PDA

View Full Version : سوال: نوع داده tbtWideString مربوط به چه یونیتی هست؟

AliReza Vafakhah
یک شنبه 19 دی 1389, 23:53 عصر
سلام دوستان

سورس InnoSetup را دانلود کردم و تمامی کامپوننت هاش رو هم نصب کردم و حتی پروژه اصلی به راحتی کامپایل میشه اما یک پروژه دیگه هم داره به نام Setup که هنگام کامپایلش خطا میده که نوع داده tbtWideString رو نمیشناسم تو گوگل که سرچ زدم فهمید مربوط به RemObject Free Pascal هست و بعد دانلود و نصب کردم ولی باز هم همون خطا رو میده دوستان اطلاع دارند مشکل از کجاست؟

AliReza Vafakhah
سه شنبه 21 دی 1389, 23:48 عصر
دوستان یعنی هیچ کس نمی دونه این نوع داده tbtWideString به چه ابزاری مربوط میشه ؟

حالا اون هیچی این یکی هم هست PPSVariantWString

انقد متوجه شدم که مربوط به RemObject Free Pascal هست و کامپوننتش رو هم دانلود کردم اما نمی دونم نسخه Full هم داره ؟

tdkhakpur
چهارشنبه 22 دی 1389, 13:15 عصر
PPSVariantWString و tbtWideString برای پشتیبانی از یونیکد هست.
اگر داخل سورسی که دانلود کردید یونیت نوع فوق وجود نداره به نظرم سورس ناقصه و باید دنبال سورس کامل بگردید.

AliReza Vafakhah
چهارشنبه 22 دی 1389, 14:14 عصر
PPSVariantWString و tbtWideString برای پشتیبانی از یونیکد هست.
اگر داخل سورسی که دانلود کردید یونیت نوع فوق وجود نداره به نظرم سورس ناقصه و باید دنبال سورس کامل بگردید.

نسخه سورس کامل هست و حتی تو فایل Readme گفته شده که باید SVN رو از سایت RemObject دانلود کنید و نصب کنید

این آدرس SVN (http://code.remobjects.com/svn/pascalscript) است

vcldeveloper
چهارشنبه 22 دی 1389, 15:00 عصر
انقد متوجه شدم که مربوط به RemObject Free Pascal هست و کامپوننتش رو هم دانلود کردم اما نمی دونم نسخه Full هم داره ؟
FreePascal ربطی به RemObjects نداره. اون چیزی که مد نظر شما ست، RemObjects PascalScript هست، که یک موتور اسکریپت نویسی هست. PascalScript رایگان هست، و از سایت RemObjects قابل دانلود.

اگر مشکلی در کامپایل سورس InnoSetup دارید، می تونید از توسعه دهنده خودش درباره آن سوال کنید. در ضمن، چرا سورسش را دانلود کردید؟ واقعا به سورسش نیاز دارید؟ یا اینکه فقط قصدتان استفاده از InnoSetup هست؟

AliReza Vafakhah
چهارشنبه 22 دی 1389, 18:46 عصر
اگر مشکلی در کامپایل سورس InnoSetup دارید، می تونید از توسعه دهنده خودش درباره آن سوال کنید. در ضمن، چرا سورسش را دانلود کردید؟ واقعا به سورسش نیاز دارید؟ یا اینکه فقط قصدتان استفاده از InnoSetup هست؟

آقای کشاورز ایمیلی از سازنده پیدا نکردم.
و می خواهم پروژه Setup رو به این دلیل تغییر بدم که مثلا دیالوگ هاش رو تغییر بدم یا ...

vcldeveloper
پنج شنبه 23 دی 1389, 05:20 صبح
و می خواهم پروژه Setup رو به این دلیل تغییر بدم که مثلا دیالوگ هاش رو تغییر بدم یا ...
چی دایالوگ هاش رو تغییر بدید؟ InnoSetup خودش این اجازه رو به شما میده که فرم های خاص خودتان را از طریق اسکریپت نویسی تولید کنید، و در مراحل setup از اون فرم ها استفاده کنید.

آقای کشاورز ایمیلی از سازنده پیدا نکردم.
http://www.jrsoftware.org/contact.php