View Full Version : سوال: بهترین کامپایلر برای زبان سی پلاس پلاس
ali_asg
دوشنبه 27 دی 1389, 10:50 صبح
سلام
توی این تالار گفتگو های زیادی راجع به کلمپایلر وجوداره . دوستان زیادی هم بودن که پست هایی با همین موضوع ارسال کرده اند ولی همه ی این انتخاب ها بر اساس احساسات درونی اونها بوده (لااقل تا اونجایی که من خوندم) .
خوب با این وجود من از همه دوستان و سروران می خوام که بهترین کامپایلر موجود برای سییتم عامل ویندوز رو به من معرفی کنند اما با دلیل منطقی . شاید یکی هم پیدا بشه که مثل من تازه داره زبون سی پلاس پلاس رو یاد می گیره .
ممنون
quiet_programmer
دوشنبه 27 دی 1389, 11:06 صبح
با سلام.
به نظر بنده بهترین کامپایلر برای زیان cpp کامپایلر Borland C++ Compiler V5.5.1 Full (یا همون BCC32.exe) باشه.
من این کامپایلر رو برای نوشتن کدهای CPP انتخاب کردم چون تمامی کتابخونه های STL رو داره. و همونطور که میدوننین وجود این کتابخونه توی یه زبان، چقدر کار برنامه نویسی رو آسون میکنه.
البته تنها مشکلی (اگه بشه بهش مشکل گفت) که این ورژن از کامپایلر داره اینه که محیط IDE نداره و تمامی کدها رو بایستی تو یه ویرایشگر متن دیگه نوشت و بعد کامپایل کرد. عدم وجود محیط IDE باعث میشه که ما قابلیت Trace کردن کد و خیلی چیزای دیگه رو از دست بدیم (البته این کامپایلر برای خیلی از گزینه های کامپایل از سوئیچ استفاده میکنه مثلا اگه بخوایم کدی که کامپایل میکنیم کد رو به صورت ANCII Standard ببینه از سوئیچ -a استفاده میکنیم. ولی داشتن یه محیط IDE برای این کامپایلر باعث میشه تا برنامه نویسهای مبتدی هم بتونن با این ورژن کار کنن.) برای همین اگه تو کار با زبان CPP تازه کار هستین این ورژن از کامپایلر توصیه نمیشه.
البته از دوستان خواهش دارم اگه IDE برای این کامپایلر دارن لینک دانلودش رو بزارن.
ali_asg
دوشنبه 27 دی 1389, 12:22 عصر
نظرتون راجع به ویژوال استدیو چیه ؟
voiceoffox
دوشنبه 27 دی 1389, 13:46 عصر
نظرتون راجع به ویژوال استدیو چیه ؟
سلام !
ویژوال استودیو خوبه و من هم ازش استفاده میکنم به چند دلیل :
1. حداقل یه محیط ویندوزی آدم واری داره ! :متعجب:
2. نرم افزاره روز هس و تو دنیا استفاده میشه ضمن این که ماکروسافت ازش پشتیبانی میکنه .
3. باهاش میشه به انواع مختلف (Visual , console ...) و در روش های مختلف (Win32 , MFC ...) برنامه نویسی کرد .
4. چیز خوبیه !!! :بامزه:
.
.
.
البته بدیش اینه که چون ما تو ایران عادت داریم 12 سالی از دنیا عقب باشیم (!) :قهقهه: منبع زیادی به زبون فارسی تو این مورد نیس و چون بعضی کد ها و کتابخونه ها تغییر کردن ، کار یکم مشکل میشه که البته اونم راه حل دره ! :متفکر:
مثلا من خودم هم ویزوال استودیو. دارم هم یکی از ورژن های قدیمی و عهد بوق رو و اینجوری کارم آسون و راحته ! :بامزه:
quiet_programmer
دوشنبه 27 دی 1389, 13:47 عصر
Visual Studio خوبه به شرطی که کتابخونه های STL رو داشته باشه. ولی تا اونجایی که من میدونم(شاید هم اشتباه کنم) کتابخونه های STLاش ناقصه.
شایدهم ورژنی که من استفاده کردم ناقص بود. ولی میتونی امتحان کنی. مثلا بعد نصب ببین میتونی ساختمان داده map یا List ویا Vector یا غیره رو داشته باشی یا نه. به هر حال چون من خودم بیشتر با BCC32 کار میکنم این کامپایلر رو توصیه میکنم ولی نه برای کاربر مبتدی. همونطور که خودتون اشاره کردین تو کار با cpp تازه کار هستین اگه اینجوریه شما با یه کامپایلر که محیط IDE داره کارو شروع کن وقتی یه کم حرفه ای شدی با BCC32 کار کن.
من قدرت BCC32 رو وقتی فهمیدم که هر کدی از هر استانداردی رو بدی بهش کامپایل میکنه. مثلا کد cای که توسط ابزار LEX یا YACC تولید میشه بیشترین سازگاری رو با BCC32 داره. و من اون کد رو با هیچکدم از کامپایلرها بجز bcc32 نتونستم کامپایل کنم.
حامد مصافی
دوشنبه 27 دی 1389, 14:22 عصر
استانداردترین کامپایلر موجود کامپایلر زبان C++ مجموعه gcc یا همان g++ است که حتی ازبرخی از استاندارد های c++0x (با وجود عدم ارائه کامل) نیز پشتیبانی میکند.
اما کامپایلر مایکروسافت نیز عالی است اما استاندارد نیست و افزودنی های غیر استاندارد زیادی از سوی خود مایکروسافت دارد.
ali_asg
دوشنبه 27 دی 1389, 14:58 عصر
فکر کنم مجموعه gcc واسه لینوکس باشه . درسته؟
Hadirj
دوشنبه 27 دی 1389, 15:20 عصر
فکر کنم مجموعه gcc واسه لینوکس باشه . درسته؟
من هم با آقا حامد موافقم gcc خیلی خوبه. فقط واسه لینوکس نیست، متونید code block که IDE نسبتا خوبی و رایگان هست رو با پکیج gcc دانلود کنید. گرچه واسه کدنویسی تجاری بهتره از مایکروسافت استفاده کنید.
BORHAN TEC
دوشنبه 27 دی 1389, 15:58 عصر
من Embarcadero C++ Builder XE رو معرفی می کنم که از هر لحاظ بهترین است و از استاندارد C++ 0x هم پشتیبانی می کند. نرم افزارهای معروفی چون Panda Antivirusو Clone Cd و partion Magic و صدها برنامه دیگر با این کامپایلر تولید شده ان. کار با IDE مربوط به آن به طرز عجیبی آسان و باورنکردنی است.
حامد مصافی
دوشنبه 27 دی 1389, 17:28 عصر
gcc برای گنو نوشته شده و لینوکس عمومی ترین هسته برای سیستم عامل گنو محسوب میشه لذا اکثرا اون رو تحت لینوکس میشناسن اما چند مورد در خصوص gcc حايز اهمیته.
اول اینکه در تمام هستههای گنو (مانند لینوکس، هارد، BSD) کار میکنه.
دوم اینکه چون استاندارد نوشته شده میشه برای بقیه سیستم عامل ها هم اونو کامپایل کرد، یک نسخه کامپایل شده برای ویندوز با نام mingw وجود داره که محیط هایی مانند Code::Blocks و همچنین ابزار هایی مانند qmake (برای کامپایل برنامه های Qt) تحت ویندوز از اون استفاده میکنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.