ورود

View Full Version : گفتگو: پیشنهاد

محسن نیکویی
یک شنبه 26 دی 1389, 07:37 صبح
سلام
میخواستم یک پیشنهاد بدم به مسئولین
البته شاید یه ذره بلند پروازی باشه ( چرا این پیشنهاد برای خود من هم بلند پروازیه و تا اونجایی که من توی سایتتون گشتم ، چرا نوع درخواست برای ساخت یک سیستم عامل از طرف بعضی دوستان کمی با ترسه و ابهام هست ؟ )
پیشنهادم اینکه الان چرا ما ایرانیها یه سیستم عامل در حد خود ایرانیها ، بومی ( اسلامی و ایرانی ) نه جهانی ،نداریم
شاید این نوع طرز تفکر توی این سایت مناسب نباشه البته شاید ، ولی بهترین معمار از دید خداوند کسی میتونه باشه که هم به احکام اسلامی در ارتباط با معماری و هم به علم عمران آشنا باشه از دید منطقی دارم عرض میکنم ، کاری به احادیث و روایات ندارم.
مثال رو برای این زدم که بگم اگر ما داعیه دار این هستیم که دینمون جهانیه و دینمون هم تنها دین حق هست و کامله چرا توی تمامیه زمینه ها پیشرفت چشمگیر نداریم ، از جمله سیستم عامل و .......
شما اساتید و مهندسین برنامه نویسی ؛ آیا واقعا بستر واسه ساخت وجود نداره ؟
کاری به حمایت شدن از طرف نهاد یا ارگان خاصی هم ندارم .
از این همه دوستانی که میان توی سایتتون و سوال میپرسن و میرن واقعا این نیرو آدمی رو جای دیگه میشه گیر آورد ، که شما دارین .
در حد یک همه پرسی از ایجاد یک سیستم عامل بومی ( اسلامی و ایرانی )
بپرسین که کدوم یک از دوستان حاضرند کمک کنند توی ساخت یک سیستم عامل بومی ( اسلامی و ایرانی )
نه اینکه همین امروز بخواین شروع به کار کنیدا :لبخندساده: ولی منظورم اینه که بیاین از طرز تفکر دوستان آشنا بشین . آخرش هم شاید همه بگن نه :ناراحت: ولی حداقل شما این کار بکنید و جوّش رو توی سایتتون راه بیاندازین هر چند هم کاری صورت نگیره واسه ی ایجاد کردنش ، ولی توی ضمیر ناخودآگاهشون میره ، کاری به مسائل روانشناسیش ندارم .
این سایت قدرت فرهنگ سازی رو داره یک ماه نشده میشه ساخت سیستم عامل رو فرهنگ کرد یا نبود یک سیستم عامل بومی ( اسلامی و ایرانی ) رو مورد نیاز دوستان قرار داد .
در حد یک پیشنهاد بود ، کاری هم نکردین ، نکردین . سوالی رو هم نپرسیدین ، نپرسیدین .
ولی یه ذره فکر کنید روش ، یعنی در حد حذف کردن( پستم) هم نیست فوقش حذفش میکنید دیگه .
ولی من با این بی سوادیم که نمی دونم سیستم عامل کجای کامپیوترمه پایه ام واسه کمک :لبخندساده:
خیلی حرفه اگر مایکروسافت سیستم عاملشون رو در راه خدا ساخته باشن و به نیت خدا باشه الان بهشت که هیچی سایه عرش بهشون واجب شده تا الان ( :لبخندساده:یا اینکه باید برن بالاتر از خدا یه کافی شاپ بزنن و اونجا حال کنن :لبخندساده: ) شوخی بود .
ولی آخرش باید یکی یه کاری بکنه چرا این سایت نباشه . یا این اینکه باید صبر کنیم حضرت که ظهور کردند ، ازشون یه قول بگیریم و بهشون بگیم بعد از جنگ و ... یه وقتی بذارین یه سیستم عامل واسه ما بسازین:لبخندساده:
ببخشید خیلی حرف زدیم و خیلی هم شوخی های عجیب کردیم .
درد زیاده ، طبیب هم زیاده . مشکل ارتباط این دو نفره

vcldeveloper
یک شنبه 26 دی 1389, 11:53 صبح
سلام دوست عزیز،

تاپیک های مختلفی درباره ساخت سیستم عامل یا پیشنهاد برای ساخت سیستم عامل در این سایت هست. بحث های موجود در اون تاپیک ها را مطالعه کردید؟

