ورود

View Full Version : سوال: کمک فوری برای کار با مودم

maroosi
دوشنبه 20 دی 1389, 17:51 عصر
برنامه برای تشخیص برداشتن گوشی بتوانم تشخیص دهم که طرف گوشی را برداشته و الو گفته با kdtele کار می کنم آیا برنامه است برای تشخیص فرکانس صدا

rezakhakpour
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 11:51 صبح
منم این مشکل رو دارم
نمیتونم تشخیص برداشتن گوشی رو بدم
میخوام تشخیص سکوت و صحبت رو انجام بدم
آیا کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی واجبه
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

benyaminrahimi
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 13:13 عصر
اگر با kdtele کار میکنید و اگر با شما تماس بگیرند میتونید با متد selincedeted on در کامپوننت kdphone فرایند های خود تون رو پیاده سازی کنید ولی اگر شما دارید شماره گیری میکنید باید مثلا بعد از مکس 5 ثانیه فراینداتون رو اجرایی کنید برای kdphone که تقریبا بهترین کامپوننت در این زمینه هست بعد ار شماره گیری متد on call connected اجرا میشه کامپوننتی هم ندیدم که این مقوله ای که شما میخاینو پیاده سازی کرده باشه

Valadi
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 19:36 عصر
كامپونت KDtele اين مشكل داره و نمي تونه و در كارهاي خيلي حرفه اي بافر كم مياره
يك كامپونت بود (يادم نيست اسمش) تشخيص ارتباط را داشت

rezakhakpour
جمعه 17 بهمن 1393, 00:01 صبح
من با tapiex کار میکنم تو سی شارپ
ولی برداشتن گوشی رو در رویدادهاش نمیندازه
من حتی یه رویدادی داشت که اتفاق ورویدادها رو لحظه به لحظه لیست میکنه رو فعال کردم اما وقتی گوشی برداشته میشه انگار نه انگار
تو تلفن ثابت وموبایل امتحان کردم ودهها مودم
این رویداد سایلنت هم واسه سکوت دکمه ای هست نه صدا ودکمه کال رو پشتیبانی نمیکنه
لطفا اگه تجربه ای دارید راهنمایی فرمایید.با تشکر

benyaminrahimi
شنبه 25 بهمن 1393, 11:10 صبح
همه کامپوننت های نظیر kdtele nrcom tapi که بنده کار کردم وقتی شماره گیری انجام میشه متد اتصال فراخوانی میشه و فقط موقعی که اتصالی با شما انجام میشه میتونید متد برداشتن گوشی رو داشته باشید در کامپوننت kdtele روشی برای این کار با ادغام kdvoice و kdphone تحت عنوان human voice detection مبنی بر تحلیل بازه فررکانس صدا در خط ارائه داده بود که من نتونستم پیاده سازی کنم و یا به خاطر اینکه ولتاژ و شدت جریان خط در ایران ثابت نیست این کار انجام نشد ..
برای حل این مقوله در kdtele من یه صدای کوتاه و تکراری بعد از شماره گیری روی خط میذارم و از کاربر درخواست وارد کردن کلیدی مثل * رو انجام میدم و وقتی کاربر این کلید رو زد با متد On digit detected بقیه کد ها رو انجام میدم . این راهکار در تشخیص خوانده شدن ایمیل هم انجام میشه مثلا یه عکس کوچک در html ایمیل میذارن و وقتی اون عکس لود شد تشخیص میدن که ایمیل خونده شده ... موفق باشید

peiman.oruji
سه شنبه 20 مرداد 1394, 22:15 عصر
سلام مهندس میشه در مورد فعال کردن مودم و برقراری تماس رو در KdPhone راهنماییم کنین؟ خیلی واجبه یه دنیا ممنون میشم ازتون

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) {
axKDPhone1.BeginInit();
findDevices();
}

private void findDevices()
{
string devName=null;
for (int i = 0; i < axKDPhone1.NumberOfLines; i++)
{
axKDPhone1.GetLineName(i, ref devName);

if (devName != null)
{

comboBox1.Items.Add(devName);
devName = null;
}
}
}
private void call()
{
axKDPhone1.LineActive(comboBox1.SelectedIndex, true);
string Tel = "0914" ;
int error = axKDPhone1.DialNumber(Tel, comboBox1.SelectedIndex);
if (error != 0)
MessageBox.Show("error" + axKDPhone1.GetErrorMsg(error));

}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
call();
}
فعلا اینارو نوشتم و مودم رو تشخیص میدم و به ظاهر فعالش میکنم ولی وقتی متد Call رو اجرا میکنم میگه مودم رو اکتیو کن
و برای این کار lineID میخواد مه نمیدونم چیه اون

لطفا راهنماییم کنین یا منبعی معرفی کنین