View Full Version : انتقال برنامه ها ایجاد شده توسط Stimulsoft
faraco
چهارشنبه 22 دی 1389, 11:15 صبح
سلام
من گزارش هام رو با Stimulsoft ساختم ولی وقتی می خوام نر افزار رو روی یک سیستم دیگه نصب کنم در هنگام نمایش گزارش خطا می ده ؟
Arash_janusV3
چهارشنبه 22 دی 1389, 11:27 صبح
dll هاش کجاست ؟
باید در مسیر exe تون باشه
iman_22a
یک شنبه 22 اسفند 1389, 14:14 عصر
dll هاش کجاست ؟
باید در مسیر exe تون باشه
بعید میدونم با این کار هم جواب بده . dll ها باید با ngen یا یک برنامه ای به همین نام توی ویندوز رجیستر بشه . ( برنامه نصب استیمول خودبخود این کار رو انجام میده )
farsoft
یک شنبه 22 اسفند 1389, 17:05 عصر
دوست عزیز یک پزوژه ستاپ توسط خود ویژوال بسازید
زمانی که فایل برنامه را در ستاپ درگ می کنید خود ویژوال فایل های لازم را در بسته اضافه می کند
دیگر لازم نیست شما آنها را پیدا کنید و رجیستر کنید
teymoorei
یک شنبه 22 اسفند 1389, 22:53 عصر
نه اشتباه فکر می کنید مربوط به Dll ها نیست .
من یه برنامه نوشتم که حالا وقتی روی کامپیوتر کلاینت میزارم نشون نمیده ظاهرا DataSource درست نیست و فایل پایگاه داده رو نشون نمیده مثل برنامه های ویندوز هم نمی تونم بنویسم app.path حالا چیکار کنم پایگاه داده هم sql هستش .
مشکل اینه .
PetekDincos
دوشنبه 23 اسفند 1389, 10:07 صبح
با سلام
شما برای ارسال داده به گزارشتون به صورت مستقیم به دیتابیس از طریق گزارش وصل می شید که به نظر من بهتره این کار رو انجام ندید چون بعدا با مشکل مسیر روبرو می شوید برای این کار بهتره یه DataSource تو گزارش خودتون ایجاد کنید و تو خود برنامه داده رو از دیتابیس خونده تو یه لیستی با استفاده از
report.RegData("نام دیتاسورس تو گزارش",ListData);
به گزارشتون پاس کنید و بعد گزارش رو Load کنید و یه نکته اینکه نام و نوع فیلدهای دیتاسورس توی گزارش و لیست باید یکی باشه و در آینده هم موقع توزیع برنامه با مشکل مسیر روبرو نمی شوید با تشکر
teymoorei
دوشنبه 23 اسفند 1389, 10:32 صبح
این DataSource رو من می دونم چه جوری درست کنم اما داخل پنجره ی Data Source Name چیزی نماید که انتخاب کنم خواهش می کنم کمک کنید .
دیییییییییییییییونه شد.
PetekDincos
دوشنبه 23 اسفند 1389, 14:45 عصر
با سلام
نمی دونم مشکل شما چیه اما من مراحل رو پشت سر هم می گم شما انجام بدید به نتیجه می رسید
در گزارشتون به Dictionary/DataSource کلیک راست کرده و NewDataSource رو انتخاب نمایید در فرم باز شده از قسمت دبتا آداپتور Data from Business Object رو انتخا نمایید در فرم باز شده در قسمت Name In Source یک نام بنویسید مثلا List1 و Name, Alias هم هرچی خواستید بگذاید بعد داخل همون فرم باتن New Column است که چندتا Column اضافه کنید فقط نام این Column ها و نوعشان بایستی با نام و نوع فیلدهای جدولت یا لیستت و غیره بایستی یکی باشه این از گزارشت اما در خود برنامه از این کد استفاده کن
List<MyClass> MyList = newList<MyClass>()
{
newMyClass(){Name="Ali",Family="Alizadeh",Age=6},
newMyClass(){Name="Petek",Family="Dincos",Age=30},
newMyClass(){Name="Ebru",Family="Gundesh",Age=40}
};
StiReport report = newStiReport();
report.RegData(
"List1", MyList);
report.Load(
"..\\..\\Report.mrt");
report.ShowWithWpf();
ببین در کد بالا من یک کلاس (جدول) دارم که از سه پراپرتی (فیلد) Name,Family,Age تشکیل شده من یه لیست از این کلاسم(جدولم) ایجاد می کنم بعد یه report ایجاد می کنم و اون نامی که در گزارش به Name In Source داده بودم رو در RegData به صورت بالا می نویسم بعد گزارشم رو لود می کنم و بعد نمایش می دم و اصلا کاری هم با مسیر دیتابیس نداشتم و نمی دنم این مشکلت رو حل کرد یا نه با تشکر
teymoorei
دوشنبه 23 اسفند 1389, 17:39 عصر
سلام ممنون از این که زحمت کشیدید ، اما من با vb.net کار می کنم و از
{
};
سر در نمیارم
اگه میشه با vb.net برام بنویسید .
PetekDincos
سه شنبه 24 اسفند 1389, 23:14 عصر
با سلام
ببین دوست عزیز شما این قسمت رو بی خیال شو
{
};
شما بالاخره یه دیتابیس داری که داخلش یه جدوله و می خواهی اطلاعات این جدول رو تو گزارش نشون بدی فقط توی خود گزارش همونطوری که قبلا گفتم یه دیتاسورس ایجاد کن و بعد بیا تو برنامت یه کوئری برای واکشی داده از دیتابیست بنوبس (شما ممکنه این کوئریت رو با استفاده از دستورات ADO.NET کلاسیک ینویسی مثلا Select * from Table1 یا اگر از ORM ها استفاده می کنی با استفاده از دستورات LINQ به صورت
var query=from n in Conn.Table1 select n; ) هر طوری که نوشتی تو RegData گزارشت همونطوری که قبلا گفته شده قرار بده و اگر باز هم نتونستی یه نمونه از گزارشت رو قرار بده تا بررسی بشه با تشکر
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 09:44 صبح
سلام دوست عزیز ممنون از توجه تون ، تا حدودی کارم راه افتاد .
من 3 تا رکورد توی DataBase دارم ولی وقتی Report می گیرم 3 تا رکورد فقط نشون میده و چیزی داخلش نیست ، یعنی یه جدول 3 تایی می کشه و توش خالیه .
اینم کدش :
DataAdapter = New SqlDataAdapter("Select * From Table1", Connection)
DataSet = New DataSet
DataAdapter.Fill(DataSet, "Table1")
Dim Report As StiReport = New StiReport()
Report.RegData("Table1", DataSet)
Report.Load("StiReport1.mrt")
Report.Compile()
StiViewerControl1.Report = Report
Report.Render(False)
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 13:16 عصر
PetekDincos لطفا کمک کنید .
PetekDincos
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 15:56 عصر
با سلام
یه نمونه گذاشتم که از یه دیتابیس به نام SampleDB و از یه جدول به نام Table_1 که سه تا فیلد به نام های Name,Family که از نوع string و فیلد Age از نوع int داره استفاده می کنه و خودت این دیتابیس رو درست کن با تشکر
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 16:15 عصر
اصلا string نداریم که
این پروژه منه خواهشششششششششششششششش می کنم کمک کنید . (http://izip.ir/download.php?id=56068F0A1)
روانیم کرد .
با این که database رو ساختم اما باز از ds ایراد میگیره .
لطفا پروژه من رو نگاه کنید .
PetekDincos
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 16:52 عصر
با سلام
شما بایستی تو گزارش هم DataSource ات رو DataView انتخاب کنی چون اینجا به صورت DataView تو RegData دیتات رو به گزارش پاس می دی و در ضمن لینک بالا هم ایراد داره من نتونستم برنامت رو داتلود کنم
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 17:00 عصر
لینک تصحیح شد لطفا چک کنید
دانلود (http://uploadtak.com/images/xu25rsuw67nv21qtll1w.rar)
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 17:11 عصر
شما بایستی تو گزارش هم DataSource ات رو DataView انتخاب کنی چون اینجا به صورت DataView تو RegData دیتات رو به گزارش پاس می دی
من که نمی فهمم
PetekDincos
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 17:42 عصر
من که نمی فهمم
ببین عزیزم شما وقتی می خوایی تو خود گزارش Data Source ایجاد کنی یه فرم باز می شه که توی Data Adapter یه Data from DataView وجود داره اون رو انتخاب کن
teymoorei
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 18:19 عصر
ببخشیده شما یه بار می گید business یه بار می گید dataView من موندم دیگه
تازه حالا دیگه هیچی نشون نمیده .
اه این چه سایتیه دیگه مثلا 4 تا حرفه این .
PetekDincos
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 22:03 عصر
با سلام
من برای بار اول گفتم Business چون از List استفاده کرده بودم اما دیدم شما از DataTable استفاده می کنید یایستی از DataTable و یا DataView استفاده کنید و یه مثال نوشتم و اجرا هم شد دیگه مشکل از شماست من چیکار کنم با تشکر
PetekDincos
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 09:07 صبح
با سلام
من مثال شما رو دیدم اون چیزایی که کفته بودم تو گزارش رعایت کن نکردی اصلا نمی دونم شما فرق Char رو با String یا int رو می دونید چیه بگذریم مثالت رو درست کردم فقط با دقت نگاه کن
67596
farsoft
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 10:32 صبح
دوست عزیز من چک کردم
یک راه خیلی ساده داره
داخل سیستمت بگرد و فایل System.Data.dll را پیدا کن و در محل فایل اجرایی برنامه ات کپی کن
البته به فایل های dll گزارش سازت هم احتیاج داری
من این کار را کردم و همه جا اجرا می شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.