View Full Version : سوال: اجرای برنامه های ویژوال استادیو بدون net framework.
hamidhws
یک شنبه 19 دی 1389, 09:44 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان گلم امیدوارم که خوب باشید :قلب:
آیا راهی هست که بشه برنامه های ساخته شده با ویژوال استادیو (2010) رو روی یه سیستم دیگه بدون هیچ برنامه جانبی از قبیل net framework. ,... اجرا کرد ؟
ممنون میشم لطف کنید و جواب بنده رو بدید
پیشاپیش ممنون
saeidi.yusuf
یک شنبه 19 دی 1389, 13:04 عصر
دوست عزیز سلام:
من خودم دنبال راهی بودم تا بتونم یکی از برنامه هام و portable کنم.دو راه برای این کار پیدا کردم که هر کدوم یک سری معایب و مزایا دارن:
1.استفاده از پروژه ی mono که در اصل یک فریم ورک قابل حمل و خودش هم نیازی به نصب نداره فقط باید برنامتون و تحت مونو اجرا کنید یعنی اول mono رو اجرا کنید بعد برنامتون و تحت مونو اجرا کنید.مشکل این روش اینه که مونو از برخی کتابخانه های .net پشتیبانی نمی کنه و تقرریبا از تمام کتابخانه های غیر .net هم پشتیبانی نمی کنه.البته برنامه ای به اسم moma وجود داره که حجمش خیلی کمه و می تونه به شما بگه که ایا mono توانایی اجرای برنام های شما رو داره یا نه.و اگر نداره بخاطر وجود کدوم یک از کتابخانه های برنامتونه.
2. استفاده از Xenocode:این برنامه از کل سیستم شما قبل و بعد از اجرا image میگیره و به طور کامل برنامه ی شما رو portable می کنه بدون هیچ گیری .فقط حجم برنامتون و تا نزدیک 37 M افزایش میده که البته طبیعی هم است چون کل فریم ورک و همراه خودش داره.
من خودم از برنامه ی دوم استفاده کردم و تا الان که 4 ماه میگذره به هیچ مشکلی بر نخوردم.اگه حجم برنامتون براتون مهم نیست روش دوم خیلی بهتر از روش اول و اگر حجم برنامه براتون مهم از روش اول استفاده کنید که البته شاید مجبور بشید تغییراتی رو برای سازگاری با mono توی برنامتون بدید.
هر دوی برنامه های بالا رو می تونید از انترنت با سرچ نامشون پیدا کنید .mono که کلا رایگان دومی رو هم اگر گیرنیاوردید بگید یه جوری بدستتون برسونم.
hamidhws
یک شنبه 19 دی 1389, 13:21 عصر
ضمن تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز
راستش هم حجم برام مهمه هم کارایی!
چون بنده میخواستم به برنامه کلاینت سرور بنویسم و کاربر مجبوره برنامه کلاینت رو دانلود کنه نمیخوام حجمش زیاد بشه
و از طرفی هم نمیخوام از کارایی برنامم کم بشه! میدونم خواستم زیاده اما چاره ای ندارم :(
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه نتونم با دات نت کار کنم مجبورم با vb6 بنویسم
از نظر شما vb6 میتونه کارمو راه بندازه؟ بعدا مشکل ساز نمیشه مثلا توی ویندور 7؟اگه یه توضیح بفرمایید ممنون میشم
پیشاپیش سپاسگذارم
saeidi.yusuf
دوشنبه 20 دی 1389, 10:10 صبح
دوست عزیز سلام:
در مورد .net فکر می کنم با این شرایط نتونید به این راحتیا ازش استفاده کنید چون تمامه برنامه های .net بعد از کامپایل به زبان IL تبدیل میشن و این زبان برای اجرا نیاز به فرم ورک داره و همراه داشتن فرم ورک در داخل برنام باعث افزایش حجم و به تبعش اندکی کاهش کارایی برنامه خواهد شد.اما شاید بتونید میزان افزایش حجم برنامتون رو تا حد زیادی کاهش بدید به این صورت که فقط dll هایی رو که برنامتون بهش نیاز داره به برنامتون اضافه کنید نه کل .net رو.در حال حاضر اطلاع ندارم که این کار چگونه انجام می شه و یا اینکه واقعا شدنی هست یا نه ولی فکر میکنم ممکن باشه.
در مورد vb6 :من متاستفانه تا بحال با vb کار نکردم و از اول با خانواده ی c بودم اما از یکی از همکاران سوال کردم در مورد اجرای برنامه های vb روی 7 این جواب و داد:یه سری dll وجود داره که معروف به dll vb run time که برای اجرا روی 7 و vista باید به برنامتون اضافه کنید(می تونید تو انترنت پیدا کنید) اما در مورد سیستم عامل های x64 رشون گفت که اطلاعی نداره یه همچین dll هایی وجود داره یا نه.
در کل به نظر من اگر یه راه حلی برای .net پیدا کنید بهتر ، چون اگر برنامه ی شما نیاز به develop داشته باشه که احتمالا هم داره ،vb6 براتون مشکل ساز خواهد بود.
اگر راه حلی پیدا کردید لطفا به من هم اطلاع بدید.این موضوع برای من جذابیت خاصی داره.