محسن نیکویی
یک شنبه 26 دی 1389, 12:21 عصر
سلام
آره
اگه لطف کنین و یکبار دیگه پست رو بخونید و منظورم رو بفهمید که حول چه محوری میگرده ممنونتون میشم

محسن نیکویی
دوشنبه 27 دی 1389, 21:14 عصر
:متفکر::متفکر:

محسن نیکویی
جمعه 01 بهمن 1389, 01:40 صبح
سلام
اگه لطفی کنید و این تاپیک پیشنهاد رو حذفش کنید ممنون میشم
نمی دونستم این سایت صرفا برنامه نویس پرورش ( منظورم تربیت کردن نیست ) میده
نه یک برنامه نویس شیعه

esmit61
جمعه 01 بهمن 1389, 09:47 صبح
برنامه نویس شیعه
این طرز نگاه شما اصلاً صحیح نیست. برنامه نویس، برنامه نویسه. حالا چه شیعه، چه سنی، چه گبر، چه نصاری، چه کافر ....
شما چندین جا از لغت بومی استفاده کرده اید و اولویتهای خودتون رو اینجوری بیان کردید: بومی (اسلامی و ایرانی) !!!!!!!! نمیدونم از تاکید روی این قضیه هدف خاصی رو دنبال می کنید یا نه !
اگر صحبتتون سر این هست که نرم افزارهای اسلامی بسازیم، که فکر کنم سرمایه گذاریهای بسیار زیادی روی این قضیه صورت گرفته
اگر هم که صرفاً بحث سیستم عامل رو دارید میکنید، توی سایت خیلی راجع بهش بحث شده

salehbagheri
جمعه 01 بهمن 1389, 12:32 عصر
نمی دونستم این سایت صرفا برنامه نویس پرورش ( منظورم تربیت کردن نیست ) میده
نه یک برنامه نویس شیعه

قبل از ارائه پیشنهاد، کمی اون رو سبک سنگین کنید ببینید اصلاً ارزشش رو داره یا نه!

شما اگه دنبال اشاعه مذهب شیعه و دین اسلام هستید نرم افزارهای زیادی هست که درخواست شما رو جامه عمل پوشانده !

شما از سیستم عامل (اسلامی ایرانی) چه انتظاراتی دارید که Windows نتونسته اون رو برآورده کنه؟

ساخت یک سیستم عامل بومی شاید غیر ممکن نباشه اما مطمئناً از حمایت لازم برخوردار نخواهد شد! و محدوده استفاده آن فقط کاربران ایرانی یا شیعیانی هستند که صرفاً بخاطر حمایت از یک محصول بومی، خودشون رو به رنج انداختند ... و با توجه به هزینه و وقت صرف شده برای آن، نه تنها نمی صرفه بلکه همش ضرره!

سیستم عامل هم همانند نرم افزار نیست و باید شبانه روز اون رو سرویس دهی کنی و ... کلی دنگ و فنگ که فعلاً فقط مایکروسافت و Apple تونستند از پسش بر بیایند!

پس اگه پیشنهادات فضایی شما عملی نشد به سایت و اهداف ارزشمند اون توهین نکنید ...

محسن نیکویی
یک شنبه 03 بهمن 1389, 11:11 صبح
سلام
قصدم توهین نبود و اگر شما از حرف من ، منظور توهین آلود متوجه شدین ، من معذرت میخوام
کارکنان مایکروسافت وقتی به دنیا اومدند با سیستم عامل بیرون نیومدند و ویندوز نویس نبودن !!!!!!
پیشنهاد ، فضایی نیست توی این زمینه ، ایرانی ها خیلی زمینی اند !!!
ببخشید اگر فضا و هدف سایتتون رو با این مطالب به حاشیه کشوندم
و از شما و هر کسی که این پست رو خوند و نارحت شد معذرت میخوام