PDA

View Full Version : سوال: آدرس دهی بانک اطلاعاتی (access) از طریق IP

hamed_vb
چهارشنبه 22 دی 1389, 21:32 عصر
سلام دوستان

چطوری میشه از طریق دادن IP یا وارد کردن یک آدرس در textbox مسیر رو برای کلیه کنترل های adodc شناسوند؟

بطور مثال میخوام با وارد کردن آدرس بانک اطلاعاتی بصورت IP یا مسیر برای کلیه adodc ها بشناسونم و کلیه Adodc ها بانک اطلاعاتی رو از همون مسیر بشناسن.

لطفا ضروری کمکم کنین
مرسی :افسرده:

tkmtkm
پنج شنبه 23 دی 1389, 15:15 عصر
سلام دوست عزیز

یه ماژول به برنامه اضافه کن و یه زیر برنامه براش بنویس . اینو ببین :لبخندساده:

hamed_vb
پنج شنبه 23 دی 1389, 21:14 عصر
دوست عزیز سورسی که پیشنهاد کردین من دارم بگذارید واضح بگم من الان میخوام توی یک text آدرس بانک اطلاعاتیم رو به برنامه تعریف کنم مثلاً چنین :

D:\database\db.mdb

حالا این مسیر میخوام برای کلیه کنترل های Adodc تعریف بشته و وقتی کنترل بخواد به بانک اطلاعاتی کانکت بشه این مسیر رو فراخوانی بکنه
بطور مثال ما 4 تا کنترل Adodc داریم که هنگام اجرای برنامه برنامه از ما مسیر بانک اطلاعاتی رو بخواد و ما این مسیر رو تعریف کنیم و هر بار که برنامه اجرا میشه کنترل ها در اول اجرای برنامه مسیر رو بخونن البته بگم که تعریف این مسیر فقط یکبار اتفاق میافته.

ممنون میشم از دوستان کمک کنین

_behnam_
جمعه 24 دی 1389, 01:11 صبح
بفرما دوست عزیز این
شاید این بدردت بخوره
با زدن کامند input box میاد تو اولیش آدرس دیتابیس و تو دومی باید نام تیبل رو وارد کنی

http://184.154.37.226/_behnam_/access.zip

hamed_vb
جمعه 24 دی 1389, 15:07 عصر
واقعاً ممنونم از دوست خوبمون _behnam_ بسیار راهنمایی به جایی بود فقط یک مشکل کوچیک که برام مبهم مون اینه که اکثر بانک های اطلاعاتی من رمزدار هستند و دوم اینکه فقط مشکل اینجاست که من چند تا فرم دارم و هردفعه نمی شه برنامه بعد از نصب آدرس بخواد و برای هر فرمم آدرس و نام جدول تعریف کنم لطفاً بیشتر راهنماییم کنین.