View Full Version : سوال: ایجاد محدودیت پهنای باند در مودم های وایرلس adsl
ali82ir
سه شنبه 28 دی 1389, 00:45 صبح
ضمن عرض سلام
مودم من symphony 604 است که برای اینترنت adsl استفاده می شود که غیر از ارتباط مستقیم به کامپیوتر دارای 4 پورت بیسیم هست و اینترنت من 2 مگ می باشد.
برای اینکه سرعت کامپیوتر اصلی حداکثر بماند ولی استفاده کنندگان از پورت های بیسیم حداکثر 128 کیلوبایت سرعت داشته باشند چه باید کرد؟
razeghi_loved
سه شنبه 28 دی 1389, 10:08 صبح
هیچ کاری نمی شه کرد مودم قابلیت این کار رو ندارد
ali82ir
سه شنبه 28 دی 1389, 14:57 عصر
من شنیده ام نرم افزار هایی مانند network limiter اینکار را انجام میدهند
acilios
سه شنبه 28 دی 1389, 17:35 عصر
با سلام.
برای این کار می توانید از نرم افزارهای کنترل پهنای باند استفاده کنید؛
من با برنامه ای که گفتید کار نکردم ولی برای نمونه می توانید از برنامه HandyCafe Filtering استفاده کنید.
ali82ir
چهارشنبه 29 دی 1389, 01:51 صبح
با سلام.
برای این کار می توانید از نرم افزارهای کنترل پهنای باند استفاده کنید؛
من با برنامه ای که گفتید کار نکردم ولی برای نمونه می توانید از برنامه HandyCafe Filtering استفاده کنید.
وعلیکم السلام دوست عزیز
آیا ممکنه توضیح مختصری بفرمایید در مورد نرم افزار.
ممنون
razeghi_loved
چهارشنبه 29 دی 1389, 07:38 صبح
:عصبانی++:اگر می خوای ما رو سر کار بزاری بگو اول سوال می کنی که یه مودم داری که می خواهی باهاش اینترنت وایرلیس رو شییر کنی و به هر کسی 128 بدی خوب عزیز جان هیچ مودمی این کار رو برای شما انجام نمی ده شما باید از نرم افزار استفاده کنی یعنی چی؟ یعنی اینکه یه اینترنت وارد یه سیستم می کنی و روی اون سیستم برنامه رو نصب می کنی حالا از اون سیستم می تونی به هرکی هر چی دلت می خواد اینترنت بدی . اوکی در اینجا باید مودمت رو دور بندازی چون کاری نمی تونی با مودمت بکنی منظور حرف من این بود
acilios
چهارشنبه 29 دی 1389, 09:26 صبح
شما با نصب این برنامه در سیستم خودتون به راحتی می تونین میزان پهنای باند قابل استفاده برای هر سیستم دیگه ای رو کنترل کنید
برای این کار ابتدا برنامه handyCafe Firewall & Filtering را از لینک زیر دانلود کنید :
http://www.handycafe.com/en/fdownload.php
موقع نصب، برنامه سوالی مبنی بر سرور یا کلاینت بودن سیستم از شما خواهد پرسید، برای سیستم هایی که میخواهید کنترل کنید گزینه کلاینت و برای سیستم خودتون گزینه سرور را انتخاب کنید، یعنی برنامه باید در تک تک سیستم ها نصب بشه.
موفق باشید.
ali82ir
چهارشنبه 29 دی 1389, 12:19 عصر
شما با نصب این برنامه در سیستم خودتون به راحتی می تونین میزان پهنای باند قابل استفاده برای هر سیستم دیگه ای رو کنترل کنید
برای این کار ابتدا برنامه handyCafe Firewall & Filtering را از لینک زیر دانلود کنید :
http://www.handycafe.com/en/fdownload.php
موقع نصب، برنامه سوالی مبنی بر سرور یا کلاینت بودن سیستم از شما خواهد پرسید، برای سیستم هایی که میخواهید کنترل کنید گزینه کلاینت و برای سیستم خودتون گزینه سرور را انتخاب کنید، یعنی برنامه باید در تک تک سیستم ها نصب بشه.
موفق باشید.
تشکر از پاسخ جامع و کامل شما
vahid_z
جمعه 13 خرداد 1390, 20:27 عصر
در ادامه لازم دونستم که بگم نرم افزار handy filter بیشتر شبیه شوخی می مونه و فقط جلوی سرعت دریافت از پورت 8080 رو میگیره در صورتی که نیاز هست به جلوگیری از دریافت نرم افزارهای دانلودر
من این برنامه رو تست کردم اما نتونست جلوی هیچ یک از دانلودر ها رو بگیره با ویندوز XP و و یندوز SE7EN هیچ کدوم درست کار نمیکنه
دوستان اگر نرم افزار درست و بهتری سراغ دارید یا کدی که با هر زبونی باشه ممنون می شم از کمکتون.
Mask
شنبه 14 خرداد 1390, 15:11 عصر
با عرض سلام .
بنده یه همچین برنامه ای نوشتم. در قسمت معرفی محصولات نرم افزاری میتونید پیداش کنید.
موفق باشید.
hraeissi
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 22:46 عصر
اصلاح کنم صحبت شما رو که این مودم این قابلیت رو ندارد ولی مودم هایی مانند linksys این قابلیت را دارد
razeghi_loved
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 08:54 صبح
اگر امکان دارد مدل مودم را ذکر کنید با قیمت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.