ورود

View Full Version : برای این سیستم چه نوع دیتابیسی پیشنهاد می کنید؟

hajhamid
چهارشنبه 22 دی 1389, 08:27 صبح
سلام
برای نمایندگی های شرکتم در اطراف شهر برنامه ای تحت vb.net 2010 می خواهم بنویسم که بانک اطلاعاتی آن هم sql server 2008 است.
سوال اینجاست که برای گرفتن اطلاعات بانک هر نمایندگی ام (که به صورت backup روزانه برای من ارسال می شود. و برای این قسمت هم اگر راهنمایی ام بکنید ممنون میشم!) به نظر شما برای هر کدام یک بانک تعریف کنم و به بانک اصلی دفتر مرکزی متصل کنم و یا تمام نمایندگی ها اطلاعات خودشان را در بانک اصلی ذخیره کنند؟

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 دی 1389, 09:02 صبح
سلام.
خوب برای اینکه همه نمایندگی ها اطلاعاتشون رو در یک بانک ذخیره کنند اول به این سوالات جواب بدید.
1- آیا ممکنه در دوبانک مختلف رکوردهای تکراری وجود داشته باشه.؟
2- آیا شما نیاز دارید که گزارشات کلی از تمام نمایندگی ها در دفتر مرکزی داشته باشید؟( منظورم گزارشات تجمیعی هست)
3- نوع ارتباطی دفتر مرکزی با نمایندگی ها به چه شکل هست؟(یعنی با ADSL- VPN و...)

hajhamid
چهارشنبه 22 دی 1389, 10:08 صبح
سلام.
خوب برای اینکه همه نمایندگی ها اطلاعاتشون رو در یک بانک ذخیره کنند اول به این سوالات جواب بدید.
1- آیا ممکنه در دوبانک مختلف رکوردهای تکراری وجود داشته باشه.؟
2- آیا شما نیاز دارید که گزارشات کلی از تمام نمایندگی ها در دفتر مرکزی داشته باشید؟( منظورم گزارشات تجمیعی هست)
3- نوع ارتباطی دفتر مرکزی با نمایندگی ها به چه شکل هست؟(یعنی با ADSL- VPN و...)

ممنون از جوابگویی سریع شما,
1- بله، ولی احتمال آن پایینه.
2-بله، منظور اصلی این برنامه همین است.
3-در زمان کمی از روز از طریق خاصی می توانند یک فایل بکاپ از برنامه را به دفتر مرکزی بفرستند.(ببخشید بیشتر از این نمی توانم مسئله را باز کنم!))

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 دی 1389, 10:43 صبح
سلام.
برای اینجور کارها معمولا معماری سه لایه خیلی خوب جواب میده. چون در این معماری کاربر کاری نداره دیتابیس کجا قرار داره.
لایه میانی در زمانهای خاصی به سرور وصل شده و اطلاعات خودشو با سرور یکی میکنه و کاربر همیشه با اون اطلاعات کار میکنه و هیچ نیازی به ارتباط دائم با سرور نداره.
اینجوری هم تمام اطلاعات در یک دیتابیس مرکزی قراردارند و دیگه مباحث Backup,Restore مطرح نیست.فقط موردی که هست باید شما روی یکپارچگی اطلاعات کنترل داشته باشید و با روشهای خاصی بحث تداخل اطلاعات رو حل کنید.

hajhamid
چهارشنبه 22 دی 1389, 11:25 صبح
سلام.
برای اینجور کارها معمولا معماری سه لایه خیلی خوب جواب میده. چون در این معماری کاربر کاری نداره دیتابیس کجا قرار داره.
لایه میانی در زمانهای خاصی به سرور وصل شده و اطلاعات خودشو با سرور یکی میکنه و کاربر همیشه با اون اطلاعات کار میکنه و هیچ نیازی به ارتباط دائم با سرور نداره.
اینجوری هم تمام اطلاعات در یک دیتابیس مرکزی قراردارند و دیگه مباحث Backup,Restore مطرح نیست.فقط موردی که هست باید شما روی یکپارچگی اطلاعات کنترل داشته باشید و با روشهای خاصی بحث تداخل اطلاعات رو حل کنید.

پس به نظر شما از یک بانک استفاده کنم؟ لطف می کنید منبعی برای توضیح بیشتر در زمینه معماری سه لایه معرفی کنید، چون زیاد متوجه نشدم.
و اینکه زمانی که در یکی از نمایندگی ها کاربر اطلاعاتی را به بانک اضافه می کند، چگونه باید دفتر مرکزی این اطلاعات را بدون بکاپ و ری استور دریافت کند؟ چون هنمانطور که گفتم در زمان محدودی با پهنای باند کم می توانند به دفتر مرکزی متصل شوند.

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 دی 1389, 13:14 عصر
در مورد معماری چند لایه در سایت به کرات بحث شده است مخصوصا در بخش دات نت.
فکر کنم جستجو کنید به نتیجه برسید.