View Full Version : فرق پوشه Spam با Inbox
Masoome_das
سه شنبه 28 دی 1389, 23:56 عصر
سلام
فرق پوشه Spam با Inbox در ایمیل چیست؟اطلاعات داخل Spam خود به خود پاک می شوند؟
فرق Email با Gmail چیست؟ چطوری می توان یک Gmail ساخت؟
من اگر بخوام یک ایمیل داشته باشم آدرس آن مثلا به این صورت به mas_dastani@yahoo.com
منظورم این که پسوند yahoo.com را حتما می گیرد و من این امکان را ندارم که به آن پسوند دیگه ای بر طبق سلیقه خودم بدهم سوال من اینکه چطوری بعضی شرکت ها و افراد آدرس ایمیل هایی به پسوند های مختص به خودشون دارند مثلا mas@dastani.ir
vcldeveloper
چهارشنبه 29 دی 1389, 00:50 صبح
فرق Email با Gmail چیست؟ چطوری می توان یک Gmail ساخت؟
:متفکر: این هم در نوع خودش سوالی هست. Email همون ایمیل هست، اما ،GMail مخفف Google Mail، سرویس ایمیل ارائه شده توسط شرکت گوگل هست. همانطور که شرکت مایکروسافت سرویس ایمیل Hotmail، و یا شرکت یاهو سرویس Yahoo Mail را ارائه می کنند.
فرق پوشه Spam با Inbox در ایمیل چیست؟
فرقشون در معنی واژه ها شون مشخص هست. Spam یعنی ایمیل های ناخواسته. معمولا به ایمیل هایی گفته میشه که بدون درخواست شما، توسط شرکت های تبلیغاتی برای شما ارسال میشند.
Inbox یعنی صندوق دریافت. ایمیل های دریافتی شما به طور پیش فرض به Inbox میرند، اما اگر ایمیلی به عنوان Spam شناسایی بشه، یا خودتان آن را به عنوان Spam مارک کنید، به پوشه Spam (یا در برخی سرویس دهنده ها Junk) فرستاده میشه.
اطلاعات داخل Spam خود به خود پاک می شوند؟
بله، سرویس دهنده ایمیل شما در فواصل زمانی معین محتوای این پوشه را حذف میکنه.
من اگر بخوام یک ایمیل داشته باشم آدرس آن مثلا به این صورت به mas_dastani@yahoo.com
منظورم این که پسوند yahoo.com را حتما می گیرد و من این امکان را ندارم که به آن پسوند دیگه ای بر طبق سلیقه خودم بدهم سوال من اینکه چطوری بعضی شرکت ها و افراد آدرس ایمیل هایی به پسوند های مختص به خودشون دارند مثلا mas@dastani.ir
برای اینکه ایمیلی با دامین (همون پسوندی که گفتید) اختصاصی خودتان داشته باشید، باید خودتان یک دامین به نام خودتان ثبت کنید (نیاز به پرداخت هزینه داره)، و یک هاست هم تهیه کنید، و روی آن یک سرور ارائه کننده ایمیل راه اندازی کنید. معمولا شرکت ها و سازمان برای خودشان و کارمندانشان از سرویس دهنده های اختصاصی ایمیل به این شکل استفاده می کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.