ورود

View Full Version : مبتدی: drive

mahdi.fa
دوشنبه 27 دی 1389, 09:26 صبح
سلام وخسته نباشید
من میخواهم که به واسطه ی سه شیی drive,dir,file list یک عکس را از داخل کامپوتر به یک imageمعرفی کنم وبعد نمایش دهد وبعد آدرس آن عکس را داخل یک text قرار دهد وبعد آن آدرس را ذخیره کنم تا با صدا زدن دومرتبه آدرسی که داخل تکست بوده image مستقیماً بدون نیاز به معرفی به وسیله ی آن سه شیی آن عکس را نمایش دهد. متشکرم از این فرست برای من اگه میشود برنامه را درقالب یک مثال واز ابتدای کار تاانهای تمام شدنش برام قرار بدیدو آن قسمتهایی که نیاز به توضیح دارد برام یکم بازش کنید.:متفکر:

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 30 دی 1389, 02:11 صبح
سلام،
درخواست برنامه آماده در انجمن ممنوع است.

خاصیت Drive از شئ Drive رو به خاصیت Path از شئ Dir نسبت بدید.
خاصیت Path از شئ Dir رو به خاصیت Path از شئ File نسبت بدید.
قبل از این دو کار ترجیحاً برای شئ File یک Pattern مشخص کنید تا فقط فایل های تصویری رو نشون بده.
بعد، خاصیت Path + Filename از شئ File رو در شئ Picture لود کنید.

mahdi.fa
جمعه 01 بهمن 1389, 09:08 صبح
سلام دوست عزیز
سوال من واضح استکه من چه چیزی را لازم دارم اینها که نوشتی را که خودم هم بلد هستم من میخواهم که آدرس مشخص شده را داخل یک تکست برگرداند وبعد ایمیج به وسیله ی آدرسی که داخل تکست باکس است عکس را باز کند نه به واسطه ی fil list اگه میشه جواب نهایی را برام بگذارید.

ali.rezaei7
جمعه 01 بهمن 1389, 12:08 عصر
خب شما آدرس انتخاب شده، داخل كنترل File رو داخل Text بزار ديگه. كار سختي نبايد باشه ها!!! فقط كافيه كه تو رويداد Click كنترل File كد زيرو بزاري:

Text1 = File1.Path & "\" & File1.FileName
Image1.Picture = LoadPicture(Text1)
اگه فايل، تو ريشه درايو باشه ديگه نيازي نيست كه "\"بزاري.(بايد خودت بررسي كني).
براي ذخيره آدرس هم تو تالار سرچ بزني پيدا م كني.(آخه توضيحاتش مفصله من كه....:چشمک:)

mahdi.fa
شنبه 02 بهمن 1389, 19:38 عصر
باسلام
چگونه میتوانم که اطلاعات داخل تکست باکس را به عنوان حافضه ی مجازی قرار بدهم که هنگامی که آنها حذف شود با زدن حرف اول ویا عدد اول مابقی ان را نمایش بدهد.:بوس: