View Full Version : ویروس کمک
delphi_programmer_2010
شنبه 18 دی 1389, 08:11 صبح
سلام
یک ویروس افتاده به جون کامپیوترم داره سورس های شرکت رو میترکونه
تمام فولدر ها رو .exe کرده
چه کنم الان kaspersky نصب کردم
razeghi_loved
شنبه 18 دی 1389, 12:40 عصر
بشین و دعا کن , چرا زودتر نصب نکرده بودی آخه؟
این ویروس همون ویروس فولدر آپشن قبلی هست با چند تا جهش بیشتر که علاوه بر اینکه از تمام فولدر های در تمام درایوها یک فایل .exe درست می کنه فولدرهای اصلی رو مخفی می کنه و شما هم نمی تونید به این راحتی ها از فولدر آپشن دوباره فایل های مخفی شده رو ببنید. نگران نباش تمام فایل هات سر جاشون هستند
اگر می تونی سی دی کسپر بوت رو بگیر از طریق بوت سیستم رو اسکن کن بهتر اگر نداری همون کسپر رو روی یه سیستمی که می دونی ویروس نداره نصب کن و از اونجا سیستم خودت رو اسکن کن
nima_8m
شنبه 18 دی 1389, 12:41 عصر
با سلام
دوست عزیز از بین بردن این ویروس خیلی سادست اما تو شبکه خیلی خیلی سریع منتشر میشه او از این لینک این برنامه رو دانلود کن folder exe remover (http://www.4shared.com/get/JydbiwkC/NewFolderEXERemover.html;jsessionid=E5C9AF8D6C7705 9B047721B178FF7AD2.dc216)
بعد یه دوتا patch واست ضمیمه کردم که بعد از پاک کردن بهش نیاز داری واسه اینکه فولدرهایی رو که مخفی کرده برگردونی
واسه اینکه دوباره این اتفاق واست نیفته پیشنهاد من avast5 بی نظیره
موفق باشی
delphi_programmer_2010
پنج شنبه 23 دی 1389, 11:07 صبح
یک خواهش دارم
لطفا اگر در مورد تاثیراتی که ویروس روی رجیستری میذاره یا در مورد رجیستری مطلب یا pdf دارید بذارید
razeghi_loved
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:02 عصر
آقا راستی یه سوال من این مشکل رو دارم وقتی این ویروس رو از روی سیتسمی پاک می کنم اما مشکل فولدر آپشن حل نمی شه چندتا پچ هم نصب کردم اما فایده ای نداشته کسی پچ درست حسابی داره؟
acilios
چهارشنبه 29 دی 1389, 10:05 صبح
با سلام.
یکی از تاثیراتی که بعضی از ویروس ها روی رجیستری میذارن، مسیر زیر هستش :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Explorer\Advanced
که در بخش داده ها مقدار ShowSuperHidden را برابر 0 قرار میدن تا فایل های مخفی و سیستمی نمایش داده نشوند، برای حل مشکل کافیست مقدار داده مورد نظر را به 1 تغییر دهید.
موفق باشید.
acilios
چهارشنبه 29 دی 1389, 11:38 صبح
اینم بچ فایلی که برای این منظور نوشتم، بعد از اجرا در پنجره باز شده Y را برای بازنویسی داده تایپ کنید :
موفق باشید.
nofuzi
شنبه 06 فروردین 1390, 12:12 عصر
سلام
ببخشید کامپیوتر من هم یه ویروس گرفته که وقتی ctrl+alt+deleteرو میگیری که task managerباز بشه یه پیغام میده که(task manager has been disabled by your administrator).و وقتی توی ران ویندوز میخوام ریجستری رو بیارم باز یه پیغام میده که(registry editing has been disabled by your administrator)
هر کی میدونه تو رو خدا کمکم کنه.باید چه کار کنم.
لطفا جوابشو بفرستید به ایمیلم یا بزارید تو نظرات وبلاگم چون من خیلی کم میام اینجا.
http://school-online.blogfa.com
mehdipoor72@gmail.com
returnx
شنبه 06 فروردین 1390, 22:38 عصر
شانسی که اوردید اینه که فایلاتون سر جاش میمونه فقط Hidden میشه که به روش زیر می تونید برش گردونید:
1-اول با Eset پدر ویروسه رو در بیارین...
2-بعد به فولدر Option برید بعد گزینه Show Hidden File رو انتخاب کنید و بعد تیک گزینه ی Hide protected Operating System File رو ور دارید ، می بینید که فولدر هاتون معلوم میشه با این مشکل که نمی تونید از Hidden درشون بیارید پس چی کار می کنید؟ محتویات فولدر مربوطه رو کپی می کنید تو یه فولدر جدید و این فولدر Hidden رو اگه خواستین Delete می کنید
امیدوارم موفق باشین و بتونید پدر این ویروس رو در بیارین...
parsdarab
سه شنبه 16 فروردین 1390, 17:49 عصر
منم کامپیوترم ویروسی شده به شکل زیر نگاه کنید چکار کنم
68339
mohammadamingh
سه شنبه 16 فروردین 1390, 23:53 عصر
منم کامپیوترم ویروسی شده به شکل زیر نگاه کنید چکار کنم
68339
یه آنتی ویروس بهتر نصب کن
مثلا:آویرا یا کاسپر
خدایی نود32 هم آنتی ویروسه؟:لبخندساده:
برای دانلود این آنتی ویروسها میتونید به سایت زیر برید.
www.iransetup.ir
parsdarab
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 14:59 عصر
نود 32 با فایل اپ دیتشه فکر کنم ویروس استاکس نت گرفته
68377
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.