View Full Version : مقایسه انتی ویروس ها
مهدی عابدینی
شنبه 18 دی 1389, 09:51 صبح
ESET NOD32 :
مزاياي ESET NOD32: نصب سريع و به روز رساني ساده ، اشغال حافظه کمي از CPU ، به روز رساني اتوماتيک ، قابليت ذخيره فايل هاي Update شده اين نرم افزار براي استفاده در دفعات بعدي و يا در کامپيوترهاي ديگر ، عدم ايجاد مزاحمت در هنگام اجراي برنامه ها ، سازگار با Crack نرم افزارها ، سازگار با شبکه و Uninstall ساده ، توانايي غيرفعال کردن برنامه.
معايب ESET NOD32: عدم توانايي بالا در شناخت و حذف Trojan ، عمر کوتاه Username و Password ها جهت به روز رساني.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVG
مزاياي AVG: مبارزه قوي با ويروس ، Trojan ، Worm و Malware ، به روز رساني ساده و اتوماتيک ، تنظيمات دلخواه براي به روز رساني و Scanning ، عمر بسيار طولاني Activation ، سازگار با شبکه ، Uninstall ساده ، توانايي غير فعال کردن و توانايي ذخيره Update ها براي استفاده در نصب بعدي و يا در سيستم هاي ديگر.
معايب AVG: حجم نسبتاً زياد برنامه ، کنترل شديد نرم افزار ها به هنگام اجرا ، کاهش نسبي سرعت سيستم کاربر.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avast
مزاياي Avast: مبارزه قوي با ويروس ، Trojan ، Worm و Malware ، به روز رساني ساده و اتوماتيک ، تنظيمات دلخواه براي به روز رساني و Scanning ، عمر بسيار طولاني Activation ، سازگار با شبکه ، Uninstall ساده ، توانايي غير فعال کردن و توانايي ذخيره Update ها براي استفاده در نصب بعدي و يا در سيستم هاي ديگر.
معايب Avast: ارائه زود به زود ورژن جديد ، ناسازگار با Crack بعضي نرم افزارها.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaspersky
مزاياي Kaspersky: نصب سريع و آسان ، استفاده از KEY براي قانوني کردن برنامه با ماندگاري نسبتاً مناسب ، جستجو و حذف کردن خودکار Trojan ، به روز رساني اتوماتيک ، ذخيره فايل هاي به روز رساني جهت استفاده در دفعات بعدي و يا در سيستم هاي ديگر ، سازگار با شبکه ، قابليت غيرفعال کردن سريع برنامه.
معايب Kaspersky: بروز تأخير در اجراي برنامه ها به دليل بازرسي آن ها ، از بين بردن برخي از Crack هاي نرم افزارها ، حجم بسيار بالاي فايل هاي Update ، سرعت کم Scan کردن سيستم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norton
مزاياي Norton: مبارزه قوي با ويروس ، Trojan ، Worm و Malware ، به روز رساني اتوماتيک و ساده ، تنظيمات دلخواه براي Scanning ، عمر طولاني Activation ، سازگار با شبکه ، عدم کاهش سرعت سيستم ، Uninstall بسيار ساده و اتوماتيک ، کنترل وب سايت هايي که باز مي کنيد و ايميل هاي دريافتي شما.
معايب Norton: غيرفعال کردن دشوار برنامه و اعتمادسازي فايل ها و بازگرداندن فايل هاي حذف شده توسط آنتي ويروس ، عدم قابليت ذخيره فايل هاي به روز رسان.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
BitDefender
مزایای BitDefender : مبارزه قوی با ویروس ، Trojan و Worm ، به روز رسانی اتوماتیک و ساده ، تنظیمات دلخواه برای Scanning ، عمر بسیار طولانی License ، سازگار با شبکه ، Uninstall بسیار ساده و اتوماتیک. غیرفعال کردن سریع برنامه.
معایب BitDefender : کنترل شدید Crack و Patch نرم افزار ها ، عدم توانایی ذخیره Update ها برای دفعات بعدی و یا انتقال به سیستم های دیگر ، کاهش نسبی سرعت سیستم به دلیل حجم بالا و امکانات اضافی در حال اجرا نسبت به سایر آنتی ویروس ها.
eshpilen
شنبه 18 دی 1389, 10:46 صبح
منكه يكي دو سالي هست از NOD32 v 2.7 استفاده ميكنم. باوجود اينكه نسخهء قديمي هست اما آپديت هاش جديده و مدام آپديت ميشه و بنابراين فكر نميكنم مشكل امنيتي داشته باشه. از طرف ديگه نياز به Username و Password هم نداره!
