ورود

View Full Version : سوال: غیرفعال کردن FireWall هنگام اتصال به بانک یک کامپیوتر از طریق کامپیوتر دیگری

fa_karoon
دوشنبه 20 دی 1389, 16:48 عصر
سلام دوستان ،
دوستان مستحضر هستید که برای وصل شدن به بانک یک کامپیوتر مرکزی از طریق یک سیستم دیگر در شبکه باید فایروال سیستم و آنتی ویروس سیستم مرکزی غیر فعال باشد. با توجه به اینکه فایروال آنتی ویروس پس از هر بار روشن و خاموش کردن کامپیوتر دوباره فعال می شود آیا راهی نیست که بتوان بدون غیرفعال کردن فایروال اتصال را برقرار کرد؟
یا حداقل بدون اینکه کاربر آن سیستم نیاز پیدا کند هر بار فایروال سیستمش را خودش غیرفعال کند حداقل با کدنویسی یا چیزی شبیه به این فایروال سیستم را غیر فعال کنیم؟
لطفا اساتید نظر بدهند.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 دی 1389, 08:34 صبح
سلام.
نیازی نیست Firewall رو غیر فعال کنید. اگر از طریق TCP/IP و با پورت 1433 وصل می شوید می تونید یک Role در Firewall تعریف کنید و به این پورت دسترسی Allow بدید.
همچنین برای غیر فعال کردن Firewall ویندوز برای همیشه میتونید به قسمت Services در Control panel-Administrative Tools رفته در اونجا کلا سرویس Firewall رو Stop کرده بعد Disable کنید.چون در حالت Automatic هربار که سیستم Restart می شود این سرویس اجرا می شود.

fa_karoon
سه شنبه 21 دی 1389, 10:49 صبح
سلام.
نیازی نیست Firewall رو غیر فعال کنید. اگر از طریق TCP/IP و با پورت 1433 وصل می شوید می تونید یک Role در Firewall تعریف کنید و به این پورت دسترسی Allow بدید.
.

سلام مرسی از پاسختون اما این روش یه مقدار بگیر نگیر داره یه بار جواب می ده، ده بار جواب نمیده تا آدم مجبور شه کلا FireWall آنتی ویروس رو غیر فعال کنه

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 دی 1389, 11:41 صبح
نه اصلا به این صورت نیست.من الان دارم به همین شکل کار میکنم.بگیر نگیرش شاید برای این هست که شما از Dynamic Port استفاده میکنید این دیگه بحثش جداست.

rroona
سه شنبه 21 دی 1389, 23:17 عصر
ممکنه بگید ابن پیام چیه
زمانی که توی شبکه میخوام به sqlserver وصل بشم نمایش میده
از vs2008 و sqlserver2008R2 استفاده میکنم
ممنون
64901
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png