ورود

View Full Version : مبتدی: کار با TEXT document

mahdi.fa
شنبه 25 دی 1389, 22:24 عصر
سلام دوست عزیز
من اطلاعاتم را داخل TEXT documentذخیره می کنم ولی طریقه ی ویرایش کردن اطلاعات و پرینت گرفتن اطلاعات text documentرا بلد نیستم اگه ممکنه کمکم کنید .
وهمچنین من میخواهم که آدرس یک عکس را که در درایو ذخیره است را از طریق اشیاء dirو drive وfile lest نشانی آن عکس راگرفته و مسیر را داخل یک text boxنمایش بدهد تا آن را ذخیره کنم وبعد با صدا زدن آن آدرس آن عکس را داخل یک شیء image نمایش بدهدو همینطور طریقه ی نمایش دادن آن آدرس داخل یک imeag.
باتشکر از زحماتتون.:تشویق:

gh_khajehzade
یک شنبه 26 دی 1389, 11:28 صبح
با فرمان modi comm میتونی فایل متنی را ویرایش کنی برای چاپ هم :

DECLARE INTEGER ShellExecute IN shell32.dll ;
INTEGER hndWin ,;
STRING cAction ,;
STRING cFileName ,;
STRING cParams ,;
STRING cDir,;
INTEGER nShowWin

cFileName = [C:\tamrin\notice.txt]
cAction = [print]

lnNo = ;
ShellExecute(;
0,;
cAction,;
cFileName,;
[],;
[],;
0)
برای تصویر هم لطفا بیشتر توضیح بده

mahdi.fa
یک شنبه 26 دی 1389, 12:29 عصر
سلام
ببینید من مثلاً یک عکس داخل حافظه ی کامپوتر دارم مخواهم آن عکس را از طریق اشیا drive, dir, fil lest آدرس دهی کنم و بعد آن عکس را داخل یک image نمایش دهم وبعد آن مسیر را که به واسطه آن سه شیء به دست آوردم را داخل یک تکست باکس نمایش بدهد وبعد آن مسیر که داخل تکست باکس هست را داخل text document ذخیره کند وبعد که من آن مسیر که داخل text documentذخیره کردم را که فراخانی کردم بدون آنکه به وسیله آن سه شیء آن عکس را بهimage معرفی کنم image عکس را به واسطه ی آن آدرس باز کندو نمایش بدهد ، لطفا نحوه ی نمایش دادن عکس را به واسطه ی آدرس به تنهایی برام بگید . ممنون میشم اگه که یکم راجه به دستورات وکدها هم اطلاعات به من بدهید که من بدونم که چجوری باید با انها کار کنم .

mahdi.fa
یک شنبه 26 دی 1389, 12:47 عصر
وهمچنین آن دستوری که برای ویرایش داده بودی را هم اگه میشه شکل کلی دستور را در قالب یک مثال از ابتدای صدا زدن آن فایل وتا پایان مرحله ویرایش و ذخیره کردن برام بزنید یکم هم توضیح بدید درحد یک مبتدی .

binyaz2003
دوشنبه 27 دی 1389, 06:53 صبح
شما مطمئنيد که تالار مناسب را انتخاب کرده ايد؟ به نظرم درباره VB داريد سئوال ميپرسيد در بخش ويژوال فاکس پرو. در فاکس پرو اشيا که گفتيد مثل drive و dir نداريم.