ورود

View Full Version : سوال: جستوجوگر دیتا

mahdi.fa
یک شنبه 19 دی 1389, 21:29 عصر
باسلام وتشکر فراوان از قرار دادن این فرست برای من که مشکلم را مطرح و حل کنم :
من یک برنامه درست کرده ام که اطلاعات شخص را از کاربر میگیرد وبه ضمینه ی یک کد مربوط به شخص و همگی را در فیلد های یک دیتا ذخیره میکند حال برای مراجعه ی مجدد کاربر به اطلاعات این شخص نیاز به یک جستوجوگر دارم که با گرفتن کد مربوط به آن شخص همه اطلاعات او را در یک فرم نشان بدهد و چون من با جستوجو گر اصلا اشنایی ندارم لطفا خیلی دقیق برایم توضیح بدهید .
باتشکر از خدماتتان خیلی دوستون دارم.:بوس:

mbf5923
دوشنبه 20 دی 1389, 00:15 صبح
سلام
1-ديتا منظورتون چيه؟ access،sql؟
2-منظورتون از جستجوگر چيه؟
براي نمايش اطلاعات خاص از يك بانك اطلاعاتي از راه هاي مختلف ميشه استفاده كرد
به اين تاپيك مراجعه كنيد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?97764-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4/page2

aminaltavista
دوشنبه 20 دی 1389, 09:36 صبح
دوست عزیز چنانچه بخواهی با acces جستجو کنی از کد زیر استفاده میکنی خودم یکی یکی برات توضیح میدم

[ k=text1.text
adodc1.recordset.filter"fname='" & k & "'"
kهمان هبارت مورد جستجو است که پیش فرض تکست 1 است
fnameهمان نام رکورد مورد جستجو است که در بانک اون رو تعریف کردیم دقت کن که
فقط یه مثال است ویه نام دلخواه
کد را داخل یه command قرار بده و نتیجه رو مشاهده کن
]

mahdi.fa
چهارشنبه 22 دی 1389, 15:19 عصر
[SOURCE="سلام"][/سلام منظورم از dataهمان acssesاستSOURCE منظورم از جستو جوگر اینه که یک کد را به عنوان نشانه دریافت کند وتمامی اطلاعات مربوط به آن کد را در text boxهای موجود نمایش بدهد.]

mahdi.fa
چهارشنبه 22 دی 1389, 15:49 عصر
سلام
برنامه به به filterf این کد Adodc1 گیر میدهد فکر کنم باید به دیتا وصلش کنم (چجوری)

mbf5923
چهارشنبه 22 دی 1389, 17:30 عصر
خوب اينكه مسلمه كه adodc شما بايد به ديتا بيستون متصل باشه

Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & آدرس بانك اطلاعاتي;Persist Security Info=False; Jet OLEDB:Database Password = در صورتي كه بانك شما پسورد داره وارد كنيد"

mahdi.fa
پنج شنبه 23 دی 1389, 10:31 صبح
خوب ممنون که راهنمایی کردید که بایدبه دیتا متصل باشد ولی این کدی که نوشتی برای یک ادم حرفه ای است اما من چی کار کنم ؟!!!!!! اِگه تونستی که یه جستوجوگر به من یاد بدی .

mahdi.fa
جمعه 24 دی 1389, 10:17 صبح
[QUOTE=mbf5923;1193080]خوب اينكه مسلمه كه adodc شما بايد به ديتا بيستون متصل باشه
[CODE]Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & آدرس بانك اطلاعاتي;Persist Security Info=False; Jet OLEDB:Database Password = در صورتي كه بانك شما پسورد داره وارد كنيد"[/

dim strTemp as string
strTemp = inputbox("Enter Your Name Here:" , "")
data1.recordset.find "Name='" & strTemp
if data1.recordset.nomatch then
msgbox "Not Found!"
else
msgbox "Found!"

چون من از طریق DATA به بانک اطلاعاتی متصل شده ام این دستور را دادم ولی به سمی کولن گیر می دهد علت چیست وهمچنین اگر این دستور را قشنگ برام توضیح بدی خیلی متشکر می شوم

mahdi.fa
یک شنبه 26 دی 1389, 12:33 عصر
سلام من توانستم که adocde را به بانک اطلاعاتی متصل کنم ولی برای جستوجو کردن آن دستوری که شمادادید را که وارد میکنم به کلمه ی k که تعریف میکنیم گیر میدهد چه کار کنم .

aminaltavista
دوشنبه 27 دی 1389, 11:07 صبح
دوست عزیز k
همان عبارت مورد جستجو است خواه inputbox خواه textbox یا غیره
اما در صورتی که عبارت شما خالی باشد error می دهد که می توان از دستور on error resume next
در بالای جایی که خطا می دهد استفاده کرد .دستور فیلتر رو برات آپلود می کنم دانلود کن تا بفهمی!
http://as-soft.persiangig.com/New%20Text%20Document.txt