View Full Version : سوال: چک کردن بانک اطلاعاتی و پیغام برقراری ارتباط
hamed_vb
پنج شنبه 23 دی 1389, 22:54 عصر
اساتید بزرگوار
سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه از اتصال بانک اطلاعاتی قبل از فرخوانی اطمینان حاصل کرد و بعد از چک کردن بانک اطلاعاتی پیغامی رو مبنی بر اتصال یا عدم اتصال بده؟
ممنون میشم کمکم کنین
mpmsoft
جمعه 24 دی 1389, 08:17 صبح
برای این منظور می تونید یک درخواست به بانک بفرسید برای مثال تعداد کاربران متصل یا تاریخ سیستم
اگر جوابی برگشت شما ارتباط دارید در غیر اینصورت وصل نیستید
راه دیگه چک کردن متد Conn.State هست
نکته : هیچگاه از کانکشن پابلیک استفاده نکنید هر موقع کار داشتید کانکشن رو باز کنید و بعد از پایان کار اون رو ببندید
ali190
جمعه 24 دی 1389, 13:07 عصر
سلام
نکته : هیچگاه از کانکشن پابلیک استفاده نکنید هر موقع کار داشتید کانکشن رو باز کنید و بعد از پایان کار اون رو ببندید
بنظر مياد اين قضيه نكته مهمي باشه ، چون اين نكته رو بارها از زبان بسياري از دوستان شنيدم كه تاكيد زيادي روي اين قضيه داشتند
اولاً چرا بايد بعد از برقراري ارتباط اون رو سريعاً بست؟
ثانياً بعضي از كنترلها مثل ديتا گريد وجود داره كه نميشه ارتباطش رو با ديتابيس قطع كنه ، من زمانيكه با براي load كردن ركوردها در ديتاگريدم به بانك كانكشن ميزنم ، ركوردهام تو ديتاگريدم load ميشه اما به محض بستن كانكشن همه ركوردهام هم از ديتا گريد ميپره
مثال زير رو نگاه كنيد:
Adodc1.Recordset.AddNew
Adodc1.Recordset.Fields("xfile") = "ax"
Adodc1.Recordset.Fields("description") = Trim(description)
Adodc1.Recordset.Update
Adodc1.Refresh
زمانیکی که رکوردم به دیتابیس اضافه شد ، حالا باید اون ور ببندم :
Adodc1.Recordset.AddNew
Adodc1.Recordset.Fields("xfile") = "ax"
Adodc1.Recordset.Fields("description") = Trim(description)
Adodc1.Recordset.Update
Adodc1.Recordset.Close
ايا با روش كانكشنم بسته شده؟
ميشه دقيقاً بگيد اين بستن كانكشن دقيقاً بايد بعد از چه عملياتي انجام شود و اين بستن هميشه و در همه جا صدق ميكنه ، و يه مقدار هم در مورد لزوم بستنش هم توضيح بديد
ممنون ميشم.
ياعلي
hamed_vb
جمعه 24 دی 1389, 14:54 عصر
ببینید دوستان منظور من از شناسایی بانک اطلاعاتی اینه که مثلاً من فایل بانک اطلاعاتیم توی فولدر خود برنامه کنار برنامه قرارداده و برنامه باید از وجود فایل در آن قسمت اطمینان حاصل کنه و بعد به بانک اطلاعاتی متصل بشه اگر این فایل در آن قسمت نباشه برنامه ارور نده بلکه پیغام بده که فایل بانک اطلاعاتی در مسیر وجود نداره.
مشکل اینجاست که فقتی بانک اطلاعاتی رو از مسیر خارج میکنم برنامه ارور میده و من میخوام این ارور قبل اینکه ظاهر بشه من به خود برنامه تعریف کنم که اگر فایل بانک اطلاعاتی وجود نداشت پیغام بده نه ارور.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.