ورود

View Full Version : ساخت فایل های CHM برای مستندات برنامه

حمید محمودی
جمعه 17 دی 1389, 17:09 عصر
سلام،

خودم Help and manual رو گرفتم ولی یکم مورد داره (در RTL) که علی رغم اینکه رابط کاربری و امکاناتش خوب بود ولش کردم.
بعد رفتم سراغ FAR HTML دیدم نه اونم جالب نیست.
چندتا نرم افزار دیگه بودن که تستشون کردم دیدم از اساس یا با زبان فارسی مشکل دارن و یا امکانات خوبی نداشتن.
مثل winchm - powerchm , ...

دوستان به نظر شما چه نرم افزاری برای اینکار خوبه؟

قبلا یادمه توی همین سایت چندین تاپیک وجود داشت که درمورد این موضوع بود ولی الان هر چی گشتم پیداش نکردم.سرچ سایت مشکل داره. با امکان TAG سایت یه چندتا شو پیدا کردم که جواب قانع کننده ای نداشتن.

مرسی.

محسن شامحمدی
جمعه 17 دی 1389, 17:51 عصر
خودم Help and manual رو گرفتم ولی یکم مورد داره (در RTL) که علی رغم اینکه رابط کاربری و امکاناتش خوب بود ولش کردم.
من که با همین برنامه کار می کنم
http://www.ec-software.com/images/hm5_boxshot_black.png
اصلا هم مشکلی با راست چین شدن و کلا نوشته فارسی نداره.

حمید محمودی
جمعه 17 دی 1389, 21:20 عصر
من که با همین برنامه کار می کنم اصلا هم مشکلی با راست چین شدن و کلا نوشته فارسی نداره. من از نسخه 5.3.1 اون استفاده کردم و توی برنامه جای خاصی برای ست کردن متن بصورت RTL نبود. فقط یه قسمت داشت که برای تنظیم Align متن بود و من اون رو برای قسمتی که متن باید از راست نوشته بشه Right کردم. بعدش دیدم توی تنظیمات قسمت Configuration->Common Properties->Language Setting یه قسمت هست به نام Bidirectional Language Setting و اون رو RTL کردم. متن از راست به چپ شد اما مشکل اینجاست که کل صفحه راست به چپ هست، نه فقط اون قسمتی که من میخوام راست به چپ بنویسه. مثلا من میخوام برای برنامه ام چندین صفحه و یا چندین خط رو در فایل Chm کاملا انگلیسی بنویسم حالا چطور میشه با توجه به اینکه کل صفحات RTL هست متن LTR نمایش پیدا کنه؟
سورس صفحه هم چون XML هست جالب نیست و ویرایشش برام یکم سخته.

میشه بگید چطوری با این نرم افزار RTL مینوسید و خوب جواب میده مثلا عکس زیر رو ببنید :
در این عکس شماره 1: یه متن انگلیسی هست اما چون صفحه RTL بود بدجور نمایش پیدا میکنه. شماره 2 و 3 رو اگه نگاه کنید کاملا نشون دهنده این هست که "کل صفحه RTL هست نه اون قسمتی که کاربر باید بگه".

64697

متشکرم

حمید محمودی
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:44 عصر
امروز داشتم با تیم برنامه نویسی و پشتیبانی این Help and Manual صحبت میکردم و اونها ایراداتی که من به نرم افزارشون گرفتم رو اینطور پاسخ دادن -ترجمه فارسی بعضی از حرف هایی که بیان شد رو اینجا میزارم-

پروژه شما با ترکیب دو زبان RTL و LTR باهم در صفحه مشکل داره پاسخ: وقتی شما پروژه ای رو RTL انتخاب میکنید، متن های کمی در صفحه LTR هست و بیشتر متن های راست به چپ موجود هست. هر چه متن های چپ به راست بیشتر باشه، احتمال بروز اشکال بیشتر هست.
بهشون گفتم بابا به جای اینکه Direction کل صفحه رو RTL کنید، Direction پاراگراف جاری رو RTL کنید مشکل حل میشه، که جواب هم که دادن ربطی به نظر من نداشت.

خلاصه خودشون هم اذعان داشتن که این مشکلات وجود داره و کاریش نمیشه کرد، البته گفتن برو نسخه آخر رو نصب کن که خب فایده ای هم نداره.چون توضیحات این ورژن آخری رو هم خوندم چیزی در رابطه با حل این مشکل ننوشته بود.

آخرش هم گفتم حالا که شما این پروژه رو با دلفی نوشتین، من میتونم این قسمت رو براتون تکمیل کنم، که جواب ندادن و احتمالا فکر کردن شوخی کردم :دی

دوستان کسی نمیدونه برای مستندات چه نرم افزاری رو بگیریم که خوب باشه؟