View Full Version : مبتدی: سوالاتی در مورد sql
mostafag
شنبه 02 بهمن 1389, 22:35 عصر
سلام دوستان
من تا به حال از sql استفاده نکردم!!!
و از حالا میخوام sql رو فرا بگیرم (با کمک شما البته!!)
و چند تا سوال ساده دارم که اگه لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم!
اول اینکه مثلا برای ساخت یک برنامه ساده ( مثلا برنامه مدیریت یک فروشگاه) که برنامه فقط میخواد داخل یک سیستم اجرا بشه و فقط اعمال ساده ای داخلش انجام میشه باید دقیقا از چه نسخه ای از sql استفاده کرد!! (اگر لینکی براش بزارید که واقعا عالی میشه)
دوم هم اینکه همراه Visual Studio.Net 2010 برنامه sql 2008 هم قرار داره آیا میشه با این برنامه بانکی برای VB6 ساخت؟؟!!
سوم اینکه آیا برای اجرای برنامه ای که از بانک sql استفاده می کنه باید حتما sql داخل سیستم شخصی که میخواد نرم افزار رو بگیره هم باید نصب باشه یا مثل اکسس در صورت تهیه پک چیزی لازم نداره؟؟!
چهارم هم اینکه آیا از نسخه 2008 این نرم افزار میشه در VB6 استفاده کرد یا خیر و اگه میشه با توجه به سوال اول کدوم نسخه برای یک برنامه ساده مناسبه و اگر نمیشه باز کدوم نسخه رو باید استفاده کرد؟!؟!
پنجم هم اینکه تفاوت mysql و sql server چیه؟؟!! و از هر کدوم کجا استفاده میشه؟؟!
اینها تعدادی سوال ابتدایی بود که میخواستم بپرسم و اگه دوستان لطف کنند پاسخ بدند واقعا ممنون میشم!
mostafag
یک شنبه 03 بهمن 1389, 10:30 صبح
دوستان فکر نمی کنم سوالات سختی پرسیده باشم!!!!!!
لطف کنید و تا هر حدی که اطلاعات دارید پاسخ بدید.
محسن شامحمدی
دوشنبه 04 بهمن 1389, 18:37 عصر
با اجازه اساتيد.
هر جا اشتباه مي گم اصلاح كنيد.
اول اینکه مثلا برای ساخت یک برنامه ساده ( مثلا برنامه مدیریت یک فروشگاه) که برنامه فقط میخواد داخل یک سیستم اجرا بشه و فقط اعمال ساده ای داخلش انجام میشه باید دقیقا از چه نسخه ای از sql استفاده کرد!! (اگر لینکی براش بزارید که واقعا عالی میشه)
مي تونيد از نسخه sql server 2005 express (http://www.microsoft.com/sqlserver/2005/en/us/express.aspx)كه توزيع رايگاني از اين نرم افزار هست استفاده كنيد.
دوم هم اینکه همراه Visual Studio.Net 2010 برنامه sql 2008 هم قرار داره?
فكر كنم نسخه 2005 sql server وجود داشته باشه.
ولي مطمئن نيستم.
آیا میشه با این برنامه بانکی برای VB6 ساخت؟؟!!
اگر engine اش رو وي بي بشناسه بله مي شه.
سوم اینکه آیا برای اجرای برنامه ای که از بانک sql استفاده می کنه باید حتما sql داخل سیستم شخصی که میخواد نرم افزار رو بگیره هم باید نصب باشه یا مثل اکسس در صورت تهیه پک چیزی لازم نداره؟؟!
حتما بايد engine اون نصب باشه(همون لينكي كه بالا گذاشتم).
چهارم هم اینکه آیا از نسخه 2008 این نرم افزار میشه در VB6 استفاده کرد یا خیر و اگه میشه با توجه به سوال اول کدوم نسخه برای یک برنامه ساده مناسبه و اگر نمیشه باز کدوم نسخه رو باید استفاده کرد؟!؟!
از اونجايي كه sql server 2008 خيلي سنگينه پيشنهاد من به شما استفاده از نسخه 2000 يا 2005 اين برنامست.
