View Full Version : چطوری باید صفحه مدیریت برای کاربران وی پی ان در nattplus ساخت؟
hichkas9
سه شنبه 28 دی 1389, 20:39 عصر
سلام
من در بعضی سایت های وی پی ان دهی دیدم این امکان رو گذاشتن ،میخام ببینم چطوری اینکار رو کردن:متعجب:
مثل زیر:
http://vpn.jetvpn.net/
با تشکر
online_mansoor2007
چهارشنبه 29 دی 1389, 14:44 عصر
کار سختی نیست! :قهقهه:
hichkas9
چهارشنبه 29 دی 1389, 19:06 عصر
کار سختی نیست! :قهقهه:
خسته نباشی، میشه بگی چطوری؟
online_mansoor2007
چهارشنبه 29 دی 1389, 19:59 عصر
ای بابا ! برنامه نویسی بلدی ؟ وصل شدن به یه بانک اطلاعاتی که کار سختی نیست !!!!
razeghi_loved
چهارشنبه 29 دی 1389, 22:45 عصر
دادش من این جواب نیست یا جواب بدین یا الکی پست ندهین چون من هم دنبال این جواب هستم وقتی می بینم که این تاپیک جدندین پست داخل هست میام ببینم که چه جوابی دادن دوستان اما وقتی این طوری می بینم که شما جواب می دهین کلاً قاط می زنم از شما بعید این طوری جواب بدین
اگر برنامه رو دارین در اختیار بزار ندارین راهنمایی درست حسابی کنید اگر هم بلد نیستین لطفاً
online_mansoor2007
پنج شنبه 30 دی 1389, 16:54 عصر
جناب razeghi ! شما بهتر هست مراقبت حرف زدن و بیانتون باشید . تاپیک های شما رو قبلاً دیدم و تقریباً با شخصیت شما آشنایی دارم ! بهتر هست اینجا به اصطلاح خودتون قاط نزنید !
در مورد انتقادتون هم باید بگم اولاً جواب کاملاً واضح هست ، حالا اگر شما متوجه نمی شوید که ....... . ثانیا این دوستمون درخواست برنامه یا کد نکرده که شما می فرمایید آماده و حاظر بگزارم اینجا ! ایشون یه سوال کلی پرسیدن و من هم کلی جواب دادم . ثالثاً اگر هم فرض بر این باشد که ایشون چنین درخواستی داشتن باید بگم اینجا جای بحث برنامه نویسی نیست . شما که باید این رو بدونید !! پاسخ را باز هم تکرار می کنم اما یکم ساده تر تا شما هم متوجه بشوید : بانک nttac را باید به sql server تغییر داد . بعد از او با هر زبان برنامه نویسی که دلتون می خواد به اون وصل بشید و از اطلاعات موجود در اون استفاده کنید .
hichkas9
پنج شنبه 30 دی 1389, 18:41 عصر
ای بابا ! برنامه نویسی بلدی ؟ وصل شدن به یه بانک اطلاعاتی که کار سختی نیست !!!!
دوست عزیز، من اصلا هیچ اطلاعی ندارم که ایا این با اسکریپت میشه انجام داد یا با برنامه، اگه برنامه یا اسکریپت میخاد رو میشه نامشون رو بگین ؟لطفا بیشتر راهنمایی کنید
joker
پنج شنبه 30 دی 1389, 18:52 عصر
آموزش انتقال دیتابیس nttac به SQL server - فارسی تصویری :) با نون اضافه.
http://www.alt.ir/other/WEB-TAC.zip
وقتی دیتابیسش اومد روی بانک اطلاعاتی ،دیگه بقیه اش برنامه نویسی هست ، یک زبان برنامه نویسی وب بیس مثل php یا asp که یاد بگیری روشهای نوشتن شرطها و گزارش ها را خود بخود یاد میگیری و میتونی گزارشهای کاربر را آنلاین از دیتابیس بخونی و بهش نشون بدی.
razeghi_loved
پنج شنبه 30 دی 1389, 19:38 عصر
من هیچ حرفی نزدم که شما این طور بهتون بر خورد می گم تاپیک و پست الکی نزدید وقتی آمار یه تاپیکی بالا می ره چه بازدید چه پست های جواب داده شده من یا هر کسی دیگری ناخداگاه میاد ببینه که جریان از چه قراری هست
این از یک طرف ، طرف بعدی اینکه من خودم هم دنبال همچنی موضوعی بودم وقتی می بینم که کسی جواب داده با سر میرم ببینم که جواب چی هست اون وقت جواب می بینم که شما گفتین " کار سختی نیست" به نظر شما این حرف شما مشکلی نداشت که این طوری جواب می دهین
هر کسی از سوال این بنده خدا متوجه می شه که این بنده خدا می خواهد یه کنسول تحت وب برای VPN ها درست کنه و از برنامه نویسی هم هیچی نمی دونه پس نتیجه می گیرم یا باید برنامه رو براش بنویسم یا توضیحی کاملی بدیم یا اگر بلد نیستم حرف نزنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.