واقعا سبك هم هست و تنظيمات و اينترفيسش زيادي پيچيده نيست.
Netsky
شنبه 18 دی 1389, 11:58 صبح
ضمن تشکر از جناب عابدینی ، من از آخرین نسخه آواست استفاده میکنم . مشکلی باهاش ندارم . خیلی آرم و بی سر و صدا کارش رو انجام میده . سریع آپدیت میشه و در کل آنتی ویروس خیلی خوبیه . البته من از نسخه Free اون استفاده میکنم .
mehdi.mousavi
شنبه 18 دی 1389, 12:07 عصر
منكه يكي دو سالي هست از NOD32 v 2.7 استفاده ميكنم. باوجود اينكه نسخهء قديمي هست اما آپديت هاش جديده و مدام آپديت ميشه و بنابراين فكر نميكنم مشكل امنيتي داشته باشه. از طرف ديگه نياز به Username و Password هم نداره!
واقعا سبك هم هست و تنظيمات و اينترفيسش زيادي پيچيده نيست.
سلام.
من هم نسخه اصلی NOD32 رو گرفتم (چند ساله) اما یکی دو هفته پیش، بدلیل عدم شناسایی یه Trojan اونو Uninstall کردم و به Comodo (http://www.comodo.com/) سوئیچ کردم.
Comodo رایگان هستش، سرعت و توانایی خوبی هم در شناخت Trojan ها داره.
موفق باشید.
vcldeveloper
شنبه 18 دی 1389, 13:14 عصر
معايب Avast: ارائه زود به زود ورژن جديد
این کجاش بده؟! طرف داره یک آنتی ویروس خوب رو رایگان ارائه میکنه، مرتب هم آپدیتش میکنه و نسخه های جدید ازش میده. این میشه یک نقطه قوت، نه نقطه ضعف!
معايب Kaspersky: بروز تأخير در اجراي برنامه ها به دليل بازرسي آن ها ، از بين بردن برخي از Crack هاي نرم افزارها ، حجم بسيار بالاي فايل هاي Update ، سرعت کم Scan کردن سيستم.
سال ها از Kaspersky استفاده کردم، و همچین مواردی رو ندیدم. گیر دادن به کرک برخی نرم افزارها یک امر شایع هست، هم به خاطر تکنیک هایی که این کرک ها استفاده می کنند، هم به خاطر آلوده بودن برخی از این کرک ها. حجم آپدیت های Kaspersky به نسبت خیلی دیگه از آنتی ویروس ها پایین هست، و در هنگام دانلود آپدیت ها هم قابلیت Resume داره، در نتیجه شما معمولا نیازی نیست که نگران قطع و وصل اتصال اینترنت تان در زمان آپدیت باشید. سرعت اسکن kaspersky نسبت به آنتی ویروس هایی که من دیدم، معمولا بیشتر بوده. اما برای اجرای برنامه ها، kaspersky سرعت واقعا خوبی داره، بخصوص در صورت استفاده از درایوهای NTFS. این برنامه هر فایل رو فقط یک بار اسکن میکنه، و بر اساس آن، یک Signature از فایل ایجاد میکنه. در مراجعات بعدی، فقط به اون Signature رجوع میکنه، و فایل را فقط زمانی مجددا اسکن میکنه که تغییر کرده باشه. Kaspersky سر رفتار مشکوک نرم افزارها، و تغییرات در برنامه ها خیلی حساس هست، و این برای کسایی که کارشان برنامه نویسی هست، میتونه منجر به مشکل بشه، مثلا ممکنه بخواد پروژه شما را بعد از هر کامپایل اسکن کنه، چون فایل برنامه بعد از هر کامپایل تغییر میکنه. در اینجور مواقع باید بهش بفهمونید که دست از سر بعضی فایل ها و برنامه ها برداره، و بهشون گیر نده.
به Comodo (http://www.comodo.com/) سوئیچ کردم.
Comodo رایگان هستش، سرعت و توانایی خوبی هم در شناخت Trojan ها داره.
جدیدا از وضعیت Comodo اطلاع ندارم، ولی قبلا بیشتر فایروالش به درد میخورد، و آنتی ویروسش کارایی چندانی نداشت. من مدتی دنبال یک آنتی ویروس رایگان برای چند نفر از آشنایان بودم، و از بین AVG، Avast و Comodo به Avast رسیدم. رابط کاربر خوبی داره، سرعت اسکنش بد نیست. با توجه به اینکه رایگان هست، امکانات خوبی به کاربر ارائه میکنه. مدتی هم Comodo رو تست کردم، که همانطور که گفتم، فایروال رایگانش بد نبود. اگر کسی هم فایروال و هم آنتی ویروس رایگان بخواد، پیشنهاد من استفاده از فایروال Comodo و آنتی ویروس Avast هست. البته الان مدت ها ست که از وضعیت Comodo خبر ندارم.