اگر هم پیدا نکردید بازهم بگید تا ببینیم چه می شه کرد.
hamidhws
سه شنبه 21 دی 1389, 17:14 عصر
دوست عزیز سلام:
من خودم دنبال راهی بودم تا بتونم یکی از برنامه هام و portable کنم.دو راه برای این کار پیدا کردم که هر کدوم یک سری معایب و مزایا دارن:
1.استفاده از پروژه ی mono که در اصل یک فریم ورک قابل حمل و خودش هم نیازی به نصب نداره فقط باید برنامتون و تحت مونو اجرا کنید یعنی اول mono رو اجرا کنید بعد برنامتون و تحت مونو اجرا کنید.مشکل این روش اینه که مونو از برخی کتابخانه های .net پشتیبانی نمی کنه و تقرریبا از تمام کتابخانه های غیر .net هم پشتیبانی نمی کنه.البته برنامه ای به اسم moma وجود داره که حجمش خیلی کمه و می تونه به شما بگه که ایا mono توانایی اجرای برنام های شما رو داره یا نه.و اگر نداره بخاطر وجود کدوم یک از کتابخانه های برنامتونه.
2. استفاده از Xenocode:این برنامه از کل سیستم شما قبل و بعد از اجرا image میگیره و به طور کامل برنامه ی شما رو portable می کنه بدون هیچ گیری .فقط حجم برنامتون و تا نزدیک 37 M افزایش میده که البته طبیعی هم است چون کل فریم ورک و همراه خودش داره.
من خودم از برنامه ی دوم استفاده کردم و تا الان که 4 ماه میگذره به هیچ مشکلی بر نخوردم.اگه حجم برنامتون براتون مهم نیست روش دوم خیلی بهتر از روش اول و اگر حجم برنامه براتون مهم از روش اول استفاده کنید که البته شاید مجبور بشید تغییراتی رو برای سازگاری با mono توی برنامتون بدید.
هر دوی برنامه های بالا رو می تونید از انترنت با سرچ نامشون پیدا کنید .mono که کلا رایگان دومی رو هم اگر گیرنیاوردید بگید یه جوری بدستتون برسونم.
با سلام دوست عزیز
در مورد xenocode یعنی کاملا پرتابل میشه؟ با دیتابیس و همه چیز؟ یعنی کاربر لازم نیست مثلا sql یا هر چیز دیگه ای نصب کنه؟
با تشکر
saeidi.yusuf
چهارشنبه 22 دی 1389, 08:56 صبح
دوست عزیز :
برنامه ی من پایگاه داده ی sql نداشت و اطلاعات رو توی اسناد xml ذخیره میکنه برای همین در مورد sql دقیقا اطلاعی ندارم ولی امروز تست می کنم و خبرش به شما می دم.
saeidi.yusuf
پنج شنبه 23 دی 1389, 17:33 عصر
دوست عزیز :
ببخشید دیر شود دیروز وقت نشد تست کنم.امروز تست کردم شما می توانید sql رو هم به همراه برنامتون داشته باشید.
hamidhws
جمعه 24 دی 1389, 02:18 صبح
ممنونم از شما دوست عزیز
franchesco
جمعه 24 دی 1389, 10:48 صبح
با جاوا برنامتون رو بنویسین
برای برنامه نویسی کلایت سرور حرف نداره .
ماشین مجازیش رو اکثر کامیوترا نصبه و اگرم نبود میتونی بچسپونیش به برنامت که کلا 15 mb
saeidi.yusuf
جمعه 24 دی 1389, 13:09 عصر
با جاوا برنامتون رو بنویسین
برای برنامه نویسی کلایت سرور حرف نداره .
ماشین مجازیش رو اکثر کامیوترا نصبه و اگرم نبود میتونی بچسپونیش به برنامت که کلا 15 mb
دوست عزیز سلام:
java را حل خوبی برای نوشتن برنامه های client است ولی hamidhws راه حلی می خواد که نیاز به نصب برنامه ی اضافه ای روی سیستم client نداشته باشه وگرنه تمام برنامه های .net مثل java می تونند framework رو همراه خودش داشته باشند.کامپایل کامل برنامه های .net مثل java روی سیستم client توسط framework انجام میشه.
دیروز مطلبی می خوندم درباره ی تبدیل IL به exe.نفهمیدم برنامه ای هست که این کار رو بتونه انجام بده یا نه ولی اگه دنبالش و بگیری فکر کنم ارزش داشته باشه.اگر یه همچین کاری ممکن باشه hamidhws تمام مشکلاتت حل می شه.
hamidhws
شنبه 25 دی 1389, 04:20 صبح
دوست عزیز سلام:
java را حل خوبی برای نوشتن برنامه های client است ولی hamidhws راه حلی می خواد که نیاز به نصب برنامه ی اضافه ای روی سیستم client نداشته باشه وگرنه تمام برنامه های .net مثل java می تونند framework رو همراه خودش داشته باشند.کامپایل کامل برنامه های .net مثل java روی سیستم client توسط framework انجام میشه.
دیروز مطلبی می خوندم درباره ی تبدیل IL به exe.نفهمیدم برنامه ای هست که این کار رو بتونه انجام بده یا نه ولی اگه دنبالش و بگیری فکر کنم ارزش داشته باشه.اگر یه همچین کاری ممکن باشه hamidhws تمام مشکلاتت حل می شه.
میشه کمی بیشتر توضیح بدید دوست عزیز؟
راستی من میخوام تکه های برناممو بصورت dll بنویسم که بتونم براش قابلیت آپدیت بذارم , بنظر شما اگر پرتابل باشه من میتونم مثلا یه dll رو از روی همون پرتابل پاک کنم و به جاش یه dll دیگه بذارم؟ بنظرتون برای اینکار چیکار کنم؟
خیلی ممنونم از کمک شما دوست عزیز واقعا ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.