popo69
پنج شنبه 16 دی 1389, 12:59 عصر
سلام دوستان
فاکتور فروش می خوام بسازم
2 تا جدول دارم :
kala و factor
توی kala ( کد کالا - نام کالا - تعداد - قیمت خ - قیمت فروش - تاریخ ثبت )
توی factor ( نام کالا - تعداد - قیمت فروش )
دوتا فرم دارم یکی میاد کالا رو بر اساس نام کالا جستجو می کنه قیمت فروش رو از جدول کالا می گیره و در یک textbox از کاربر تعداد کالا رو می گیره :
مثال:
ماست کم چرب
12000 ریال
تعداد : 2 تا
حالا یک دکمه با نام انتخاب گذاشتم که هر دفعه که کالایی انتخاب شد در جدول فاکتور ذخیره می شه
بعد یه crystal report ساختم که با جدول فاکتور ارتباط داره و داده ها رو درست انطوری که می خوام نشون میده
حالا :
مشکل اول :
چطور کاری کنم که در زمان اجرای برنامه تمام اطلاعات جدول فاکتور پاک بشه ( چرا ؟ چون در زمان چاپ فاکتور بعدی دیگه نباید اطلاعات قبلی توی crystal report نمایش داده بشه )
مشکل دوم :
زمانی که تعداد کالا رو کاربر وارد کرد در زمانی که روی دکمه چاپ کلیک شد ( که به صفحه چاپ crystal report viewer ) میره این تعداد رو از تعداد جدول kala کسر کنه
factor.tedad
رو از
kala.tedad
کم کنه
اینم محیط کاری :
http://www.irupload.ir/images/utcxmw5x76f7ys9wr1bd.jpg
چیکار باید بکنم؟؟
فاکتور فروش می خوام بسازم
2 تا جدول دارم :
kala و factor
توی kala ( کد کالا - نام کالا - تعداد - قیمت خ - قیمت فروش - تاریخ ثبت )
توی factor ( نام کالا - تعداد - قیمت فروش )
دوتا فرم دارم یکی میاد کالا رو بر اساس نام کالا جستجو می کنه قیمت فروش رو از جدول کالا می گیره و در یک textbox از کاربر تعداد کالا رو می گیره :
مثال:
ماست کم چرب
12000 ریال
تعداد : 2 تا
حالا یک دکمه با نام انتخاب گذاشتم که هر دفعه که کالایی انتخاب شد در جدول فاکتور ذخیره می شه
بعد یه crystal report ساختم که با جدول فاکتور ارتباط داره و داده ها رو درست انطوری که می خوام نشون میده
حالا :
مشکل اول :
چطور کاری کنم که در زمان اجرای برنامه تمام اطلاعات جدول فاکتور پاک بشه ( چرا ؟ چون در زمان چاپ فاکتور بعدی دیگه نباید اطلاعات قبلی توی crystal report نمایش داده بشه )
مشکل دوم :
زمانی که تعداد کالا رو کاربر وارد کرد در زمانی که روی دکمه چاپ کلیک شد ( که به صفحه چاپ crystal report viewer ) میره این تعداد رو از تعداد جدول kala کسر کنه
factor.tedad
رو از
kala.tedad
کم کنه
اینم محیط کاری :
http://www.irupload.ir/images/utcxmw5x76f7ys9wr1bd.jpg
چیکار باید بکنم؟؟