View Full Version : سوال در مورد کامپایلر برلند
ali-software
جمعه 24 دی 1389, 17:13 عصر
سلام.من از کامپایلر برلند و سی پلاس پلاس استفاده می کنم.می خواستم بدونم چه جوری می تونم وقتی برنامه اجرا شد از حالت اجرا بیرونش بیارم.در ضمن وقتی فایل اجرایی برنامه رو سیو کردم وقتی میخوام بازش کنم.باز میشه سریع بسته میشه.مشکل از کجاست؟ممنون
tdkhakpur
جمعه 24 دی 1389, 22:00 عصر
من از کامپایلر برلند و سی پلاس پلاس استفاده می کنم.می خواستم بدونم چه جوری می تونم وقتی برنامه اجرا شد از حالت اجرا بیرونش بیارم
بستگی داره برنامه رو چگونه نوشته باشید اگر داخل برنامه حلقه بی انتهایی وجود نداشته باشید برنامه باید از حالت اجرا دربیاید.یا اینکه جواب مورد زیر رو داخل برنامه اعمال کرده باشید که در این صورت فشار یک کلید شما رو از حالت اجرا بیرون می آورد.
.در ضمن وقتی فایل اجرایی برنامه رو سیو کردم وقتی میخوام بازش کنم.باز میشه سریع بسته میشه.مشکل از کجاست؟
آخر برنامه قبل از آخرین آکولاد بسته یک getch() قرار بده تا اجازه پیدا کنید برنامه با فشار یک کلید از کیبورد خاتمه پیدا کنه.
ali-software
شنبه 25 دی 1389, 13:29 عصر
یعنی از داخل کامپایلر نمیشه کاری کرد؟
ali najafi
یک شنبه 26 دی 1389, 18:52 عصر
سلام.
برای بیرون اوردن از حالت اجرا،میتونی از دستور زیر استفاده کنی.(نمیدونم کدوم فایل سرایند)
exit(1);
برای سوال دوم هم،از این دستور استفاده کن:(توی conio)
getch();
این دستور در اصل برای اینه که یک کاراکتر رو از صفحه کلید بگیره(فقط یکی) و توی یک متغیر بریزه بدون این که توی صفحه اون کاراکتر رو نشون بده.یعنی شما تایپ میکنی ولی توی صفحه نوشته نمیشه ولی توی متغیر ریخته میشه.
اما وقتی که خالی استفاده میشه،فقط منتظر ورود یک کاراکتر میمونه و...
ali-software
یک شنبه 26 دی 1389, 19:47 عصر
پس شما چه جوری برنامه داخل سی مینویسید و بعدش که برنامه رو باز کردید بسته نمیشه؟
voiceoffox
دوشنبه 27 دی 1389, 13:50 عصر
پس شما چه جوری برنامه داخل سی مینویسید و بعدش که برنامه رو باز کردید بسته نمیشه؟
خوب بسته نمیشه دیگه دوست عزیز!!!
وقتی برنامه به دستور getch() میرسه منتظر فشردن کلید میمونه و تا وقتی کلید زده نشه تموم نمیشه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.