View Full Version : مشکل با ISA Server در یک شبکه محلی
sm
دوشنبه 31 مرداد 1384, 21:22 عصر
باسلام
من یک پروژه تحت وب رو با ASP.Net نوشتم و میخوام اونو روی شبکه محلی یک سازمان قرار بدم که روی اون شبکه ISA Server نصب هست
مشکل من اینه که اگه Proxy Server در IE فعال باشد(علامتدار باشد) اون وب سایتی رو که روی سرور قرار دادم بالا نمیاره ولی همینکه Proxy Server رو غیرفعال می کنیم کار میکنه
از دوستان برنامه نویس توی قسمت توسعه ASP.NET کمک گرفتم که گفتند مربوط به تنظیمات ISA Server میشه
ممنون میشم که راهنماییم کنین
vadood
چهارشنبه 02 شهریور 1384, 09:36 صبح
آیا application رو روی سرور ISA گذاشتی (host کردی) یا روی سرور دیگری است؟
اگر روی سرور دیگری است (از حرف های شما بر می آید که یک سرور local باشه) کلاینت ها رو تنظیم کنین که برای آدرس های local از پراکسی سرور استفاده نکنه
sm
شنبه 05 شهریور 1384, 09:44 صبح
ممنون از جوابتن
بله application من روی یک سرور دیگه قرار داره
شما گفتین که کلاین ها رو تنظیم کنم که از پراکسی استفاده نکنه ولی چون کاربران میخوان از اینترنت نیز استفاده کنند نیاز به پراکسی دارند
دوستان دیگر نیز گفتند که گزینه Bypass رو تیک دار کنم و آدرس سرور را داخل not use... وارد کنم که اینکارها رو هم انجام دادم ولی جواب نداد
بنابراین نمی توانیم پراکسی رو غیرفعال کنیم...
البته وقتی کاربران می خواهند از اینترنت استفاده کنند از آنها یه username , password میگیره...
ممنون
Gladiator
شنبه 05 شهریور 1384, 10:30 صبح
سلام ؛
مشکل شما با نصب و تنظیم صحیح یک DNS Server به راحتی حل میشه .
sm
یک شنبه 06 شهریور 1384, 10:12 صبح
ممنون
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین
البته این رو هم بگم که من فایلwindows/sytem32/drivers/etc/hosts و هم دستکاری کردم و داخل اون خط زیر رو اضافه کردم :
www.website.com 172.168.10.12
با وجود اضافه کردن خط فوق و ست کردن DNS در تنظیمات کارت شبکه بازهم نیاز به غیرفعال کردن پراکسی سرور هست
ممنون میشم که بیشتر راهنماییم کنین
Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 19:43 عصر
شما یک DNS Server راه اندازی کن ، بعد تنظیماتش رو خدمتت عرض میکنم
sm
دوشنبه 07 شهریور 1384, 08:49 صبح
آخه مشکل اینجاست که نمی دونم DNS Server چیه و چطوری میشه راه اندازی کرد؟؟؟!!!!
نرم افزار خاصیه؟
sm
سه شنبه 08 شهریور 1384, 10:25 صبح
ممنون میشم راهنماییم کنین
Gladiator
سه شنبه 08 شهریور 1384, 13:06 عصر
DNS Server به معنای Domain Name Service Server میباشد
همونطور که از نامش پیداست وظیفش تبدیل نام دامنه ها به آدرس آی پی اونهاست ، برای نصب DNS Server قبلا توضیح دادم همین بخش رو جستجو کنی پیداش میکنی
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.