ورود

View Full Version : چند سوال در مورد درس آزمایشگاه پایگاه داده

afrashteh1
یک شنبه 26 دی 1389, 22:32 عصر
دوستان دانشگاه از من خواسته که یک کتاب در زمینه ی آزمایشگاه پایگاه داده تالیف کنم .
منم تازه شروع به جمع آوری اطلاعات از چند منبع لاتین کرده ام .
حال چند سوال
1- آیا اصلا وقت صرف کردن برای این کتاب می ارزه یا نه ؟
2- سرفصل ها را به چه شکلی انتخاب کنم ( ترتیب سرفصل کتاب به چه شکل باشه)
3- حدودا چند صفحه باشه خوبه ؟
4- منابع خوبی که وجود داره را معرفی کنین ( هم لاتین و هم فارسی)
5- کسی اطلاعی داره که انتشارات معروف این جور کتابا را چاپ می کنن یا نه ؟
با تشکر از لطف همه ی شما

m_omrani
یک شنبه 26 دی 1389, 22:59 عصر
طبعاً اگه شما مدرس هستید ساختار محتوای کتاب رو خودتون بر اساس سرفصل درس باید تعریف کنید.
قاعده کلی اینه که کتاب هرچی کم حجم تر باشه ناشر تمایل بیشتری برای چاپش داره. لذا حجمش هم نباید زیاد باشه.
اگه هم کتاب به سفارش دانشگاهی که در اون مشغول هستید قراره تهیه بشه که نگرانی پیدا کردن ناشر رو ندارید. چون از قبل ناشرش وجود داره و حاضره چاپ هم بکنه (یعنی خود دانشگاه). من کتاب پایگاه داده توی بازار دیدم، اما کتاب «آزمایشگاه پایگاه داده» ندیدم. لذا اگه بتونید کتاب مفیدی تهیه کنید که حجمش کم باشه، محتواش خوب باشه و بیشتر عملی باشه تا تئوری (چون خود درس «پایگاه داده» اصولاً یه درس کاملاً تئوریه و توش کسی مثلاً SQL Server یا Oracle درس نمی ده، بلکه مباحث اصلی پایگاه داده، سیستم پایگاه داده، مدل رابطه ای، ... آموزش داده می شه)، به نظرم چیز بدی نشه. فقط توجه داشته باشید که مخاطب تون هم دقیقاً دانشجوهای دانشگاه ها هستن، نه کلیه افراد.

afrashteh1
یک شنبه 26 دی 1389, 23:10 عصر
با تشکر از پاسخ کاملتون دوست عزیز .
سرفصلی که الان در دانشگاه درس می دم جالب نیست .
خواستم این کار به صور ت تجربی باشه . ( یعنی کدوم فصل باشند کدوم یک اول بیاد کدوم دوم و ... )

afrashteh1
دوشنبه 27 دی 1389, 20:44 عصر
دوستان کسی نیست جواب بده ؟