ورود

View Full Version : تو انتخابم کمکم کنید!

nazanin20
پنج شنبه 23 دی 1389, 22:10 عصر
سلام
من رشته م نرم افزار
زبان برنامه نویسی هایی ام که بلدم
c++
c# (متوسط)
vb.net
delphi

حالام میخام Asp.net یاد بگیرم
تا بتونم سایت طراحی کنم
میشه بگید من چه کتابی بخرم و بخوونم........خدایی خیلی تو نت گشتم...خیلی
ولی بگما پی ادف خیلیه تو این زمینه
ولی من کتاب میخام
یکی یه کتاب خووب برا Asp.net2 با c#بگه من تهیه کنم
مرسی

Javad_Darvish_Amiry
پنج شنبه 23 دی 1389, 22:37 عصر
دوست خوبم، من از دو دیدگاه به قضیه نگاه میکن:
یک سوال اصلیتون: من خودم هم شروع کار درگیر این مسئله بودم، و البته تجربه گرانقدری هم کسب کردم. هر کتابی از ASP.NET که تو بازار بود خریدم و خوندم و چیزی تهشون نبود بدون تعارف. اما شما که اصرار به کتاب دارید، کتاب های ناقوس معمولا خوبن و کتاب های جعفرنژاد معمولا بد (مخصوصا تو بخش دات نت واقعا گند زده، به عنوان برادر کوچیکترتون نصیحت میکنم پولتون رو بریزید سطل زباله و اون کتابا -جعفرنژاد- رو نخرید، تایمی هم که برای خوندنشون میخواید صرف کنید، برنامه های شش من ده شاهی تلویزیون رو ببینید حداقل حوصله اتون سر نره).
دو پیشنهاد من: یک قانون مهم یادتون نره "همه چیز در اینترنت رایگان است" :چشمک: حالا شما دوست ندارید یکی از اعضای برجسته میکروسافت مثل Scott Hanselman بهتون چیز یاد بده؟؟؟ :چشمک: خوب دوست من، MSDN رو از دست ندید. من خودم بعد از حدود سه سال سردرگمی تو منابع فارسی، دقیقا از وقتی چیز یاد گرفتم به نت، و علی الخصوص (به خاطر چیزی که یاد میگیرفتم و خودش محصول میکروسافت بود) به خود MSDN مراجعه کردم. اگه میخواید حرفه ای بشد، عمرتون رو با منابع فارسی تلف نکنید. البته برنامه نویس رو هم فراموش نکنید.
سه پیشنهاد بعدی من: چرا ASP.NET؟ مال دهه قبل بود. شما که اول راهید چرا میخوای تایم و انرژی برای فسیل ها بگذارید؟ برید سراغ MVC. تو http://asp.net چند تا مرور عالی برای شروع کار داره و کتابخونه اش به اندازه کافی برای ادامه ی راه غنی هستش.
امیدوارم به جای زدن تو ذوقتون، بهتون انگیزه داده باشم و راه. نیتم این بوده، پس با این دید به قضیه نگاه کنید.
پاینده و سرفراز و پیروز باشید.

ضمنا سی شارپ یادتون نره، دات نت یعنی سی شارپ - حداقل فعلا اینطوره -

ricky22
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:25 عصر
سه پیشنهاد بعدی من: چرا ASP.NET؟ مال دهه قبل بود. شما که اول راهید چرا میخوای تایم و انرژی برای فسیل ها بگذارید؟ برید سراغ MVC. تو http://asp.net چند تا مرور عالی برای شروع کار داره و کتابخونه اش به اندازه کافی برای ادامه ی راه غنی هستش.

دوست عزیز سلام ASP.NET 4 به بلوغ خودش رسیده و فسیل نشده ! (هر چند ماکروسافت بخواد روی MVC بیشتر مانور بده بازم Web Form فسیل ! نمیشه به این زودیا.)
-------------

حالام میخام Asp.net یاد بگیرم
تا بتونم سایت طراحی کنم
سلام به نظر من ابتدا وقت بیشتری بر روی HTML و CSS بگزارید. استاندارد هایی که یقینا اساس کار شما خواهند بود.
کتاب برای ASP.NET اگر مشکل زبان ندارید به وفور کتاب های معتبر ناشر های معروف خارجی در اینترنت یافت می شود.
از ویدیو های سایت ASP.NET غافل نشید :
http://www.asp.net/general/videos
موفق باشید