مهران رسا
شنبه 18 دی 1389, 13:50 عصر
خب از این تاپیک اطلاعات امنیتی خوبی به دست اومد :
eshpilen از NOD32 استفاده میکنه .
Netsky از Avast استفاده میکنه.
mehdi.mousavii از NOD32 و گاهاً Comodo استفاده میکنه.
علی کشاورز از Kaspersky استفاده میکنه .
vcldeveloper
یک شنبه 19 دی 1389, 00:08 صبح
علی کشاورز از Kaspersky استفاده میکنه .
من روی سیستم های مختلف از آنتی ویروس های مختلفی استفاده میکنم. حالا شما بگرد ببین روی کدوم سیستم از kaspersky استفاده می کنم :چشمک:
مهران رسا
یک شنبه 19 دی 1389, 01:35 صبح
من روی سیستم های مختلف از آنتی ویروس های مختلفی استفاده میکنم. حالا شما بگرد ببین روی کدوم سیستم از kaspersky استفاده می کنم
سال ها از Kaspersky استفاده کردم
سرعت اسکن kaspersky نسبت به آنتی ویروس هایی که من دیدم، معمولا بیشتر بوده
در اینجور مواقع باید بهش بفهمونید که دست از سر بعضی فایل ها و برنامه ها برداره، و بهشون گیر نده
به علت اینکه بیشترین وقتتون رو با برنامه نویسی پشت یک کامپیوتر میگذرونید . پس 80% احتمال داره برای کارهای دیگه هم از همون کامپیوتر استفاده کنید . از سوی دیگر با توجه به علاقه وافری که به آنتی ویروس Kaspersky دارید میشه درصد زیادی (حدود 70%) احتمال داد روی کامپیوتری که زیاد باهاش سروکار دارید آنتی ویروس مورد علاقه تون رو نصب میکنید . 30% احتمال میدم از Kaspersky روی کامپیوتری که باهاش برنامه می نویسید استفاده نکنید . 20% طبق گفته خودتون ، که این آنتی ویروس سر قضیه چک کردن امضای فایل هایی که بروز میشند (یا در واقع ReCompile میشند) یه خورده اذیت میکنه و 10% با توجه به زمان فعل جمله ی "سال ها از Kaspersky استفاده کردم" میشه احتمال داد که دیگه استفاده نمیکنید . اما نکته مهم اینجاست که چرا باید روی سیستم های مختلف از آنتی ویروس های مختلفی استفاده کنید ؟ اگر پاسخ این سوال یک هدف امنیتی رو بازگو کنه پس تلاش در این مورد بی فایده هست اما در غیر اینصورت میشه نظریه های دیگه ای رو هم مطرح کرد .
در نهایت باید بگم این پست جنبه ی شوخی داشت :دی
eshpilen
یک شنبه 19 دی 1389, 08:54 صبح
گیر دادن به کرک برخی نرم افزارها یک امر شایع هست، هم به خاطر تکنیک هایی که این کرک ها استفاده می کنند، هم به خاطر آلوده بودن برخی از این کرک ها.
بنظر من بعضی از روشهای متداولی که کرک ها بکار میبرن در ویروس ها و کرم ها و نرم افزارهای جاسوسی هم متداول هست. بخاطر همین آنتی ویروس ها بهشون گیر میدن.
کرک چیکار میکنه؟ خب مگه یه برنامهء دیگر رو دستکاری نمیکنه و بعضی مکانیزم های امنیتی رو دور نمیزنه و سرش کلاه نمیذاره؟ مشخصا خیلی از کرک ها کارهایی مشابه اینها انجام میدن و از نظر منطق عادی برنامه نویسی و کدهای اجرایی و جریان عادی اجرای برنامه ها، کاملا غیرمعمول هستن. بنابراین الگوریتم های هوشمند آنتی ویروس یا اونها رو بعنوان مشکوک تشخیص میدن یا واقعا حداقل بخشی از کد اونها همون کدی هست که در بعضی ویروسها و نرم افزارهای جاسوسی بکار رفته. البته اینم که آلوده باشن کاملا امکان داره! یعنی یا کرکر خودش از قصد توشون درپشتی و کد جاسوسی کار گذاشته، یا کس دیگری این کار رو کرده.
