View Full Version : آموزش: آموزش کامل نرم افزار NTTacPlus
hraeissi
شنبه 25 دی 1389, 12:36 عصر
با سلام
امروز یکی از دوستان در خواست آموزش برنامه NTTacPlus رو کرده بود ،گفتم اینجا بزارم تا همه استفاده کنند .
http://www.mediafire.com/?tq6bmep2ey5ft9m
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیرد
موفق باشید :لبخندساده:
hraeissi
یک شنبه 26 دی 1389, 07:52 صبح
ای بابا فقط 2 نفر استقبال کردن؟!!:متعجب:
eshpilen
یک شنبه 26 دی 1389, 08:47 صبح
حالا چی هست این NTTacPlus؟
joker
یک شنبه 26 دی 1389, 11:05 صبح
خیلی جالب بود ، ولی شاید علت اینکه که استقبال نشده اینه که از عمراستفاده nttacplus در ایران بیشتر از 10 سال شاید بگذره :)
اکثر افرادی که باهاش کار داشتن ، تا الان همه چیزش را یاد گرفتند ، یا کانفیگ هاشون را تمام کردند و دیگه کاری به کار اکانتینگشون ندارند.
خیلی ها هم حتی نمیدونن چیه :)
البته اینم توجه داشته باشید که توی این سایت شاید 30-40 نفر همیشه همه پستها را بخونن ، بقیه فقط میان جواب مشکلاتشون را بگیرن و برن پی زندگیشون...
اونایی که میدونن چه مطلب خوبی را ترجمه کردین ، قدرشو میدونن...
M-NINJA
جمعه 01 بهمن 1389, 17:25 عصر
با سلام
خیلی خوب بود
اگر ممکنه آموزش تصویری نصب رو هم بر روی سرورهای مجازی بزارید
با تشکر
iman_s
جمعه 27 خرداد 1390, 22:55 عصر
سلام
من می خوام یک اکانت بسازم که 100 نفر کانکت بشوند اما هرکس که کانکت میشه بعد از یک ساعت dc بشه و تا فردا نتونه کانکت بشه
چه کار کنم؟
با تشکر
seryos
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:03 صبح
باسلام
من چند سوال دارم سوالات من به شرح زیر می باشد :
01_چگونه در برنامه ی nttac plus یک یوزر یک ماهه تک یوزره بسازم ؟
02_چگونه بفهمم در برنامه ی nttac plus مثلا یک یوزری که یک ماهه ساخته ام کی کانک کرده است ؟
خواهش می کنم تمعنا می کنم کسی بلد است مشکل ن را جواب دهد خواهش می کنم تمعنا می کنم لطفا این مشکل ما را جواب بدهید
باتشکر
hjran abdpor
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 01:03 صبح
این سایت بیشتر مباحث مربوط به برنامه نویسی را دنبال میکنند، شاید تو انجمن های شبگرد و .... مظرح میکردی بیشتر استقبال می شد .
من به جای همشون میگم خسته نباشی............
lo000rd
سه شنبه 28 آذر 1391, 13:18 عصر
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه من کارم فروش وی پی ان هست مدتی هست که میبینم یوزرهای انلاین میشن که من نساختمشون بررسی کردم دیدم هر یوزری که دلت خواد مافیه تو قسمت یورزنیم بنویسی بدون پسورد کانکت کنی سریع وصل میشه به پشتیبانی سرور هم گفتم میگه مشکل از نرم افزار nttac هست من باید چیکار کنم که جلو این یوزرهایی که تو اددلیست یوزرهام ندارم رو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
بای
lo000rd
سه شنبه 28 آذر 1391, 14:06 عصر
ممنون از آموزشی که گذاشتین
mohammad.madadi
جمعه 11 اسفند 1391, 18:49 عصر
اقا دمتون گرم ..
بسیار مفید بود...
من از این نرم افزار بازهم مشتری خاص زیادی رو دارم و خیلی ها اعتماد دارن هنوز به این نرم افزار
کارش واقعا درسته ...
تشکر ..
mili1374
سه شنبه 08 بهمن 1392, 19:50 عصر
با سلام
یه سوال خیلی مهم دارم خواهش میکنم از کسانی که مطلع هستند کمک کنند
سوال : چطور میتونم سیستمی راه اندازی کنم که کاربران بتونن حجم و اطلاعات اکانت خودرا در سایت مشاهده کنند.
Mask
سه شنبه 08 بهمن 1392, 20:46 عصر
با سلام
یه سوال خیلی مهم دارم خواهش میکنم از کسانی که مطلع هستند کمک کنند
سوال : چطور میتونم سیستمی راه اندازی کنم که کاربران بتونن حجم و اطلاعات اکانت خودرا در سایت مشاهده کنند.
از IBSNG استفاده کنید. یا برای NTTAC پنل تحت وب بنویسید.
mili1374
پنج شنبه 10 بهمن 1392, 15:00 عصر
از IBSNG استفاده کنید. یا برای NTTAC پنل تحت وب بنویسید.
ممنون که پاسخ دادید اما میشه راهنمایی کنید که آیا با ibsng میشه همین کارو کرد و اگر مخصوص nttac باشه چه چیز هایی نیازه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.