khoshblagh
یک شنبه 26 دی 1389, 07:59 صبح
با سلام خدمت دوستان
در گزارش ساخته شده اینطور تعریف کردم که اگر فیلد مورد نظر دارای عدد میباشد آنرا با فرمت سه رقم سه رقم نمایش بدهد ولی اگر فیلد فاقد عدد بود فیلد دیگری که آن هم عدد میباشد با همان فرمت فوق الذکر نمایش بدهد.
گزارش در صورت استفاده از فیلد اولیه اعداد را با فرمت مورد نظر نمایش میدهد ولی اگر به علت خالی بودن فیلد اول به فیلد دوم مراجعه میکند عدد آنرا بدون اعمال Display format به صورت معمولی نمایش میدهد. من کد را به صورت زیر تعریف کرده ام. در فایل ضمیمه عدد قرمز رنگ در حقیقت از فیلد دوم استفاده کرده است که فیلدMablaghTaed
میباشد. در حقیقت Memo8 به طور پیش فرض به یک فیلد دیگری وصل میباشد. متشکرم
procedure Memo8OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
begin
if <frxDBDataset1."MablaghTaed"> <>0 then begin
Memo8.Text:=<frxDBDataset1."MablaghTaed">;
Memo8.DisplayFormat.FormatStr:='%2.n';
Memo8.DisplayFormat.Kind:=fkNumeric;
Memo8.DisplayFormat.ThousandSeparator:=','
end;
end;
در گزارش ساخته شده اینطور تعریف کردم که اگر فیلد مورد نظر دارای عدد میباشد آنرا با فرمت سه رقم سه رقم نمایش بدهد ولی اگر فیلد فاقد عدد بود فیلد دیگری که آن هم عدد میباشد با همان فرمت فوق الذکر نمایش بدهد.
گزارش در صورت استفاده از فیلد اولیه اعداد را با فرمت مورد نظر نمایش میدهد ولی اگر به علت خالی بودن فیلد اول به فیلد دوم مراجعه میکند عدد آنرا بدون اعمال Display format به صورت معمولی نمایش میدهد. من کد را به صورت زیر تعریف کرده ام. در فایل ضمیمه عدد قرمز رنگ در حقیقت از فیلد دوم استفاده کرده است که فیلدMablaghTaed
میباشد. در حقیقت Memo8 به طور پیش فرض به یک فیلد دیگری وصل میباشد. متشکرم
procedure Memo8OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
begin
if <frxDBDataset1."MablaghTaed"> <>0 then begin
Memo8.Text:=<frxDBDataset1."MablaghTaed">;
Memo8.DisplayFormat.FormatStr:='%2.n';
Memo8.DisplayFormat.Kind:=fkNumeric;
Memo8.DisplayFormat.ThousandSeparator:=','
end;
end;