خلاصه اینم از سایدافکت های استفاده از نرم افزارهای کرک شده هست دیگه! نرم افزار کرک شده استفاده کردن این خطرات و هزینه ها رو هم داره. ولی خدایی درمقابل صرفه جویی ای که در هزینه میشه هیچی نیست اینا :لبخند:
بهتر از همه چیز، نرم افزارهای آزاد/بازمتن هستن. خدا بهشون برکت بده :چشمک:
JaguarXF
یک شنبه 19 دی 1389, 09:52 صبح
پول نمیدهم آنتی ویروس بخرم. از رایگانها هم Microsoft Security Essentials رو دارم و مشکلی هم نداشتم.
حمید محمودی
یک شنبه 19 دی 1389, 15:49 عصر
یادم میاد قبلا" اون قدیما یه آنتی ویروس به نام Symantec (خود این آنتی ویرس نه Norton، آخه نورتون که اصلا معلوم نیست داره چکار میکنه) رو استفاده میکردم از نظر امکانات تا اونجایی که یادم هست از NOD32 بهتر بود.حتی یه قسمت بود که اسامی کل ویروس ها و... که در دیتابیس موجود بود رو توش میشد دید. اما آپدیت هاش حجم بالایی داشت و از این جهت یکم برام سخت بود که باهاش کار کنم. خلاصه با استفاده از NOD32 و آپدیت هاش (که نسبتا حجم پایین تری هم داره و امکانات و .... خوبی) چند وقتی هست که باهاش کار میکنم. ولی Kaspersky یه چیز دیگه هست. اگه یکمی سبک تر بود حتما ازش استفاده میکردم.
/// راستی یه سوال درمورد NOD32 v4.2 » فرض کنید یه پوشه ای رو اسکن کردیم و توش یه چندتا فایل آلوده بودن. حالا چطور باید این Resultی که نرم افزار پیدا کرد رو بهش بگیم فایل ها رو Delete کن یا .... ؟
مهران رسا
یک شنبه 19 دی 1389, 19:19 عصر
راستی یه سوال درمورد NOD32 v4.2 » فرض کنید یه پوشه ای رو اسکن کردیم و توش یه چندتا فایل آلوده بودن. حالا چطور باید این Resultی که نرم افزار پیدا کرد رو بهش بگیم فایل ها رو Delete کن یا ....
بعد از Rightclick روی پوشه مورد نظر از Advanced Options گزینه Clean files رو انتخاب کنید.
AliReza Vafakhah
یک شنبه 19 دی 1389, 20:47 عصر
من تو آنتی ویروس ها اول از همه McAfee رو قبول دارم . هنوز هم که هنوز نسخه Enterprise 8.5 محبوبه.
McAfee رو حدود یک سال و نیم دیگه استفاده نمی کنم فقط به خاطر اینکه آپدیت واسه ما ایرانی ها تو تحریمات هست. زمانی هم که استفاده می کردم همراه با پچ تروجان یاب استفاده میکردم.
Kaspersky رو دوران راهنمایی استفاده می کردم . بدک نبود اون زمان بهتر از Nod32 بود نسبت به McAfee هم سبکتر و سریع تر بود اما قدرت McAfee رو نداشت.
در مورد Kaspersky هم چندبار تو سایت ها خوندم که دیتابیس سایتش هک شده و به خاطر همین دلم به Kaspersky چرکین شد اما خیلی دوست دارم یکبار دیگه استفاده کنم و ببینم چه طوری شده .
Norton هم که مخ پاک کردن کرک ها و کیجن ها هستش پس واسه من ایرانی به درد نمیخوره.
و اما آخری که من ازش خیلی راضیم و واقعا تو کشور ما هم خوب جا افتاده Nod32 هست راحت آپدیت میشه سبک و سریع هست.
باز دوستان می توانند به سایت http://www.virustotal.com/ فایل مورد نظرتون رو آپلود کنید تا با تمام ویروس یاب ها اسکن کنه و در آخر نتیجه رو بهتون نمایش بده . این طوری میشه فهمید کدام آنتی ویروس.
HamedNet_ir
یک شنبه 19 دی 1389, 21:07 عصر
Microsoft Security Essentials رو کاملا تائید میکنم.
روی سیستم خودم ESS استفاده میکنم , فایروالش خوبه و سریع آپدیت میشه ولی برای سرور از Microsoft Security Essentials استفاده میکنم.
Microsoft Security Essentials سرعت نمیگیره و با باتنت و male-ware ها هم به شددت دشمنه! ولی نود در این زمینه بسیار ضعیفه.
حمید محمودی
یک شنبه 19 دی 1389, 22:18 عصر
بعد از Rightclick روی پوشه مورد نظر از Advanced Options گزینه Clean files رو انتخاب کنید.