پنجم هم اینکه تفاوت mysql و sql server چیه؟؟!! و از هر کدوم کجا استفاده میشه؟؟!
اگر خيلي كنجكاويد اين مطالب رو بخونيد.
Why Move to MySQL from Microsoft SQL Server? (http://dev.mysql.com/tech-resources/articles/move_from_microsoft_SQL_Server.html)
MySQL or SQL Server: Look beyond politics and hype when deciding which to use (http://www.techrepublic.com/article/mysql-or-sql-server-look-beyond-politics-and-hype-when-deciding-which-to-use/1054385)
MySQL vs. SQL Server (http://www.tometasoftware.com/mysql_vs_sqlserver.asp)
simorgh-hossein
دوشنبه 11 بهمن 1389, 03:05 صبح
اولا : مي تونيد از نسخه Sql Server 2000 اون استفاده كنيد كه خيلي هم راحته !
دوما : ميتونيد بانك اطلاعاتي خودتون رو توش به راحتي ايجاد كنيد !
و سوم اينكه اگه مشكلي داشتيد بنده در خدمتتون هستم ! :تشویق:
mostafag
دوشنبه 11 بهمن 1389, 14:55 عصر
از دوستانی که پاسخ دادن تشکر میکنم
اما این وسط یه سوال پیش میاد
شما دوستان پیشنهاد کردید تا از نسخه های قدیمیه sql استفاده بشه میشه بگید دلیل این کار چیه؟؟!!
چون معمولا هر نسخه جدید میاد ویژگی های جدیدی هم داره دیگه بالاخره!!!
مي تونيد از نسخه sql server 2005 express (http://www.microsoft.com/sqlserver/2005/en/us/express.aspx) كه توزيع رايگاني از اين نرم افزار هست استفاده كنيد.
دوست عزیز تشکر بابت پاسختون من این نرم افزار رو دانلود کردم و وقتی نصبش کردم هیچ فایلی که بشه اجرا کرد رو ندیدم!!!
این نسخه چطوریه یعنی چطوری باید باهاش کار کرد مثلا اکسس رو وقتی اجرا میکنی میتونی جدول و Query و خیلی چیزهای دیگه ساخت حالا میخواستم بدونم باید چطور با Sql کار کرد و یا اون فایل اجراییش کجا بوجود میاد؟!!
با تشکر از همه دوستانی که پاسخ دادند.
simorgh-hossein
سه شنبه 12 بهمن 1389, 13:36 عصر
دوست عزيز وقتي شما نرم افزار sql server 2005 express رو نصب مي كنيد از بين اجزاي نصب شونده كه در سمت چپ اون برنامه نصاب هستش گزينه Sql server management Studio رو نيز انتخاب كن تا بتوني جداول و Query هاي لازم رو توش ايجاد كني ! :تشویق:
SQl Server Management Studio !!!:چشمک:
moos111
جمعه 27 اسفند 1389, 19:01 عصر
سلام دوستان کسی لینک نسخه کامل Sql Server 2000 داره بذاره برای دانلود
با تشکر
mhdhp86
دوشنبه 26 دی 1390, 11:59 صبح
یعنی اگر من روی سیستمم از visual studio 2010 استفاده میکنم میتونم از sql 2000 در کنارش استفاده کنم؟
آیا جایی برای دانلود نسخه 64 بیتی sql 2000 وجود داره؟
ممنون
kitcat_m18
سه شنبه 27 دی 1390, 09:42 صبح
سلام،
چند تا نکته رو لازم می دونم که خدمتتون عرض کنم:
1- SQL Server 2008 با VB هیچ میکلی نداره و من خودم به شخصه ازش استفاده می کنم، دوستان فرمودن سنگینه اما من هیچ وقت این مشکل رو باهاش نداشتم.
2- اگه می خوای SQL Server رو یاد بگیری براش تالار جداگانه وجود داره لطف کن یه سری بزن جزوه های خوبی پیدا می کنی
موفق باشی :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.