ورود

View Full Version : Restore Database

حمیدرضاصادقیان
شنبه 29 مرداد 1384, 11:01 صبح
سلام دوستان.
به یک موضوع جالب برخوردم ولی نتونستم برای اون یک رابطه منطقی پیدا کنم.
ابتدا یک دیتابیس خالی ایجاد کردم و از اون یک Backup تهیه کردم.
سپس Backup یک دیتابیس دیگه رو روی این دیتابیس خالی Restore کردم.
که حتما باید گزینه Force Restore over existing Database تیک خورده باشد وگرنه خطا میدهد.
خوب تا اینجاش مشکلی نیست.
دوباره وقتی backup که اول ازهمون دیتابیس خالی تهیه کردم رو Restore کردم نیازی به گزینه force نداشت.چرا؟؟؟؟ مگر غیر ازاینست که گزینه Force مسیرهارا تغییر میدهد.
پس چرا با تغییر مسیرها باز مسیر backup اولی رو قبول کرد.
حالا سوال دوم
باز اومدم از یک دیتابیس دیگر backup گرفته و روی همون دیتابیس اولی که ساختم با استفاده از گزینه Force اونو Restore کردم.
حالا تا وقتی که اون Backup خالی که اون اول گرفتم رو بازیابی نکنم.
بهم اجازه میده بدون استفاده از گزینه Force ، بتونم دیتابیس هایی رو که دفعه اول با گزینه Force بازیابی کنم حالا بدون اون گزینه ، بازیابی کنم.
فرض کنید من 4 تا دیتابیس مختلف رو روی دیتابیس بالا برای دفعه اول با گزینه Force بازیابی کردم.
دفعه دوم هنگام بازیابی بدون استفاده از گزینه Force هرکدام را بخوام به راحتی بازیابی میکنم.
ولی هنگامی که اون Backup اولی رو گرفتم رو بازیابی میکنم باز باید برای بازیابی هرکدام از این 4 دیتابیس از گزینه Force استفاده کنم.
میشه یک توضیح دقیق بهم بدین که این جا داره چه اتفاقی می افته؟
ممنون

AminSobati
شنبه 29 مرداد 1384, 17:00 عصر
حمید رضا جان،
من جزییات دیتابیسهایی که ازشون Backup گرفتین و Restore کردین رو نمیدونم ولی وقتی شما دیتابیس با نام دیگه ای رو روی دیتابیس موجود Restore میکنین، مثل اینه که دارین دیتابیس موجود رو حذف میکنین و اینجا باید Force کنین. ولی اگر Backup خودش رو Restore کنین، یعنی واقعا Restore انجام میدین لذا Force مفهوم نداره.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 30 مرداد 1384, 08:02 صبح
ممنون آقای ثباتی عزیز.
درسته ولی اخه من اون چند تا دیتابیس همه مشخصاتش یکی هست.ولی نامهاشون باهم فرق میکنه
هرکدوم رو که برای اولین بار بازیابی میکنم درسته باید force رو بزنم ولی برای بار دوم نیازی به force نداره
جالب اینه که وقتی backup اولیه بازیابی میشه دوباره همین دیتابیس هایی که دیگر نیازی به force نداشت باز باید از force استفاده شود.
من تو این موندم.در ضمن وقتی backup خودش رو بعد از بازیابی کردن 10 نوع backup مختلف بازیابی میکنیم ازکجا میفهمه که این backup خودشه؟

AminSobati
یک شنبه 30 مرداد 1384, 22:49 عصر
یکی نبودن اسم دیتابیسهایی که Restore میکنین، بهترین دلیل برای Force هستش. مثل اینه که دارید اطلاعات یک دیتابیس دیگه رو روی دیتابیس مقصد، نه Restore بلکه Overwrite میکنین!
در ضمن History از Backupها در دیتابیس MSDB به جا میمونه..