دکمه با هم کار کنند!!!!!!!!!!!!
لطفا اگر چیزی می دونید بگید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.