View Full Version : سوال: چطور میتونم یه متن رو توی یه MEMO دو ورچین کنم
joooje
جمعه 17 دی 1389, 17:27 عصر
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم یه متن رو توی یه MEMO دو ورچین کنم.مثل آفیس که دوطرف رو با هم یکی میکنه.
و اینکه بتونم یه کلمه رو کاریش بکنم که بشه با موس روش کلیک کرد و بهش کار بدم
ممنون
Felony
شنبه 18 دی 1389, 08:04 صبح
Memo این قابلیت ها رو نداره ، باید از Richedit استفاده کنید .
joooje
شنبه 18 دی 1389, 11:07 صبح
سلام و ممنون
من نمونه هاي Richedit رو تو دلفي ديدم ولي فقط براي حروف انگليسي خوب جواب ميده ولي من براي فارسي ميخوام
با Richedit تونستم ولي اين طور ميشه:
خط اول - خط دوم - خط سوم - خط اول-خط دوم - خط سوم
خط اول- خط دوم- خط سوم- خط اول- خط دوم- خط سوم
خط اول - خط دوم - خط سوم - خط اول - خط دوم - خط سوم
ولي من اينطوري ميخوام:
البته من الان با کم و زياد کردن فاصله ها شکلش رو تغيير دادم و در کل متن ثابت هست!
براي کليک روي يه کلمه هم اصلا چيزي پيدا نکردم
ميشه يکم بيشتر توضيح بديد.
ممنون
joooje
یک شنبه 19 دی 1389, 09:54 صبح
برای این قسمت آخرش که بشه رو یه کلمه کلیک کرد و بهش کار داد کسی کمکی نمیتونه بکنه (منظورم تو Richedit هست ):ناراحت:
Felony
یک شنبه 19 دی 1389, 10:49 صبح
کد زیر قسمت انتخاب شده از متن یک Richedit رو به رنگ قرمز در میاره و استایلش رو Bold میکنه :
RichEdit1.SelAttributes.Color:= clRed;
RichEdit1.SelAttributes.Style:= [fsBold];
joooje
یک شنبه 19 دی 1389, 13:07 عصر
بله ممنون ولی من میخواستم بشه روی اون کلیک کرد و بعد از کلیک روی اون بهش کار داد!!!! مثلا بره به صفحه خاصی از برنامه
این که بشه اندازه و فونت و رنگ و یه سری دیگه از قسمتها رو تغییر داد که جزو وظایف Richedit هست.
نمیتونم تو خود Richedit تغییراتی اعمال کنم که این امکان بهش اضافه بشه؟
اگه Richedit نمیتونه ممنون میشم اگر کامپوننتی میشناسید معرفی کنید.
joooje
سه شنبه 21 دی 1389, 10:21 صبح
یعنی حتی کاری که صفحات html میکنه رو نمیشه تو دلفی کرد؟؟؟
Felony
سه شنبه 21 دی 1389, 17:08 عصر
یعنی چی ؟
میخواین یک قسمت از متن رو انتخاب کنید بعد وارد یک فرم جدید بشید و تو اون فرم تنضیمات خاص رو انتخاب کنید و اعمال بشه ؟!
قبل از باز شدن فرم توسط متدهای SelStart و SelLength محل متنی که کاربر انتخاب کرده رو میتونید بگیرید .
vcldeveloper
سه شنبه 21 دی 1389, 22:10 عصر
یعنی حتی کاری که صفحات html میکنه رو نمیشه تو دلفی کرد؟؟؟
چه ربطی به دلفی داره؟!!
RichEdit یک کنترل استاندارد ویندوز هست. اگر ویندوز برای اون کنترل قابلیتی رو ارائه نکرده باشه، شما هم نمی تونید از اون کنترل انتظار معجزه داشته باشید. اگر فکر می کنید قابلیت مورد نظر شما خیلی مهم هست، می تونید برای مایکروسافت پیام بفرستید، و ناراحتی خودتان از بابت بی قابلیتی RichEdit را به گوششان برسانید.
در ضمن، مایکروسافت یا شرکت توسعه دهنده دلفی شما را مجبور به استفاده از RichEdit نکردند. N کنترل مشابه RichEdit با قابلیت های متنوع به صورت کامپوننت دلفی یا ActiveX وجود دارند که می تونید از اونها استفاده کنید، یا خودتان کنترل مشابهی را بسازید.
joooje
چهارشنبه 22 دی 1389, 12:06 عصر
سلام به دوستان
منم دقیقا دنبال همین هستم.ببخشید راسش نمیدونم چرا این برداشت رو کردید .من خیلی تو دلفی تازه کار هستم .همین که اول از آبجکت memo شروع کردم شما باید بفهمید که من چقدر تازه کار هستم!
ممنون میشم اگر شیء خاصی وجود داره و میتونه این کار رو بکنه به من بگید
ببینید دقیقا میخوام یه کلمه رنگش با بقیه فرق بکنه و وقتی موس میره روش علامت finger بشه و بعد از کلیلک بتونم بهش کار بدم
حالا هر کاری در حقیقت یه رویداد براش تعریف کنم.باز شدن یه فرم یه مثال بود
ممنون از راهنماییهاتون
vcldeveloper
چهارشنبه 22 دی 1389, 12:48 عصر
همین که اول از آبجکت memo شروع کردم شما باید بفهمید که من چقدر تازه کار هستم!
:متفکر: هر ابزاری کارکرد خودش را داره. استفاده از Memo به معنای تازه کار یا کهنه کار بودن کاربر نیست.
ببینید دقیقا میخوام یه کلمه رنگش با بقیه فرق بکنه و وقتی موس میره روش علامت finger بشه و بعد از کلیلک بتونم بهش کار بدم
شما اول باید مشخص کنید که آیا این متن شما در همان کنترل توسط کاربر هم قابل ویرایش هست، یا اینکه در اون کنترل متن فقط خواندنی هست و کاربر نباید از آنجا تغییری درش ایجاد کنه؟ اگر قرار باشه که اون کنترل فقط متن را به کاربر نمایش بده، می تونید از کنترل WebBrowser استفاده کنید، که میتونه یک متن HTML را به کاربر نمایش بده. اگر قرار هست کاربر متن را در همون کنترل ویرایش کنه، قوی ترین کامپوننت برای نمایش محتوای مختلف و ویرایش آنها، با قابلیت لینک گزاری و غیره، کامپوننت RichView هست. البته اون کامپوننت تجاری هست و رایگان نیست. بعضی کامپوننت های تجاری و رایگان دیگه هم احتمالا هستند که این قابلیت رو داشته باشند. فکر کنم بعضی از کنترل های TMS هم امکان دریافت تگ های HTML را دارند. در اون صورت، از اونها هم می تونید برای درج لینک در متن استفاده کنید. شاید برای این کار کامپوننت رایگان هم باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.