ورود

View Full Version : سوال: باز کردن فایل PDF دلفی

abrras
سه شنبه 21 دی 1389, 09:13 صبح
با چه دستوری میتونم فایل PDF رو در دلفی باز کنم؟؟؟
میخوام این دستور و پشت یه BUtton بنویسم. محتوی فایلPDF هم مربوط به راهنمای برناممه.
ممنون میشم راهنمایی کند.

BORHAN TEC
سه شنبه 21 دی 1389, 17:59 عصر
سلام،
منظور شما از دلفی، Native Delphi است یا Delphi Prism ؟؟؟ :متفکر:
اگر منظورتون Native Delphi است پس چرا سوالتان را در بخش Delphi Prism مطرح می کنید؟؟؟ :عصبانی:

برای این کار شما می توانید از ActiveX مربوط به Adobe Reader استفاده کنید. البته من این کار را به شما توصیه نمی کنم. چون اگر Active X مربوط به آن با مشکلی مواجه شود(در ثبت و یا ...) کل برنامه شما با مشکل مواجه می شود. برای این کار توصیه می کنم که به کاربر اعلام کنید که برای مشاهده راهنمای برنامه شما نیاز به نصب Adobe Reader و یا ... دارید و برای مشاهده محتوای فایل pdf می توانید از ShellExecute که در یونیت ShellAPI قرار دارد استفاده کنید(البته با فرض این که شما با Native Delphi کار می کنید).

Securebit
سه شنبه 21 دی 1389, 18:39 عصر
شما میتونید از کامپوننت Gnostice PDFToolkit استفاده کنید.

seyed_farid
شنبه 29 تیر 1392, 14:07 عصر
با سلام
من با استفاده از دستور ;(WinExec(pchar('FoxitPDF Help.pdf'),SW_SHOWNORMAL فایل راهنمای برنامم رو باز میکنم. ولی میخوام با حداقل دسترسی و بدون منوی فایل که منجر به بازکردن اکسپلورر میشه باز شه.
دوستان کسی میتونه راهنمائیم کنه. فایل FoxitPDF برنامه ی اجرایی است.

shobair
شنبه 29 تیر 1392, 16:30 عصر
با سلام
من با استفاده از دستور ;(WinExec(pchar('FoxitPDF Help.pdf'),SW_SHOWNORMAL فایل راهنمای برنامم رو باز میکنم. ولی میخوام با حداقل دسترسی و بدون منوی فایل که منجر به بازکردن اکسپلورر میشه باز شه.
دوستان کسی میتونه راهنمائیم کنه. فایل FoxitPDF برنامه ی اجرایی است.

سلام

از ShellExecute در یونیت ShellAPI استفاده کنید تا برنامه پیشفرض ویندوز رو اجرا کنید.

مثال:

ShellExecute(application.Handle,'open','C:\1.pdf', '','',1);

شبیر

seyed_farid
سه شنبه 08 مرداد 1392, 16:06 عصر
ممنون
ولی ئوست عزیز من میخوام برنامه وقتی باز میشه بصورت ساده و بدون منو و کلیدهای کنترل باز شه. لظفا راهنمایی کنید:تشویق:

Mask
سه شنبه 08 مرداد 1392, 18:53 عصر
از اکتیویکس PDF Viwer استفاده کنید.