View Full Version : سوال: تحویل فایل اجرایی بدون Source Code
Shahab_H
شنبه 18 دی 1389, 22:53 عصر
با سلام
چطوری میشه برنامه ی WPF رو فقط به صورت EXE تحویل کاربر داد که نتونه Source Code ها رو ببینه و تغییر بده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
می دونم فایل EXE رو باید فرستاد ولی فایل EXE تنها باعث میشه بعضی قسمت ها تو GUI ایراد پیدا کنه!
ممنون میشم راهنمایی کنید
رضا عربلو
یک شنبه 19 دی 1389, 07:26 صبح
رده اي از نرم افزارها به نام obfucastor وجود دارند که کارشان این است که سورس کد شما را پیچیده و غير خوانا مي کنند تا فایل های exe در برابر reflector ها محافضت نماییند. البته 100% نیستد و کمی پرفرمنس برنامه را پایین می آورند. من خودم به شخصه از آنها استفاده نمی کنم.
همچنین خوشبختانه کدهای xaml تان به صورت باینری (baml) در فایل exe ذخیره می شوند که تا بحال نرم افزار کاملی برای recflect کردن آنها ندیده ام (یکی دو تا نرم افزار هستند از جمله یک add-in برای .NET Reflector ولی خیلی ابتدایی هستند)
ricky22
یک شنبه 19 دی 1389, 17:28 عصر
علاوه بر توضیحاتی که جناب عربلو فرمودند :
دیدن این (http://stackoverflow.com/questions/434339/baml-obfuscation)Thread خالی از لطف نیست.
مهدی فرزاد
دوشنبه 20 دی 1389, 08:08 صبح
سلام
من بار اول که سئوال شما رو خوندم همون بر داشتی رو کردم که آقای عربلو و آقای کیاست عزیز (rikyy22) از نوشته شما کردن (یعنی اینکه سورس برنامه رو از روی EXE اون نشه خوند) اما الان که دوباره خوندم متوجه شدم شما چیز دیگه ای گفتید
شما نوشتید فقط به صورت Exe !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگه شما به چه صورتی فایل رو به کاربر میدید؟؟؟
کی و کجا گفته فایل EXE تنها باعث ایراد تو GUI میشه؟؟؟؟
میشه این موارد رو روشن تر کنید
احساس میکنم دارید در یک مورد اشتباه میکنید
behnam25214
سه شنبه 21 دی 1389, 18:23 عصر
سلام
منظورم دوستمون اینه که وقتی فایل exe رو فقط استفاده کنم بعضی از قسمت هاش کار نمیکنه.
به نظرم باید یه setup برای برنامه ات درست کنی این باعث میشه که بعضی از dll ها هم به setup اضافه بشه و مشکلی پیش نیاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.