Javad_Darvish_Amiry
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:49 عصر
دوست عزیز سلام ASP.NET 4 به بلوغ خودش رسیده و فسیل نشده ! (هر چند ماکروسافت بخواد روی MVC بیشتر مانور بده بازم Web Form فسیل ! نمیشه به این زودیا.)
با تشکر از راهنماییتون، فکر میکنم ما دیگه نباید کاسه داغتر از آش بشیم. یه سری به وبلاگ اعضای برجسته میکروسافت بزنید. حال و هوای دات نت 4 هم میاد دستتون. در ضمن خود MVC که فرمودید صحتیه بر مردگی کنترل های ASP.NET و بازگشت سعادتمندانه میکروسافت اعظو به HTML. یا مثلا SparkEngeen به نظر شما واقعا معنای "ببخشید به خاطر Web Form منو، دیگه تکرار نمیشه" رو نمیده؟
البته توضیحا عرض میکنم، فسیل شدن ASP.NET به دلیل وجود MVC نیست، چون زمانی که وب-فرم مطرح شد، زمانی بود که بسترهایی مثل Ruby On Rails از پایه روی معماری MVC چیده شده و اساسا روش دیگه رو توی اجرای درخواست ها نمیشناختن؛ هنوز هم تو اجرای این معماری Ruby On Rails و JAVA یکه تازند. در واقع تنها جایی که یکی (Ruby On Rails) تونست از JAVA جلو بیفته پیاده سازی MVC بوده.
دقیقا از قبل از دات نت 3 فاتحه وب-فرم ها خونده شده بوده و این واقعیتی بود که گر چه میکروسافت بهش اعتراف نکرد، اما در عمل نشون داد که پذیرفته و در واقع ASP.NET MVC تلاشیه برای برگردوندن یه آبروی رفته. چون این تاپیک موضوعیتش چیز دیگه ای بوده، پیشنهاد میکنم این بحث رو این جا بیشتر از این ادامه ندیم. اگه موافقی یه تاپیک جداگانه در این مورد باز کنیم، تا بقیه بچه ها هم اگه خواستن وارد بحث بشن و در نهایت ایشالله به یه جمع بندی کلی برسیم. از این که نظرت رو گفتی ممنونم بزرگوار. خبر از شما.

Slytherin
جمعه 24 دی 1389, 00:47 صبح
من هر زبانی رو که می خواهم شروع کنم از کتاب های جعفر نژاد شروع می کنم و به نظرم کتاب هایش برای شروع عالی هست.
من خودم کتاب آموزش ASP.Net با زبان Vb.Net جعفر نژاد رو خوندم برای شروع به نظرم واقعا خوب بود...

aminghaderi
جمعه 24 دی 1389, 04:58 صبح
با کمال عذر خواهی از بعضی دوستان:لبخند: ما هم یه چندتا کتابی در ابتدای راهمون مطالعه کردیم که ما رو بورد ترکستان!:قهقهه:
حدود یک سال دور خود پیچ می خوردم که بدونم یه سایت رو چطوری می شه نوشت ، و اون موقع هنوز کاربر اینترنت نشده بودم و برای سرچ سمت یاهو می رفتم و سایت برنامه نویس رو هم که اصلا نمی شناختم...
خلاصه مکافاتی کشیدیم که نپرس... تا یکی از دوستان کتاب Asp.net جعفر نژاد رو معرفی کرد.
و بعد سی شارپ و بعد جاوااسکریپت و...
در کل فکر کنم برای برای استارتر واقعا عالی باشه (نظر شخصیم هست)
حالا سطح که بالا رفت و زبان انگلیستون قوی شد به قول دوستان فقط کتاب های خارجی .
خوب هاشون همه پولی هستند ولی نگران نباشید یه کم بیشتر سرچ بفرمایید همون ها رو رایگان از داخل وبلاگهای خارجی یا آپلود سنترهایی مثل راپید شیر یا ... می تونید پیدا کنید .
البته اگر حساب بین المللی یا ویزاکارت و ... دارید خوب بخرید فکر کنم تاثیر یادگیریش بیشتر باشه.:لبخند:

Javad_Darvish_Amiry
جمعه 24 دی 1389, 05:41 صبح
ببخشید دوستان، من اصلا منظورم مخالفت با گفته های شما نیست، ولی چون واقعا حرص میخورم اینجور موقع ها، نمیتونم سکوت کنم. امیدوارم نرنجید.
کتابای آقای جعفرنژاد قمی (کپی :چشمک:) رو خواهشا نخونید، وقت و عمر و پولتون هدر میره. همون ASP.NET جعفرنژاد، دقیقا کپی برداری شده از کتاب "مرجع کامل ASP.NET With C#.NET 2005" ترجمه مهندس مهرداد توانا و مهندس سعید هراتیان انتشارات گروه مهندسی-پژوهشی ساحر - انتشارات ساحر هستش. من هر دوی این کتابا رو دارم و البته کتابای زیادی از جعفرنژاد دارم (که گفتم متاسفانه اوایل که نمیدونستم چی باید بخونم این بلا سرم اومد) و دقیقا معادل هاشون رو هم داره. لامصب حتی اسم یه متغیرو به خودش زحمت نمیده از x به y تغییر بده آدم دلش خوش باشه یه زحمتی هم از خودش دروکرده. لااقل اگه میخوایم بگیریم مال اون بدبختا که زحمتشو کشیدن رو بگیریم یه پولی تو جیب اونا بره. هر چند که خود این کتاب هم داستانی داره برای خودش که خارج از موضوعه، ولی اقلکا مثل آقای جعفر نژاد پشتش ننوشتن "تالیف: مهندس عین الله جعفر نژاد قمی". من نمی فهمم یه ادم مگه چقدر وقت داره که تو این همه موضوع متنوع و خیلی وقتا کاملا بی ربط به همدیگه، انقدر استاد بشه که در موردشون کتاب تالیف کنه. باید دیگه کم کم منتظر کتابای آشپزی با سبزیجات کوهی، هنر خانه داری در هزاره ی سوم، و تکنیک های مدرن تعویض پوشک کودکان زیر 6 ماه، از استاد جعفرنژاد بود. خودتون کلاهتون رو قاضی کنید. یه نگاه به آمار دایتل ها بندازید، یه نگاه به آمار جعفرنژاد بندازید، بعد اینو هم در نظر بگیرید که هر شبانه روز فقط و فقط بیست و چهار ساعته حتی برای آقای جعفرنژاد، هر کتابی هم ازش دیدید، چند تا کتاب با همون موضوع رو از انتشاراتی های دیگه ورق بزنید، اگه شباهتی احتمالا خدای ناکرده زبانم لال دیدید، حتما به تاریخ اولین انتشار هر دو کتاب نگاه کنید که یه وقت خداناکرده تهمت به استاد نشه.
بابا ما ها باید جلوی همچین فعالیت هایی رو بگیریم، نا سلامتی خودمون قراره تولید کنیم، فردا روزی هم این بلا سر خودمون میاد وقتی پشت زحمت ما با پر رویی تمام بنویسن تالیف | طراحی | اجرا | پیاده سازی | ایده | نمیدونم هر چی: یه نفر دیگه. تا ما دست به دست هم ندیم این بساط بی سوادی و ادعا و لابی (مثلث طلایی موفقیت تو این ولایت) برچیده نخواهد شد. حالا اگه شما میفرمایین جعفرنژاد خوبه، چشم من دیگه لال میشم و قول میدم در این مورد نه تو این تاپیک و نه تو هیچ تاپیک دیگه ای چیزی نگم. (هیچی یه جمله ای آخرش نوشتم که پاکش کردم؛ میسپرم به خودتون، چون میدونم درد منو میفهمید و هممون همدردیم). حق نگهدارتون

aserfg
جمعه 24 دی 1389, 07:35 صبح
اگه می خواین یه کاربر حرفه ای بشین من پیشنهاد می کنم ابتدا مفاهیم اصلی وب رو بفهمین نه اینکه حفظ کنید . بعد برین سراغ زبان وب دلخواهتون .
مفاهیمی چون سشن -کوکی - پست بک - html-جاوا اسکریپت-css و....

Slytherin
جمعه 24 دی 1389, 12:56 عصر
همسر آقای جعفرنژاد مترجم هستند و در واقع به کمک هم کتاب های جدید می نویسند. اینکه می فرمایید ایشون کپی می کنند من در جریان نیستم اما تا حالا که کتاب هایش رو خواندم از نظر درک کردن مشکلی نداشتم. البته قبول دارم که سطح کتاب های ایشون پایین هست اما باز هم می گویم، برای شروع عالی هست.:چشمک:

Javad_Darvish_Amiry
جمعه 24 دی 1389, 13:59 عصر
با تشکر از راهنماییتون، میدونم دوست خوبم، اگه برای نشانه گذاری میزان شناخت از ایشون نیازه می تونم آدرس منزل و شماره تلفن و ... ایشون رو هم عرض کنم خدمتتون. (این مطلب محض شوخی بود برای این که با هم لبخند بزنیم و این روز جمعه ای شاد شیم، :چشمک:)

nazanin20
جمعه 01 بهمن 1389, 20:41 عصر
کتاب "مرجع کامل ASP.NET With C#.NET 2005" ترجمه مهندس مهرداد توانا و مهندس سعید هراتیان انتشارات گروه مهندسی-پژوهشی ساحر - انتشارات ساحر
میشه بگید سطح این کتاب چجوریه؟
مبتدی
متوسط
یا پیشرفته ست؟

Javad_Darvish_Amiry
جمعه 01 بهمن 1389, 21:04 عصر
سلام. در حد مبتدی و حرکت به سمت متوسط، اما یه دوره کامل. یه پروژه ی فرضی رو شروع میکنه و تا آخر میره. اینم لیست سرفصل هاش هست:
1- مقدمه ای بر ASP.NET یه توضیح کلی میده، بعضی جاهاش ممکنه گیج کننده به نظر بیاد، ولی نگران نشید، جلوتر مطالب تو فصل های بعدی باز میشن.
2- طراحی سایت: مستر و کنتنت سی اس اس و سایت مپ و چند تا موضوع کلی دیگه رو بررسی میکنه.
3- طراحی صفحه: html، کنترل ها، تگ ها، منو و این موضوعات
4- عضویت و هویت: (موضوعی که تو این چند روز اخیر دیدم خیلی از دوستان با مفاهیمش مشکل دارن) خیلی خوب و خلاصه و مفید توضیح داده (البته به نظر من، شایدم اشتباه میکنم)
5- تم ها رو کامل تو این فصل بررسی میکنه. Themes و Skin
6- آروم آروم وارد کدنویسی (سی شارپ) میشه. البته موضوع کتاب سی شارپ نیست، ولی خیلی قشنگ وارد موضوع میشه و یه زمینه خیلی خوب برای ادامه راه فراهم میکنه.
7- کار با داده ها: کنترل های نمایش داده و انقیاد داده رو بررسی میکنه.
8- نوشتن داده ها: ادامه فصل قبل
9- کدنویسی: یه خورده بیشتر باز وارد حوزه سی شارپ میشه.
10- کامپوننت سازی: یه مرور کلی و خیلی سطحی اما مفید در مورد کامپوننتها
11- نقش ها و پروفایل ها: ادامه فصل 4، خیلی جالب و مفیده
12- سرویس های وب: فقط برای آشنایی مقدماتی مفیده و وارد جزئیات به هیچ عنوان نشده. باید تو منابع دیگه دنبالش بگردید.
13- تجارت الکترونیک: کاتالوگ محصولات و کارت خرید و ...
14- کارائی: ویواستیت، کش، سشن، مدیریت استثنائات، تریسینگ و ...
15- رسیدگی به خطاها: کلا مدیریت استثنائات بررسی میشن
16- استقرار و اتمام کار: این فصل و همینطور ضمیمه های بعدش، موضوعات کلی مثل ساخت پایگاه داده، مرجع سریع css و html، نصب و راه اندازی سایت و ... رو در حد آشناییهای عمومی بررسی میکنه. برای شروع کار خیلی خوبه.
این لیست کل سرفصل های کتابه. البته کتابی که الان جلو رومه، چاپ بهار 87 هستش، حالا چه تغییراتی کرده نمیدونم.
پرحرفی بنده رو ببخشید. پاینده باشید.

JaguarXF
شنبه 02 بهمن 1389, 10:20 صبح
dJango هم خوبه ها. پایتان هم یاد میگیرید.

stahad1
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 13:33 عصر
به نظر من کتاب کامپیوتری فقط برای رفع اشکال است و نمیشه گفت که با خواندن یک کتاب ان زبان یا یا برنامه را یاد گرفته ایم شما برای یاد گرفتن حتما باید عملی کار کنی و یک پروژه برای خودت تعیین کنی تا به نتیجه برسی در ضمن به جای کتاب اگر هیچ ضمینه در مورد برنامه خود ندارید این سایت بهترین کمک می تونه برای شما باشه ولی حتما یک پروژه را برای خودت تعیین کن نتیجشو می گیری