PDA

View Full Version : کمک برای ایجاد یک LAN بر اساس اصول حرفه ای

esmit61
جمعه 17 دی 1389, 16:04 عصر
سلام.
قراره در یک مدرسه ای حدود 20 کامپیوتر در سایت قرار بگیره. تعداد آنها در آینده زیادتر نخواهد شد.
بستر شبکه با استفاده از cat5e ایجاد شده. قرار هست اینترنت هم داشته باشند. نرم افزار هم در حد office و فتوشاپ و proteus و .... لازم دارند. ولی از اونجا که مدرسه تیزهوشان هست، بچه ها خیلی مسلط هستند و مدیران قبلی سایت خیلی اذیت شده اند.
بنا به دلایل متعدد حتماً میخوام از domain استفاده کنم.
میخواستم منو راهنمایی کنید که از ابتدا چه اصولی رو رعایت کنم. 20 کامپیوتر خریداری شده اند ولی هنوز اونها رو اسمبل نکرده ام.
میخوام برای اینترنت مدیریت پهنای باند داشته باشم. بچه ها درایو ویندوز رو نتونند دستکاری کنند. هرکسی فضای خاص خودش رو داشته باشه و مثلاً اگر فایلی روی دیکتاپ کپی کرد، از هر کامپیوتری که login کرد بتونه همون دسکتاپ رو ببینه. خودم مد نظرم نرم افزار های زیر هست. ممنون میشم قدم به قدم راهنمایی کنید که چه کارهایی انجام بدهم (از مرحله نصب سخت افزار تا آخر...)
Deepfreeze نسخه سرور
ISA یا مثلاً CCproxy
BWM

nima_8m
جمعه 17 دی 1389, 22:42 عصر
با سلام من اگه جای شما بودم قبل از هر چیز به فکر یه آنتی ویروس تحت شبکه بودم قبل از اتصال به اینترنت و یه سرور 2003 و dc گروخ بندی میکردم و با استفاده از group policy محدودیت ایجاد میکردم اجاز نصب برنامه و استفاده از usb باید بسته شود حتی cdrom از یه برنامه مانیتورینگ مثل netouport که اتفاقا واسه مدارس هست استفاده میکردم و برای کنترل اینترنت و فیلترینگ و .... از isa
موفق باشی

hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:26 صبح
برای اینکه یوزر‌ها بتونند هر جا login میکنند فایل‌هاشون رو داشته باشند باید roaming profile داشته باشی‌. برای سکیوریتی اگر پول داری که از یک باکس مثل cyberoam میتونی‌ استفاده کنی‌ که البته ارزون هم هست و در ایران هم کامل ساپورت میشه. deepfreeze هم ایدی خوبی‌ هست ولی‌ از طریق grouppolicy هم میتونی‌ تقریبا خیلی‌ کارا رو بکنی‌. راه خیلی‌ داره

esmit61
شنبه 18 دی 1389, 01:31 صبح
ممنون. ولی آنتی ویروس زیاد برام مهم نیست. چون میخوام از DeepFreeze استفاده کنم. میخوام یه USB Guard هم نصب کنم. DeepFreeze حتماً باید نصب بشه. چون مطمئناً بچه ها اذیت میکنن. (حتی ممکنه فایلها رو هم خودشون پاک کنن!) . با این اوصاف به نظرم استفاده از آنتی ویروس چندان ارزش نداره (بخاطر افت). نظر شما چیه؟

hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:34 صبح
این کاملا غلط هست. اگر شما قرار هست که internet بدید اصلا فکرش رو هم نکن. در مورد افت هم چه دستگاهی داری میذاری. شما تا زمانی‌ که اینترنت داری مشکل خواهی‌ داشت و من به خاطر همین cyberoam utm رو پیشنهاد کردم چون رو خودش anti-virus anti-spam و خرت پرت‌های دیگه داره و میتونی‌ خیلی‌ خیلی‌ یوزر رو برای کار تو اینترنت محدود کنی‌. همینطور روی خود نتورک دخلیت.

esmit61
شنبه 18 دی 1389, 01:40 صبح
برای اینکه یوزر‌ها بتونند هر جا login میکنند فایل‌هاشون رو داشته باشند باید roaming profile داشته باشی‌
ممنون. پیداش کردم

برای سکیوریتی اگر پول داری که از یک باکس مثل cyberoam میتونی‌ استفاده کنی‌ که البته ارزون هم هست و در ایران هم کامل ساپورت میشه
میشه توضیح بدی این چیه ؟

hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:41 صبح
http://www.cyberoam.com/ir/