تنها راهش همینه فقط؟ یعنی زمانی که روی فایل راست کلیک میکنیم و گزینه Scan with NOD32 رو انتخاب میکنیم یا زمانی که از قسمت Custom Scan یه فهرستی رو اسکن میکنیم این امکان وجود نداره دیگه، نه؟ البته بیشتر این گزینه Scan with NOD32 یکم گمراه کننده هست، خب وقتی قراره یه فایل/یه پوشه اسکن بشه و وقتی فایل(هایی) آلوده بود(ند)، به نظرم باید در همین پنجره ای که میاد یه گزینه باشه تا کاربر دستور بده چه بلایی سر فایل در بیاره، نه اینکه یه باتن OK باشه فقط.
AliReza Vafakhah
جمعه 24 دی 1389, 21:04 عصر
آخ دوستان که Kaspersky Internet Securityرا نصب کردم و بعد از نصب هم آپدیت کردم خوب خدایش زود آپدیت شد و هم اینکه قابلیت Resume داشت اما یک Full Scan زدم خیلی هم طول نکشید اما نمیدونم چرا هرچه Fix it Now را میزنم فایل های مخرب رو پاک می کنه ، نمیکنه اصلا هیچ صفحه نداره که گزارش بده چی شد . دوستانی که تخصص دارن این آنتی ویروس با فایل های مخرب چیکار میکنه . چه طوریه چرا Fix it Now کار خوش رو انجام نمیده.؟.؟.؟
فکر نکنم بیشتر از یک روز دیگه رو سیستمم داشته باشم میرم سروقت همون Nod32 و یا McAfee
CPPDeveloper
جمعه 24 دی 1389, 23:14 عصر
[ با این که خارج از موضوع تاپیک هست ] :
روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنین، روی دایره، بعد وارد صفحه دیگه ای می شود و اون جا Fix it رو بزنین، مشکل حل می شه.
در مورد این که چه کار می کنه هم بسته به تنظیمات شما عمل می کنه..
موفق باشین.
AliReza Vafakhah
شنبه 25 دی 1389, 00:33 صبح
[ با این که خارج از موضوع تاپیک هست ] :
روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنین، روی دایره، بعد وارد صفحه دیگه ای می شود و اون جا Fix it رو بزنین، مشکل حل می شه.
در مورد این که چه کار می کنه هم بسته به تنظیمات شما عمل می کنه..
موفق باشین.
دوست عزیز درسته موضوع تاپیک عوض شد (مدیران ، شرمنده ام گفتم شاید اینجا مشکلم حل یشه)
اما من هر کاری کردم هنوز آنتی ویروس قرمزه انگار باید uninstall بشه
vcldeveloper
شنبه 25 دی 1389, 00:55 صبح
دوست عزیز درسته موضوع تاپیک عوض شد (مدیران ، شرمنده ام گفتم شاید اینجا مشکلم حل یشه)
اما من هر کاری کردم هنوز آنتی ویروس قرمزه انگار باید uninstall بشه
اون یک اخطار کلی هست که هر زمان تهدید جدی تشخیص داده بشه، اون چراغ قرمز میزه. از نظر کاسپرسکی ممکنه عوامل تهدید متعددی فعال باشند، مثلا فایل های ویروسی که بهشون رسیدگی نشده، یا غیرفعال کردن بعضی از قابلیت های مهم نرم افزار، یا نزدیک شدن به زمان اتمام حق اشتراک سالیانه تان. اگر روی اون چراغ قرمز کلیک کنید، لیستی از این عوامل به شما نمایش داده میشه. شما می تونید بعضی از آنها را مخفی کنید، یا به هر یک از آنها رسیدگی کنید.
تصویر آخری که قرار دادید، یکی از گزارشات کاسپرسکی هست که به شما میگه چند تهدید (اعم از ویروس و تروجان و کرم و غیره) تشخیص داده شدند، چند مورد حذف شدند، چند مورد اصلاح شدند، چند مورد به قرنطینه منتقل شدند، و غیره. شما می تونید با باز کردن هر یک از این گروه ها، و راست-کلیک روی هر کدام از تهدیدها، عملیات مختلفی (حذف/قرنطینه/اصلاح و غیره) را روی اون فایل انجام بدید.
AliReza Vafakhah
سه شنبه 28 دی 1389, 20:02 عصر
نه خداییش هم Kaspersky بدنیست اون مشکل کربوط به Fix it Now هم حل شده ، مزییت خیلی خوب این آنتی ویروس آپدیت سریع و مهمتر همون موردی که آقای کشاورز عرض کردند ، قابلیت Resume در آپدیت.
فعلا دارمش:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.