View Full Version : سوال: مشکل با Kylix Sms Activex
vqh.nhkdhgd
سه شنبه 21 دی 1389, 17:59 عصر
دوستان سلام
من تو دلفی با Kylix sms Activex یه sms میفرستم میخوام دلیوریش رو هم بگیرم!
چه جوری؟
لطفا کمک کنید.
البته خاصیت Request Delivery رو هم فعال کردم(خیلی با این پراپرتی هاش ور رفتم نشد)
یه جا دیدم گفته پارامتر Reference تو ایونت Delivery یه ارتباطی با کد پیام ارسال شده داره ولی متوجه نشدم که باید دقیقاً چه کار کرد
لطفاً هر که میدونه خیلی ساده بگه تا مبتدی ها هم متوجه یشن.ممنون
Mahdi_S_T
یک شنبه 26 دی 1389, 18:43 عصر
شما به راحتی میتونی در Event مربوط به Delivery پیامک های رسیده رو دریافت کنید اگه در Sample مربوط به کامپوننت Kylix نگاه بندازید به راحتی متوجه میشید و کار خاصی لازم نیست .
sg.programmer
یک شنبه 10 بهمن 1389, 07:38 صبح
هر پیامی که ارسال میشه یک رفرنس داره که مشخصه اون پیامه
که اون رفرنس در همراه دلیوری میاد تا نشون بده کدوم پیام دلیور یا مشکل پیدا کرد
Mahbod Rad
جمعه 22 بهمن 1389, 17:46 عصر
سلام
شما با فعال کردن Request Delivery در واقع به مخابرات میگوئید که دلیوری این ارسال را هم میخواهید و هر زمان که مخابرات پیام شما را به دست گیرنده رساند یک دلیوری برای شما ارسال میکند.
1- کاری که باید انجام دهید این است در جدولی تمام پیامهایی که ارسال میکنید را ثبت کنید.
2- یک فیلد برای ثبت شماره رفرنس هر پیام که ارسال میشود مشخص کنید. (زمانی که شما پیامی را با موفقیت ارسال میکنید یک شماره ای بین یک تا 255 به عنوان رفرنس برای شما ارجاع میدهد که رفرنس آن پیام است)
3- در رویداد دلیوری کایلیکس شماره رفرنس نیز برمیگردد این شماره را با شماره ذخیره شده در جدول ارسالی ها مقایسه کنید.
4- در جدولتان یک فیلد برای نمایش وضعیت پیام ارسال شده مشخص کنید این فیلد میتواند مقادیر 1 یا 2 و یا 3 داشته باشد. 1 برای دریافت توسط گیرنده. 2 برای عدم دریافت توسط گیرنده و 3 برای وضعیت نامشخص
5- دقت میکنید؟ در اینجا برای ارسالهای انبوه مشکل دارید مخصوصاً اگر تعداد بیش از 255 باشد. پس برای مقایسه غیر از رفرنس باید شماره را هم بررسی کنید.
6- یک فیلد جدولتان شماره گیرنده باشد و در زمان ارسال ابتدا تمام رفرنسهای قبلی را که برابر با رفرنس جدید است را صفر کنید. حتماً دلیلش را متوجه میشوید.
7- توجه کنید که کایلیکس برای دلیوری برای ارسالهای انبوه مشکل داره توی تایپیکهای دیگه دنبالش برگرد متوجه میشوی.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.