View Full Version : عدم نمایش عناوین ابزارهای دلفی در سمت راست
khaterer
سه شنبه 21 دی 1389, 13:59 عصر
سلام
ببخشید برخی ابزارهای دلفی مثل menu و group box و نام فرم و ...در سمت راست نشون داده نمیشه اشکال در چیزی هست یا اینکه کلا همین طور هست؟
حمید محمودی
سه شنبه 21 دی 1389, 14:36 عصر
سلام،
چرا نشون داده میشه. اما باید یه Properly رو براش جوری تنظیم کنید تا اینطوری که شما میخواید نماش پیدا کنه.
کافیه BiDiMode فرم رو برابر bdRightToLeft تنظیم کنید. با اینکار فرم RTL میشه. و از این به بعد کامپوننت هایی مثل همون TGroupBox که در فرم قرار میدید بصورت خودکار BiDiMode اون برابر BiDiMode فرم هست. یعنی راست به چپ نمایش پیدا میکنه. اما اگه بخواید فقط اون کامپوننت مورد نظر راست به چپ نمایش پیدا کنه، خب کافیه که BiDiMode اون رو فقط تغییر بدید و کاری به فرم نداشته باشید.
موفق باشید.
khaterer
سه شنبه 28 دی 1389, 13:54 عصر
سلام
ممنونم اما این کارها رو قبلا انجام دادم اما اعمال نمیشه نمی دونم مشکل از چیه ممکنه ربطی به ویندوز داشته باشه؟
حمید محمودی
سه شنبه 28 دی 1389, 22:30 عصر
سلام،
فکر نکنم بخاطر ویندوز باشه. یه نمونه رو که درست کردین آپلود کنید.
khaterer
چهارشنبه 29 دی 1389, 13:42 عصر
سلام
ممنونم از کمکتون ،این یه نمونه فرضیه که دقیقا این مشکل رو داره
حمید محمودی
پنج شنبه 30 دی 1389, 01:38 صبح
من مشکلی که شما در مورد نمایش راست به چپ گفتین رو ندیدم. یه تصویر هم کپچر کردم. منتها چون فایل Unit1.pas شما، بصورت ANSI ذخیره شده بود، مشکل نمایش صحیح کپشن کامپوننت مورد نظر وجود داشت. به نظر میاد این نمونه ای که قرار دادین با Delphi7 ساخته شده وبا Delphi2007 ویرایش شده باشه. برای نمایش صحیح زبون فارسی هم بهتره که نسخه ای از دلفی که یونیکد رو پشتیبانی میکنه( 2009 به بالا) استفاده کنید. فایل Unit1.pas اگه بصورت UTF-8 ذخیره بشه، اساسا مشکلی با نمایش زبون فارسی نخواهید داشت.
khaterer
پنج شنبه 30 دی 1389, 14:26 عصر
سلام
از لطفتون ممنونم منظورتون اینه که در سیستم شما در سمت راست نشون داده میشه اما این مشکل همچنان در سیستم من باقی هست یعنی اشکال در ورژن دلفی هست؟همچنین در مورد اینکه کلمات فارسی اون قابل نمایش بر روی تمامی سیستم ها باشه گفتید که با ورژن 2009 دلفی کار کنم درسته؟بازم ممنون
حمید محمودی
پنج شنبه 30 دی 1389, 22:23 عصر
یعنی اشکال در ورژن دلفی هست؟
فکر نمیکنم.
همچنین در مورد اینکه کلمات فارسی اون قابل نمایش بر روی تمامی سیستم ها باشه گفتید که با ورژن 2009 دلفی کار کنم درسته؟
از ورژن 2009 به بالا یعنی خود ورژن 2009، 2010 و نسخه XE همگی یونیکد رو پشتیبانی میکنند و مشکلی با نمایش زبان فارسی ندارند. نسخه XE آخرین ورژن دلفی محسوب میشه که پیشنهاد میکنم اون رو بخرید.
در تاپیک زیر میتونید اطلاعات لازم رو ببنید :
http://barnamenevis.org/showthread.php?269951
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.