ورود

View Full Version : سوال: پياده سازي rac در oracle

sara_she
یک شنبه 19 دی 1389, 11:42 صبح
با سلام خدمت دوستان
من تاحالا با اراكل كار نكردم. الان رئيسم ازم خواسته در مورد چگونگي پياده سازي rac و مزايا و معايبش تحقيق كنم. مي تونيد يه راهنمايي جامع به من بكنيد يا يه فايل فارسي در اختيارم بگذاريد؟ ممنون

oracle_dba
دوشنبه 20 دی 1389, 21:08 عصر
سلام
این مطلبی که رئیس شما خواسته یکی از مباحث پیشرفته اراکل است و مستلزم آشنایی کامل با اراکل می باشد .
خوشحال میشم کمک کنم ولی نمی دونم آیا صحیح هست بگم چندین کتاب چند صد صفحه ای بخونید قبلش و بعد در مورد rac شروع به تحقیق کنید .
من در سازمانی که کار می کنم روی دیتابیس های cluster کار می کنم .
ببینید چطور میخواهید شروع کنید

babila
چهارشنبه 22 دی 1389, 00:02 صبح
RAC مجموعه ای از چند نود یا همان سرور است که با هم بر روی یک هارد اشتراکی که فایل های دیتا بیس روی آن قرار دارند کار می کنند و سرویس می دهند.
1-در صورتی که هر یک از سرور ها از کار بیافتند تا باقی ماندن یک نود از مجموعه کلاستر دیتابیس سرور قادر به سرویس دهی خواهد بود.
2-درخواست های ازپرسال شده به دیتا بیس سرور (مجموعه کلاستر) بین نود ها تقسیم (LOAD BALANCING) تقسیم می شود و سرعت اجرای درخواست ها بالا می رود.
و ....

oracle_dba
جمعه 08 بهمن 1389, 13:17 عصر
چند روزی است تو یه فکری رفتم . چرا ما باید با استفاده از اراکل cluster راه بندازیم . حداکثر توان سیستم به حداکثر توان هر نود بستگی داره نه مجموع توانایی های مجموع نود ها
فقط با این کار در صورت از کار افتادن یک نود مشکلی برای بقیه بوجود نمی آید .
اگه بیاییم سیستم عامل رو cluster کنیم در این صورت تنها یک اراکل نصب می شود که از مجموع توانایی سخت افزاری تمام نود ها استفاده می کند . خیلی performance با لا خواهد رفت .
نظر دوستان چیه ؟ کسی این کار رو انجام داده .
با این کار یکی از نود ها به عنوان server و بقیه به عنوان manage وظیفه انجام درخواست ها رو اله عهده دارند . برای ایجاد تغییرات هم خیلی راحت انجام میشه .